Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

ja sam imao ona dodatak od 15gb po obnovi ugovora i imam 6gb svakog meseca
radi sve super i bez problema,delim ga na jos jedan tel i sve je ok.
jedino sto ponekad ne moze na svaku mrezu toj zemlji...npr sada u parizu od 4 mreze moglo je na 2 da se prikaci,a u spaniji italiji austriji na sve bez problema..ponekad zaglupi pa jedino restart telefona resava ali ne desava se cesto

Imam Neo Ultra sa 50% popusta. Da bih uzeo tel, moram da produzim ugovor i gubim popust. A da li neko zna, da li mogu da uzmem telefon “za kes” a zadrzim ugovornu obavezu? Sa 10% popusta za kes i reciklazom, bude jeftinije nego u radnjama.

Imam Neo Ultra sa 50% popusta. Da bih uzeo tel, moram da produzim ugovor i gubim popust. A da li neko zna, da li mogu da uzmem telefon “za kes” a zadrzim ugovornu obavezu? Sa 10% popusta za kes i reciklazom, bude jeftinije nego u radnjama.
Ne moze. Cena za kes zavisi od tarife i posto te oderu na tarifi onda dobijes kobojagi popust. Telefoni su najskuplji kod operatara.

Da li ima neki agent,iz A1 prebacio bih broj iz mts u a1, pa neke pogodnoati ako moze da da, neka me kontaktira. Hvala

U A1 sam na preepaidu, podneo zahtev za prenos u drugu mrežu. A1 mi pustio SMS sa ponudom 100% popusta 6m, a nakon toga upola cene do kraja ugovorne obaveze. Pozvali me i telefonom iz A1 i ponovili mi tu ponudu. Tako da 6m/free (ili 1 Din.) pa 18m/50% i dalje može za preepaid uz zahtev za prenos u drugu mrežu.
A šta će biti od 01.04. i šta će moći ili neće moći..... Ostaje da vidimo.

Ali kad kazem sigurno da prelazim, to znaci da sigurno prelazim. Ne vidim zasto se neko ne bi javio uz neke povoljnije uslove za prelazak
Zato sto su jedno vreme masovno od njih 10 devetoro je samo blefiralo da zele da predju iz Mts/Yettel. I agenti su dzaba popunjavali papire i slali ljudima na adresu.
Ima posebna tema za trazenje najbolje ponude , nije.radila jedno vreme jer su se izmisljale neke ponude a prica isla u maju mi istice ugovor. Opet radi tema ali neko trazi 12x1 12x50% za surf paket i ako je ta ponuda isla ranije iskljucivo za korisnike. A1 koji ostaju. Evo ti link teme, a poslacu ti dva -tri broja od agenata A1 , ali ih bas dugo nisam zvao. Jedno vreme bili veci popusti u poslovnicama nego sto oni mogu da ponude.

… morate da razumete agente, zašto se jako retko javljaju - niko ne želi da se upušta u prenose bez realizacije…
Kako da dođe do realizacije kada mi ponude skuplje a manje nego što u Globaltelu dobijem bez ikakve obaveze!?

… svako ko je za ostanak u svojoj mreži, a podneo bi zahtev u drugoj mreži radi cenkanja, to treba da uradi u poslovnici… za dobru ponudu od agenta i siguran prelazak, pisati u odgovarajućoj temi i strpljivo čekati… samo sam napomenuo da se agenti ustručavaju, nakon truda ni za šta… bez potrebe gube vreme, a i mi dobar kanal za komunikaciju…

Neo Neo sa 50% isticao 03. aprila. U nedelju im napisao email da mi ostali operatori nude povoljnosti koje su bolje od trenutne ponude i tražio Neo Super sa 50% popusta na 24 mjeseca. Juče ujutro prvo stigao email da će me zvati u toku dana. Nakon dva sata zvali i dali Neo Super bez ikakvih pitanja.
Nisam htio biti alav i tražiti besplatne mjesece. Dobro je i ovo.

Prebacio broj koji cerka koristi u mts u nekom trenutku u februaru. Danas me zove mala na viber sa wifi i kaze blokiran joj broj. Probam ja nju da zovem, ne da ni to, dobijam automat koji kaze da je na broju onemoguceno primanje poziva.
Pozovem mts, kazu stari operater je dao nalog za blokadu, ne mogu oni nista tu.
Reko nemoguce, sve uredno placam na vreme, kazu neizmireno nesto.
Pozovem A1, objasnim sta je u pitanju, da dete koristi broj i da je bitno da ima onogucene pozive, oni kazu to je automatski. Zbog cega? Neplaceno 700 dinara. Racun dobio nisam ni na mail, ni na sms, ni na moj ni na njen. Na a1 nalogu takodje ne postoji nista.
Kaze opetater evo poslali smo sad sms sa racunom na vas broj. Reko ok, ajde ukljucite sad to, bitno mi je jer dete koristi, oticicu posle posla da platim to u poslovnici sto treba. Kaze, e pa nije broj kod nas, ne mozemo mi nista. - a da blokirate to mozete? - pa to sistem...
Uglavnom, da se neko ne prodje isto. Racuna nema nigde, a uredno ugasise broj.
Smećari...

Sa A1 se dešava da korisnicima koji prenesu broj zaista ne dobiju račun. Drugarica ga npr nije dobila, a ja sam moj jurio čisto da me ne zablokiraju bez veze.

Ako joj uredjaj podrzava esim prijavi se na nekom sajtu operatera za džabe testiranje 15 dana ili kupi prepaid da premostis dok teskasi to ne rese.

Bio do poslovnice, platio. Kunu se da ce biti sutra.
Imam negde globaltel karticu, ubacicu joj da ima net i pozive dok ne proradi mts.

Kada se može preći sa dopune ( prepaid ) na postpaid ( pretplata ) ako se npr. broj prvo prenese u A1 SRB na dopunu a korisnik želi kasnije da pređe na mesečnu pretplatu?

Majka danas otišla da plati račune i pitala je usput za prenos mog broja gde je radnica u A1 rekla da ću izgubiti 50% popusta u slučaju da prebacim ugovor na svoje ime. Je l' ima neko iskustva sa ovim? Tehnički A1 u Batajnici je samo ovlašćeno prodajno mesto A1 pa je moguće da imaju pogrešne informacije, ali ne znam...

Mislim na 50% popusta ( npr. da pošalju SMS da pređem na pretplatu uz 50% ), ne redovna komercijalna cena iz poslovnice da se potpiše...
To nisi napisao, toga u A1 kao u Yettelu nema, ako na to mislis? Oni znaju da salju pripejd korisnicima povoljne ponude za UO, a tu nema pravila kad ce to da se desi. Moze da se desi za 30 ili 180 dana.
Meni nisu uopste slali takve ponude za 10 ipo meseci dok bio na pripejdu a nekima jesu. Kad podneo zahtev za prenos u Mts posle pola sata stigao takav sms. 😂

Imam pitanje za A1 app.
Nisam korisnik A1 mreze na mobilnom ali koristim na telefonu njihovu app zbog internet paketa (optika).
Uzasno se sporo otvara,cesto i ne mogu da je otvorim, loading minutima.
Ima neka fora ?
Wifi ili mobile data (yettel) isto je.

ne ides preko njihovog DNS,imas neki bloker ili slicnu igracku i A1 kolabira,u takvim slucajevima. Mada meni otvara na wifi Yunet cak i sa vpn-om.

Zdravo drugari. Da li neko zna, da li može da se u A1 promeni vlasnik postpaid broja kojem je pre 15-ak dana istekla ugovorna obaveza a da novi vlasnik nastavi da plaća tu tarifu po punoj ceni bez da potpisuje novu ugovornu obavezu? Tarifa je NEO24 koja više ne postoji u ponudi, a ako ne može da li postoji opcija sa se pređe na aktuelnu postpaid tarifu ali da bude bez ugovorne obaveze. Hvala unapred na odgovoru.

Ja juce podneo zahtev za prenos iz a1 u mts, ugovor mi istice 7.4.2026 i on mi lik ponudio 3 meseca po dinar a posle 5ica S po ceni od 2900. Sta preporucujete da radim jer je ovo smesna ponuda aahaha

Nazad
Vrh Dno