Sta ti tu nije jano, sve lepo pise, samo dron 70k, dok kontroler kupujes zasebno u zavisnosti sa screen-om ili bez.Je l može neko ko se razume u materiju da objasni o čemu se ovde radi.
Samo dron 70k, a sve u fulu 48k...
Ja sam uzeo na Kupujem Prodajem 128giga SanDisk Extreme Pro U3, A2, V30 za 3300din za moj DJI Mini 5 Pro, snima u 4k 60fps, nisam probao 4k120 kontam da ce raditi. Brzina upisa je navodno 90MB/sИмате ли неку препоруку за MicroSD картицу, коју узети за брз упис 4К? Цена није толико пресудна, ако може испод 100е...
Ne, nego cena nije apdejtovana za dron zasebno. 36990 je kontroler + dronSta ti tu nije jano, sve lepo pise, samo dron 70k, dok kontroler kupujes zasebno u zavisnosti sa screen-om ili bez.
Bio u Grčku i snimam platu sa nekih 60m visine. Startuje me gospodja i zamera što je snimam. Morao sam da joj objašnjavam da je tačka na mom snimku.U hr bilo koji let se po pravilu treba prijaviti, nema veze što je ispod 250g. Cak se i za snimanje mora traziti dozvola. Naravno ako se leti negdje u prirodi gdje ne bode oci i ne privlaci paznju nece te niko skontati. Ja sam nosio par puta na more pa se izvučem iz mase gdje me manje vise niko ne vidi pa snimam malo iz visine
Sa jedne strane jeste glup osecaj, ali moras biti da kazem prijateljski nastrojen jer je zabranjeno nekoga snimati i objavljivati, tj, krsis njegovu privatnost. Imaj na umu da jos ako je dete u pitanju, automatski ce te privesti. Dakle, ne sme se videti faca lica koje snimas, te gledaj da to bude bas, bas pticija perspektiva. Ovo govorim jer sam xxx puta imao takve slucajeve prilikom fotografisanja na ulici. Mnogi su mi prilazili onako drsko, no sve se resi uz objasnjenje da nisu oni u fokusu, vec nesto, drugo, itd, itd. Jako je bitno da budes stalozen i prijatan jer sve drugo vodi ka policiji, a ista ce tebe privesti, bez dobar dan, pa ti onda gledaj sta ces. Imao i takav slucaj, ali na srecu resio uz brisanje memorije i izvinjenje, i opet kazem, srece da nista nisam platio.Bio u Grčku i snimam platu sa nekih 60m visine. Startuje me gospodja i zamera što je snimam. Morao sam da joj objašnjavam da je tačka na mom snimku.
Smešno mi što neko može snimati telefonom i ona mu uleti u kadar, to je ok.
Jesi koristio nekad dron?Sa jedne strane jeste glup osecaj, ali moras biti da kazem prijateljski nastrojen jer je zabranjeno nekoga snimati i objavljivati, tj, krsis njegovu privatnost. Imaj na umu da jos ako je dete u pitanju, automatski ce te privesti. Dakle, ne sme se videti faca lica koje snimas, te gledaj da to bude bas, bas pticija perspektiva. Ovo govorim jer sam xxx puta imao takve slucajeve prilikom fotografisanja na ulici. Mnogi su mi prilazili onako drsko, no sve se resi uz objasnjenje da nisu oni u fokusu, vec nesto, drugo, itd, itd. Jako je bitno da budes stalozen i prijatan jer sve drugo vodi ka policiji, a ista ce tebe privesti, bez dobar dan, pa ti onda gledaj sta ces. Imao i takav slucaj, ali na srecu resio uz brisanje memorije i izvinjenje, i opet kazem, srece da nista nisam platio.
Irci imaju prilicno normalne zahteve: Keep 30m distance from people, buildings, and vehicles.U eu je nelegalno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari