Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za biznis ni za Orion TV aplikaciju)

@jomare Ako imaš sad ili si u prošlosti imao neku MTS usluge (mobilni, fixni, Box paket...) vezane za isti JMBG ostao ti je živ MojMTS nalog i MTS ih očigledno nalazi i "povezuje" Orion usluge / ugovore sa tim postojećim MojMTS nalozima. Dosta nas ima "migracija vendor" stavku vidljivu tamo na MojMTS nalogu.. Orion postpaid korisnicima se vide i TV i internet usluge i računi.
Kod mene kao prepaid korisnika nema još uvek ni usluga ni "račun", samo "porudžbina" za tu migraciju.

A ko nema i nikad nije imao MojMTS nalog ja pretpostavljam da će u dogledno vreme MTS po automatizmu da ih kreira i da korisniku na mail ili na SMS šalje korisničko ime, kao što su radili tokom 2025. kad su Supernova korisnike migrirali na MojMTS naloge?

Valjda su sličan pristup imali u decembru januaru za Beotel korisnicima?

@jomare Ako imaš sad ili si u prošlosti imao neku MTS usluge (mobilni, fixni, Box paket...) vezane za isti JMBG ostao ti je živ MojMTS nalog i MTS ih očigledno nalazi i "povezuje" Orion usluge / ugovore sa tim postojećim MojMTS nalozima. Dosta nas ima "migracija vendor" stavku vidljivu tamo na MojMTS nalogu.. Orion postpaid korisnicima se vide i TV i internet usluge i računi.
Kod mene kao prepaid korisnika nema još uvek ni usluga ni "račun", samo "porudžbina" za tu migraciju.

A ko nema i nikad nije imao MojMTS nalog ja pretpostavljam da će u dogledno vreme MTS po automatizmu da ih kreira i da korisniku na mail ili na SMS šalje korisničko ime, kao što su radili tokom 2025. kad su Supernova korisnike migrirali na MojMTS naloge?

Valjda su sličan pristup imali u decembru januaru za Beotel korisnicima?
da imam fiksni i onu nezvanicnu promociju ko ima fiksni za dzabaka adsl i jedan box uredjaj sto smo uzeli zbog arena jos dok je bila zeznuta situacija u medjuvremenu se sve promenilo i sad imam arene i na eonu i taj box stoji niko ga ne koristi, i to se sve vodi na caleta a orion na moje ime, kapiram da su sad sve to povezali na caletom nalog.

1774548566224.png

Stigao SMS za jedan (od dva plaćana računa pre 16 dana).

Internet i dalje ne radi, na mts portalu i dalje stoji da je "Migracija vendor" i dalje "U radu" 🤷🏻‍♂️ Osim toga, nemam n ikakvu uslugu ili račun izlistan na portalu.

Zato sam stavio pod navodnike, jer nije, ali za fizička lica jeste.

Pogledajte prilog 533286

Stigao SMS za jedan (od dva plaćana računa pre 16 dana).

Internet i dalje ne radi, na mts portalu i dalje stoji da je "Migracija vendor" i dalje "U radu" 🤷🏻‍♂️ Osim toga, nemam n ikakvu uslugu ili račun izlistan na portalu.

Stigla i druga poruka (za drugu lokaciju, na kojoj nisu isključili signal nakon isteka stare pretplate). Fun fact, tamo je sve radilo kako treba?!

Elem, lampica za net na Archer C6 tp-link ruteru nakon stizanja SMS-a menja stanje kao pijana. Čas radi, čas ne. 🤔

U aplikaciji i na portalu i dalje stoji "Migracija vendor" + "U radu" za obe lokacije.

Prepaid.

Laki i ako ce da ode u djubre, zbog njega tv stakno flesuje a nemaju ni aplikaciju za vidaa os. Daj Boze da nam daju move uredjaje kad vec dilaze nenajavkjeno. I kafu cu da im skuvam 😁

There Can Be Only One Highlander GIF

Stigla mi ova poruka danas, samo ne razumem kako da dodjem do lozinke, s obzirom da nikada nisam imao mts broj ili bilo koju njihovu uslugu 🙂

Screenshot 2026-03-27 162317.jpg

Znači ovim preuzimanjem od mts-a praktično prelazimo na Supernovu? Hoćemo li barem dobiti IPv6?

Onda zovi podršku 😂
Trebalo bi da koriste kontakt mail adresu ali eto kod njih je sve moguće 😅

@atzar
Proveri mejl, trebalo bi da su ti poslali i parametre za logovanje. Proveri i spam folder.
Ovako izgleda, sem što sada piše samo Move umesto Move'n'go.

Prilozi

• Screenshot_20260327_180603_Gallery.jpg
    Screenshot_20260327_180603_Gallery.jpg
    64.8 KB · Pregleda: 86
Nazad
Vrh Dno