isnogood
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.07.2003
- Poena
- 895
Poslednja izmena:
A kad ugasite Eon, da li će postojati aplikacija za Vidaa sistem npr Hisense TV ili je to nemoguća misija za VasZa sve informacije u vezi informacija sa slike, neophodno je kontaktirati SBB podršku.
Ovaj vikend je prestao da mi radi internet skroz. Vratio sam njihov router na mrežu, pokušao sve varijante, zvao ih, oni vide svoj router, ali neta nema. Onda sam se setio da je u bridge modu.Da se odjavim sam sebi - radi ovo odlično. Yettel mi je poslao kredencijale, ja sam namestio pppoe i vlan i leti. Zte router je ostao iskopcan iz struje, zlu ne trebalo. Ovo mi deluje manje destruktivno od bridge moda.
samo rec podrska promeniti u marketing ili besplatna reklamaIskreno ne vidim poentu ove sekcija koja se naziva "Yettel podrška". Ignorišu sva pitanja koja im se ne sviđaju. A kada i odgovore, bolje da nisu. Način komunikacije očekivan za Yettel, ali sramota za ovaj forum.
Zasto mislis da je besplatna?samo rec podrska promeniti u marketing ili besplatna reklama
I mene ovo zanima?A kad ugasite Eon, da li će postojati aplikacija za Vidaa sistem npr Hisense TV ili je to nemoguća misija za Vas
Zdravo, molim te javi nam se putem privatne poruke, proverićemo sve.Ovaj vikend je prestao da mi radi internet skroz. Vratio sam njihov router na mrežu, pokušao sve varijante, zvao ih, oni vide svoj router, ali neta nema. Onda sam se setio da je u bridge modu.
Da li je moguce da su promenili pppoe kredencijale , a da mi nisu javili?
Jel ima jos neko sličan problem?
nekako proradilo uz tehničku pomoć i srpski resetZar očekujes da se jave 😱
Tako je cesto i kod mene u blokovima , ali sada nisam kući i nznm
Samo čekam kraj UO i prelazak u A1 , pa po tradiciji da nastavim da se nerviram , ali za manje pare 🤣
Koliko vidim ni tamo nema baš sreće a cene su sada tu negde….Zar očekujes da se jave 😱
Tako je cesto i kod mene u blokovima , ali sada nisam kući i nznm
Samo čekam kraj UO i prelazak u A1 , pa po tradiciji da nastavim da se nerviram , ali za manje pare 🤣
Molim te javi nam se u DM, ako promećuješ smetnje i dalje, proverićemo sve.Blok 44 internet kao puž, il tako i kod ostalih, sad oko ponoći
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari