White_Eagle
Poznat
- Učlanjen(a)
- 08.04.2025
- Poena
- 25
IPT
5 pozivnica
TL
4 pozivnice
Ko zeli neka pusti pp
5 pozivnica
TL
4 pozivnice
Ko zeli neka pusti pp
Ne slušam to pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi da ima sve šta ti treba, ali za početak možeš probati RuTracker, free je, ima dobar izbor u žanrovima koje preferiram, ima ogroman podfolder za elektroniku.Da li neko ima neki dobar tracker za muziku gde se moze naci strana muzika (elektronska) iz perioda 2000 godine pa na dalje
Koristim ga vec duze vreme ali ne mogu bas sve da nadjem na njemu pa sam u potrazi za jos neki tracker kao dopunu sto ne mogu da nadjem na Rutracker.Ne slušam to pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi da ima sve šta ti treba, ali za početak možeš probati RuTracker, free je, ima dobar izbor u žanrovima koje preferiram, ima ogroman podfolder za elektroniku.
Orpheus (OPS) i Redacted (RED). Oba su private, oba su top tier, i oba imaju intervjue da udjes u njih. Na OPS potencijalno i dalje mozes kroz MyAnonamouse (MAM) do kojeg je jako lako doci.Da li neko ima neki dobar tracker za muziku gde se moze naci strana muzika (elektronska) iz perioda 2000 godine pa na dalje
Ima svega,i 4k i domace i retkosti....za svakog po nesto. Izvanredan trakerAha, Hrvati, ok, nisam cuo. Sta ima od sadrzaja? 4K HDR DV ? Domace? Retkosti ?
Meni bi recimo bilo brutalno da poatoji tracker gde se ubacuje materijal iz Shock koridora, kolekcije Bekvalca i Radivojevica...naravno da se placa kroz donacije
Imam dovoljno poena na THR da kupim pozivnicu, posalji mail na pm.Da li moze pozivnica za taj tracker? Ako ima neko i zeli da podeli. Kod mene je klijent ukljucen 24/7 jer se kod mene ne gasi racunar skoro nikako, u dnevnoj je sobi i stalno radi.
Berza je upravo presla na novu platformu, fino izgleda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari