TechSamuraj
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 17.03.2020
- Poena
- 115
Uskoro ćemo pogasiti sve thread-ove na forumu(Internet provajderi), ostaće samo Mts, Yettel(mts2) i A1, eventualno Starlink 🙂
Za sad je sve isto kao na Orionu, povlači Orionovu staru ip adresu i nije cg nat.Proveri posle ti ☺️
Ništa nisu potpisali, samo zamenili ruter. Nov ugovor je produžen u januaru.Samo su odradili zamenu ili uvalili i potpisivanje ugovora za neki novi paket? Jel je trenutni ugovor sa Orionom istekao?
A za starlink će biti naziv thread-a: "stralink ponovo pomerio Srbiju za 2032. godinu"Uskoro ćemo pogasiti sve thread-ove na forumu(Internet provajderi), ostaće samo Mts, Yettel(mts2) i A1, eventualno Starlink 🙂
Pre ce biti konta hahaha Musk ce da kupi MTS 🤣😂 kad moze Twitter I sad RayanAir 😂Nova vest
MTS kupuje starlinkPogledajte prilog 533380
Ryan air kupuje? Cuti i bolje. Jankad sam isao za Milano, krilo im imalo svaki treći šraf..Pre ce biti konta hahaha Musk ce da kupi MTS 🤣😂 kad moze Twitter I sad RayanAir 😂
https://www.theguardian.com/technol...ing-ryanair-ceo-tesla-michael-oleary-starlinkRyan air kupuje? Cuti i bolje. Jankad sam isao za Milano, krilo im imalo svaki treći šraf..
Kupice I nasu drzavu 😅 ipak je iz Republike Sprske 😅Nećemo mi nikad dobiti Starlink jer država ne trpi konkurenciju.
Zasto pokojni? Orion Telekom funcionise za pravna lica jos uvek.Ajde da se vratimo na temu. "pokojni" Orion.
Pogledajte prilog 533286
Stigao SMS za jedan (od dva plaćana računa pre 16 dana).
Internet i dalje ne radi, na mts portalu i dalje stoji da je "Migracija vendor" i dalje "U radu" 🤷🏻♂️ Osim toga, nemam n ikakvu uslugu ili račun izlistan na portalu.
Pokojni če biti svi sem Mts, Yettel i A1.Ajde da se vratimo na temu. "pokojni" Orion.
Nema nista 😢@atzar
Proveri mejl, trebalo bi da su ti poslali i parametre za logovanje. Proveri i spam folder.
Ovako izgleda, sem što sada piše samo Move umesto Move'n'go.
Znaci placacemo 3500din za 400mb/s, sad placam manje za 1,5gb/s...Znači ovim preuzimanjem od mts-a praktično prelazimo na Supernovu? Hoćemo li barem dobiti IPv6?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari