Kod mene nema Evropa , verovatno imam staru karticu MrakOvo, cena je super i ne mora da se uzima druga kartica...
Kod mene nema Evropa , verovatno imam staru karticu MrakOvo, cena je super i ne mora da se uzima druga kartica...
Ja imam Mtel Austrija 8,50e - 19,11GB komplet EU, Švajcarska, Srbija, BiH, CG i Makedonija, neograničeni minuti i sms za pozive svuda u EU i ka Mts/Mtel mrežama.
Samo pozovi njihov call centar sa tog m:tel broja i traži da ti aktiviraju 5G. Dok završiš razgovor, biće aktivirano. Ja sam za dva broja zvao. Nisu me nijednom pitali na koga je registrovana kartica.Da li je 5G aktivan u startu Il moram da im pišem da aktiviraju?
Koji ruter koristis sa 9esim adapterom?Ne znam sto bi bio problem i kako kartica nije namenjena za ruter? To ima posebne kartice za ruter? Cak i esim koju imam sam ubacio u 9sim adapter sa alixpresa i koristim u drugi ruter kao normalnu karticu i radi vec celu godinu...
Tp link , mislim da bese mr600, nesto tako.Koji ruter koristis sa 9esim adapterom?
Koji ruter koristis sa 9esim adapterom?
Valjda ovu eSIM https://mtel.me/Privatni/Mobilna/Prepaid/Travel-eSIMKoji esim treba da se kupi da mogu da imam ove evropa pakete? Ne treba mi u SRB.
Da li bi trebao da jurim ruter koji ima ttl opciju? Vec sam porucio 9esim a imam 5icu xl tarifu, dobio sam 50% popust 24 meseca posle zahteva za prenos broja u A1. Koristio bih dodatnu karticu u ruteru za kucni net pa me interesuje da mts mozda ne bude pravio problem zbog dodatne kartice u ruteru?Mislim da će raditi 9esim u bilo kom uređaju, ako te zbog toga zanima. Bitno je samo da se esim snimi u odgovarajućem slotu na podržanom uređaju / telefonu. Mislim da u nekim telefonima sa dual-sim, mora da se ubaci u prvi slot da bi bilo omogućeno snimanje na karticu. Ja sam ga ubacivao u 3 različita rutera, radio je u svakom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari