shamanNS
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 11.08.2007
- Poena
- 1,555
@jomare Ako imaš sad ili si u prošlosti imao neku MTS usluge (mobilni, fixni, Box paket...) vezane za isti JMBG ostao ti je živ MojMTS nalog i MTS ih očigledno nalazi i "povezuje" Orion usluge / ugovore sa tim postojećim MojMTS nalozima. Dosta nas ima "migracija vendor" stavku vidljivu tamo na MojMTS nalogu.. Orion postpaid korisnicima se vide i TV i internet usluge i računi.
Kod mene kao prepaid korisnika nema još uvek ni usluga ni "račun", samo "porudžbina" za tu migraciju.
A ko nema i nikad nije imao MojMTS nalog ja pretpostavljam da će u dogledno vreme MTS po automatizmu da ih kreira i da korisniku na mail ili na SMS šalje korisničko ime, kao što su radili tokom 2025. kad su Supernova korisnike migrirali na MojMTS naloge?
Valjda su sličan pristup imali u decembru januaru za Beotel korisnicima?
Kod mene kao prepaid korisnika nema još uvek ni usluga ni "račun", samo "porudžbina" za tu migraciju.
A ko nema i nikad nije imao MojMTS nalog ja pretpostavljam da će u dogledno vreme MTS po automatizmu da ih kreira i da korisniku na mail ili na SMS šalje korisničko ime, kao što su radili tokom 2025. kad su Supernova korisnike migrirali na MojMTS naloge?
Valjda su sličan pristup imali u decembru januaru za Beotel korisnicima?