Šta je novo?

Optički internet i tehnička pitanja

Ja imam samo jedno pitanje:
DA LI STE VI NORMALNI ?
Neko mail koristi godinama kao primarni e-mail, i sada uradite ovo:
1770132249434.png

Koji je novi domen za e-mail i da li cete makar biti ljubazni da nam fw saobracaj sa stare adresa ipak su godinama koristene i dosta ljudi nam zna samo tu adresu.

Poslednja izmena:
Za sve informacije u vezi informacija sa slike, neophodno je kontaktirati SBB podršku.

@Yettel Srbija procitaj zaglavlje maila. To je zbog vase kompanije i vase poslovne politike. Pise lepo yettel.
Ako smatrate da ste odvojena firma ostavite nam mail, vratite spisak kanala, vratite nam fiksni sa moba, vrstire nam stare pakete, ne menjajte nam uslove od 2.2, ne gasite eon....

Za njih su mnogo jednostavnije stvari nemoguća misija…

Može li mi neko pojasniti poentu prekida interneta u 00:03?
Čekao sam sinoć 20 minuta i nije se vratio. Jutros sve regularno.
Ukoliko postoji neki servisni interval može li se pomeriti 2-3h kasnije?
Mada ovo nije prvi put već se dešava bar 2-3 puta mesečno. A možda i češće

To je neobjašnjivo. Ja sam im kucnuo u inbox ovde i nisam posle toga primećivao te prekide, ali ih je bilo, po nekom pravilu oko 00,00 nekada su bili višeminutni, nekad toliki da su neprimetni, kratak trzaj ili buffer na videu.

Treba da se preselim na novu adresu, a tamo (nova zgrada) uvucena MTS i SBB optika. Navodno MTS ne dozvoljava da Yettel udje u zgradu dok prvo oni ne ispune odredjenu kvotu prodatih usluga u toj zgradi. U Yettel poslovnici su mi rekli posto postoji SBB, postoji neka opcija da se to resi, samo ne znaju da li ce moci da se prenese postojeci ugovor ili ce morati novi, proverice u ponedeljak pa ce mi se javiti. Inace imam ugovor jos skoro godinu dana sa 50% popusta.
Ima li neko iskustva sa ovakvom situacijom?

@Yettel Srbija

Da odgovorim za one koji mozda budu imali slican problem.
Dakle moguce je preko SBB optike prebaciti uslugu, ali ne mogu da zadrzim pogodnosti iz tekuceg ugovora sa Yettelom, nego moram novi ugovor po punoj ceni kod SBB-a...
Sve u svemu tesko s*anje.

Iskreno ne vidim poentu ove sekcija koja se naziva "Yettel podrška". Ignorišu sva pitanja koja im se ne sviđaju. A kada i odgovore, bolje da nisu. Način komunikacije očekivan za Yettel, ali sramota za ovaj forum.

Da se odjavim sam sebi - radi ovo odlično. Yettel mi je poslao kredencijale, ja sam namestio pppoe i vlan i leti. Zte router je ostao iskopcan iz struje, zlu ne trebalo. Ovo mi deluje manje destruktivno od bridge moda.
Ovaj vikend je prestao da mi radi internet skroz. Vratio sam njihov router na mrežu, pokušao sve varijante, zvao ih, oni vide svoj router, ali neta nema. Onda sam se setio da je u bridge modu.
Da li je moguce da su promenili pppoe kredencijale , a da mi nisu javili?
Jel ima jos neko sličan problem?

Moram priznati, jako sam razočaran, opet u neku ruku je i telekom kriv ali malo je bolna bila vožnja sa vama oko ugradnje optike. Zovete, nudite mi kule i gradove i nestanete, onda posle kad ja vas zovem, dogovorimo sve da mi dva sata pred ugradnju istu otkažete pod izgovorom da je mreža popunjena u selu gde je dosta kuća ostalo još na ADSL-u i 10/1 protokom. Ceo problem na kraju je bila adresa, pored naglašenog mesta ste otprilike ciljali na istu adresu u gradu (a naglašeno je dodatno operateru da ne bi došlo do zabune) da bi mi tražili račun od EPS-a da bi potvrdili adresu i na kraju bili u faonu: "E pa nema". Ažurniji ste od mts-a buđavog 20+ dana da se ne lažemo ali opet velika vožnja i razočarenje s obzirom da ste ovde u okrugu ipak najbolji operater i da imate dobru bazu korisnika.

T
Ovaj vikend je prestao da mi radi internet skroz. Vratio sam njihov router na mrežu, pokušao sve varijante, zvao ih, oni vide svoj router, ali neta nema. Onda sam se setio da je u bridge modu.
Da li je moguce da su promenili pppoe kredencijale , a da mi nisu javili?
Jel ima jos neko sličan problem?
Zdravo, molim te javi nam se putem privatne poruke, proverićemo sve.

Zar očekujes da se jave 😱
Tako je cesto i kod mene u blokovima , ali sada nisam kući i nznm
Samo čekam kraj UO i prelazak u A1 , pa po tradiciji da nastavim da se nerviram , ali za manje pare 🤣

Pa i nisu sa pogodnostima , brzini neta i tv kanalima
Ali da ne radim marketing , jer to mi nije posao.
Ja rekoh svoje mišljenje i to je .

Nazad
Vrh Dno