Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

• Začetnik teme Začetnik teme Blaham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakva je situacija sa deljenjem naloga van domaćinstva? Jel moguće ili su onemogućili kao Netflix?

Da da, manifesti sadrze hr titlove samo ih je nemoguce i dalje gledati na app, evo npr. i za High school musical:

Screenshot_39.png

Bas sam proveravao i crtane filmove, i nijedan nema za sad HR audio.

Baš gledam sada nešto, rast turskih cijena za D+: za najveći paket je bilo oko 2 eura do 2024, pa 4 eura od 5/24, pa 7 eura od 12/24 ....
Sada oko 8 eura.. 😱

Srpski od septembra ili Nove godine prema jednom prevodiocu 🙂, hrvatski bi trebalo od maja kako pišu na drugom forumu, ako ne pomere...

Ово за локализоване постере вала мени је изненађење. Колико се само чекала локализација сервиса, још би само требало да испадне да ће Дизни имати најбољу поред ХБО Макса 🤣

Ja mislim da Disney uopste nije svestan da im stranica ne radi u HR/BiH vec 2 meseca.

Evo postavili su ponudu prva 3 meseca niza cena pretplate, ali web stranica ne radi 😂

IMG_1075.jpeg

Ja mislim da Disney uopste nije svestan da im stranica ne radi u HR/BiH vec 2 meseca.

Evo postavili su ponudu prva 3 meseca niza cena pretplate, ali web stranica ne radi 😂

Pogledajte prilog 538186
Da, u Bosni je nemoguce otvoriti sajt, jedino ako si ulogovan preusmeri te na en-gb (UK stranicu) i to direktno na selekciju profila.

Mislim da su im developeri napravili gresku jer su stavili da automatski preusmerava na hr-hr (HR) i
hr-ba (BiH), iako hrvatska verzija stranice nije dostupna javnosti. I to još nisu shvatili i popravili.

IMG_0993.jpeg

• Like
Reagovanja: S03
Da, u Bosni je nemoguce otvoriti sajt, jedino ako si ulogovan preusmeri te na en-gb (UK stranicu) i to direktno na selekciju profila.

Mislim da su im developeri napravili gresku jer su stavili da automatski preusmerava na hr-hr (HR) i
hr-ba (BiH), iako hrvatska verzija stranice nije dostupna javnosti. I to još nisu shvatili i popravili.

Pogledajte prilog 538188
S obzirom na to da pretplatnika imaju na nivou statističke greške u celom ovom regionu, verovatno im niko nije ni prijavio ikakvu gresku 😂

Pa rekao bih da većina ljudi gleda preko TV pa je web stranica manje bitna. Ali naravno, ovo je smešno da im stranica ne radi cca 2 meseca.

Što se tiče Disney+, meni je to ubedljivo najkompletnija platforma od svih koje se kod nas nude. Verujem da će sa lokalizacijom i malo agresivnijim marketingom porasti i broj korisnika.

Кад дођу до пристојног нивоа локализације (нешто слично као Нетфликс рецимо) сигурнан сам да ће им се и овде повећати број претплатника. Ја сам искрено мало и изненађен колико овде рецимо људи има Нетфликс и ХБО Макс. Тако ће бити и са овима.

Nema službenih informacija ni najava da lokalizirani Disney+ uopće dolazi u Hrvatsku od strane Hrvatskog Telekoma.
Nema zvanicnih informacija od HT-a direktno, ali Deutsche Telekom je najavio dolazak Disneyja u mnoge evropske zemlje u toku 2026.
Ako disney pusti lokalizaciju u toku ove godine, ne vidim zasto ga ne bi HT uvrstio u ponudu.

HT će ga sigurno uvrstiti. Ali kad, pitanje je. Oni su inače u svemu spori... 😂

Nazad
Vrh Dno