To malo izgleda kao da su igrači finalni testeri. Mada bolje i tako da igra ostane bugovita i bez optimizacija.Neverovatni su, mislim da bukvalno citaju forume i popravljaju igricu po tome
Novi update
Nema bas neki prostor za "osetnu" optimizaciju:
Lepo je imati detaljnu grafiku... ali ne da ti "iskace" na 50m ispred tebe. ( out of nowhere )
Nije ova lepota jos software&hardware "sazvakana"... ( mozda uspe Witcher 4 )
Nema bas neki prostor za "osetnu" optimizaciju:
Lepo je imati detaljnu grafiku... ali ne da ti "iskace" na 50m ispred tebe. ( out of nowhere )
Nije ova lepota jos software&hardware "sazvakana"... ( mozda uspe Witcher 4 )
Ne znam jesi li ispratio DLSS 5, ali sve igre sa AI šminkom što su okačili izgledaju tako.Iskreno malo sam se zeznuo sa igrom. Mislio sam da će da mi se svidi, ali sa Path Tracing scena u igri po danu izgleda kao da je brightness napucan još 30% sve svetli toliko da smeta očima kao da u sred leta izađem iz mračne sobe po sred dana. Jeste realistično samo nikako mi ne prija.
Probao sam da smanjuje brightness u igri na monitoru probao neki RaShade, ali džaba.
I skontao da to sve radi Path Tracing. Bar meni lično igra prijatnije izgleda sa ugašenim Path Tracingom jesta da primetim da neke površine izgube senke i fale neki ostali efekti, ali mi prijatnije izgleda na oko.
Primetio sam da ima ljudi koji se žale.
Mislim da nema šta drugo da podesim jer je takav engine igre, tako su to napravili.
AI art in Crimson Desert has been removed and replaced with human drawn art, making collecting paintings actually worth it now
Možeš ekspoziciju ili highlightse kroz ReShade da podesiš kako ti odgovara. https://www.nexusmods.com/crimsondesert/mods/23?tab=description@Envoy nema ovo veze sa DLSS 5 što igra ima takav glow kad je dan.
DLSS 5 je posebna glupost koja ni ne bi trebalo da se tako zovi. Bukvalno daće instagram filtere da koriste u igram, veće s****e Nvidia nije mogla da izmisli umesto da rešava paljenje 12-pinskog adaptera ili nešto drugo oni se bave šminkom.
Probaću da igram igru, možda se naviknem ako ne probaću refund.
E to mi stvarno nije jasno. Da li devovi imaju neki fetis na klacenje drveca, sta li, al ovo mi ima Witcher 3 flashback. Ono jel prestaje vetar da duva u igri, ikada?( za te pare su mogli da smanje za 20% ovaj preforsirani vetar )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari