Šta je novo?

Huawei Watch Fit 4 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme Bogi79
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bogi79

Slavan
Učlanjen(a)
16.11.2014
Poena
275
Pozdrav Svima.
Posto vidim da nema tema o ovom veoma zanimljivom smartwatch.
Pa red je da otvorimo temu.

Specifikacije.:
TechnologyNo cellular connectivity
Launch
Announced2025, May 15
StatusAvailable. Released 2025, May 26
Body
Dimensions44.5 x 40 x 9.3 mm (1.75 x 1.57 x 0.37 in)
Weight30.4 g (1.09 oz)
BuildGlass front (Sapphire Glass), titanium alloy bezel, aluminum alloy mid-frame, polymer fiber back
SIMNo
5 ATM water resistant

IP6X dust tight

ECG certified

40m swimproof/diving (EN13319)
Display
TypeAMOLED, 3000 nits (peak)
Size1.82 inches
Resolution480 x 408 pixels (~347 ppi density)
ProtectionSapphire Glass
Camera
No

Comms
WLANNo
Bluetooth5.2, LE
PositioningGPS (L1+L5), GALILEO (E1+E5a), QZSS (L1+L5), BDS (B1l+B1C), GLONASS
NFCYes
RadioNo
USBNo
Features
SensorsAccelerometer, gyro, heart rate, SpO2, compass, barometer, thermometer (skin temperature)
MessagingEmail, IM
GamesNo
JavaNo
Pulse wave arrhythmia analysis
Battery
TypeLi-Ion 400 mAh
Charging5W wireless

Misc
ColorsGreen, Blue, Black
ModelsSYA-B29
Price€ 161.81 / $ 190.39
Za koji dan cu izneti svoje utiske.
Upravo sam naručio odličan primerak sa dosta narukvica itd itd račun garancija.
120,00€

Tako da na prodaju ide prethodnik Huawei watch fit 3.

Prilozi

• Screenshot_20251119_184305.jpg
    Screenshot_20251119_184305.jpg
    93.9 KB · Pregleda: 78
  • Screenshot_20251119_181717.jpg
    Screenshot_20251119_181717.jpg
    184.7 KB · Pregleda: 78
Hocu naravno. Zadnjih par dana pratio oglase cene itd, juče odem u mediamarkt vidim cena 189,00. Pogledam opet oglase, nadjem zanimljiv oglas, slika gore, pošaljem čoveku cenu koliko je trenutno nov, kaže, koliko nudiš, reko 1206,moze.
Na brzinu poređenje u mediamarkt, ekran mi deluje bolji, fit 4 pro je malo siri veći i lepše izgleda, iako je fit 3 top sat isto.
Nije bio plan da uzimam, ali za 120, zašto da ne.

Dosadio mi fit 3, cak ga u poslednje vreme nosim samo kada idem da vezbam, pa bih zato da se eventualno ponovim. Svidja mi se na fit 4 pro sto ima altimetar, to je falilo na fit 3.

Bas tako, I meni fit 3 dosadio. Pa eto lepa zamena, naslednik.
Inace ih menjam posto trenutno imam fit 3 naravno, i skoro uzeo watch 4pro Space Edition.

Kako app DHL kaze, moguća dostava sutra ili subota. Pa se javim da iznesem prve utiske i poređenje fit 3 i fit 4 pro.

Koje su konkretne prednosti fit 4 pro u odnosu na fit 3?

I, što se nikom ne svidja, manje memorije...

Stigao sat. Upravo raspakovao. Fino to izgleda, malo veći siri ekran, bolji ekran, malo tanji. Ali I malo tezi. Ima više funkcija itd..
Pa da podesim sve itd...

Prilozi

• IMG_20251121_134454.jpg
    IMG_20251121_134454.jpg
    125.3 KB · Pregleda: 58
Ukratko. Sat je super, veoma lep elegantan, veći ekran, bolji ekran, baterija bruka dobra. Ima dodatnih funkcija u odnosu na fit 3. Pitanje, vredi li preći sa fit 3 na fit 3 pro, vredi ukoliko želite veći ekran i te dodatne funkcije. Po meni taj nov sat ne vredi 200€,dibar jeste ali cena je preterana. Iz tog razloga sam ja kupio polovan u odličnom stanju za 120. Toliko sat i vredi oko 100€, to je neki moj zaključak. Prelazak jeste update i ti dobar, ali ne i za tu cenu.
Ukoliko nekoga još nešto zanima, neka pita.
Pozdrav

Kako veci ekran kad oba sata imaju istu velicinu ekrana 1.82 inca po specs-u. Vece je samo kuciste. Gledajuci klipove na youtube, i sad ova tvoja izjava, sumnjam da cu prelaziti na 4 pro. Nekako sam stekao utisak da je ovo isto sto i fit 3 sa vecim kucistem i svetlijim ekranom.

Gledao sam i ja, ekran je malo siri i malo duži, poredio gledao.

Kako veci ekran kad oba sata imaju istu velicinu ekrana 1.82 inca po specs-u. Vece je samo kuciste. Gledajuci klipove na youtube, i sad ova tvoja izjava, sumnjam da cu prelaziti na 4 pro. Nekako sam stekao utisak da je ovo isto sto i fit 3 sa vecim kucistem i svetlijim ekranom.
Necu ni ja prelaziti, fit 3 imam otkad je izasao, mozda sledece godine predjem na neki gt model, videcu jos.

Ispravka, na brzinu sam pisao bio u kupovini. Kućište je veće,u pravu ste.
Da ponovim, taj sat nije vredan tih para za koje se prodaje. Ko može i bude imao priliku da kupi sa cca 120€ to je ok cena.

Imam utisak da ćeš ti tek kako vreme bude prolazilo ,sve više primecivati razliku između ta dva sata .Ima fit 4 pro više nekih osetnih prednosti ,nego što pominjete .Bolji materijal ,titanijum i safirno staklo ,koje je dosta izdržljivije .Ima 3000 nita max osvetljenje u odnosu na 1500 kolko ima fit 3 .Ima više nekih senzora za zdravlje ,poput EKG .. Dal vredi 200e ?Ne ,ali više nije 200e ni na kp .Ima ga novog za 160e,možda i niže ,nisam nesto mnogo tražio .

EKG ne radi kod nas. Moze da se kreira nov profil i stavi lokacija na neku azijsku zemlju, ali time se gubi istorija vezbi, sto je neprihvatljivo za mene.

Pre ili kasnije, kad cena još padne za Fit 4 pro, upravo ćete ga baš Vi kupiti. Sat je dobar,nema tu dileme. Iako su razlike minimalne, veće kućište, što eto optički izgleda kao i veći ekran, dodatne funkcije kao ekg itd i što je sat minimalno tanji ali je i teži, bolji ekran i drugačiji punjač, kao na watch modelima poput gt itd...
Za 100€ manje više biće to odlična kupovina, za svakog. Fin elegantan sat koji je uz to i sportskog izgleda.
Fit 3 bio stavio na oglase, ali sin izrazio želju da bi on da ga nosi reko ok. Cene ovde idu od nekih 30€ pa do 70€.
Sad je kombinacija watch 4 pro i fit 4 pro.
Watch 3 Pro je na oglasu...

Suma sumarum, jesam pogrešio, nisam, svakako je bilo u planu da se kupi.

Pozdrav, i ako nekoga sta zanima, nek pita slobodno.

I tako... Vidim juce u mediamarkt Huawei Watch D2 i oduševljenje, velik glomazan sat sa mnoštvo funkcija itd...
Čim se vratim sa godišnjeg, fit4 pro ide na prodaju i kupuje se Watch D2

Kakve utiske imate o ovom satu vi koji ga koristite ? Vidim da je trenutno na finoj akciji od oko 15k. Nosio sam duže vreme Apple Watch. Gotovan mi je taj četvrtasti dizajn. Ali Apple je katastrofa sa trajanjem baterije. Stvarno smara punjenje svako veče. Razmišljao sam o Garmin Venu X1 pošto je baš veliki i svidja mi se kad je sat malo veći. Ali vidim da i on dva dana samo drži bateriju. Tako da ovaj mi deluje kao skroz ok kupivina

Ja ga koristim par meseci. Baterija oko 8 dana (punim ga kad je na 15-20%). Sve ostalo radi lepo, čak i bolje nego na GT2Pro koji sam koristio do skoro. GPS je precizniji, brži. Hteo sam da promenim oblik i dobijem nove opcije (EKG, krutost arterija...), naravno to ne radi sa SR nalogom. Registrovao ga na AT nalog i sve radi. Ukratko, veoma zadovoljan.

Baterija je mnogo dobra, što je veoma bi to kod smartwatch.
Izgled i kvalitet sata je taman kako treba sto bi rekli. Mnogo funkcija ima.

Imam Fit 3 i sad sam se zainteresovao za Fit 4 Pro, samo su mi cene nelogicne. Na shoppsteru i u gigatronu je 15.000 dok je na kp 180+ evra. Jel to sad neka akcija ogromna u prodavnicama ili mu je to redovna cena u zadnje vreme?

Kupi nećeš se pokajati
Vidim da ga sad duže imaš, daj neki review posle duže vremena. Šta od funkcija je dodato a da češće koristiš, koliko je izrada bolja, baterija naspram trojke?

Pisao sam tu već, svašta nešto.
Imam jos i fit 3 i fit 4 pro.
Fit 4 pro je super sat.

Imam jedno pitanje. Usao sam da proverim garanciju i izaslo mi je da je u garanciji do 13.12.2027, jel to znaci da je uredjan aktiviran pre 4 meseca ili ovo nije toliko pouzdano?

1774595766263.png

Porucio i ja danas zeleni, kakvi su utisci vas koji koriste sat bar nekoliko meseci ?

Imao 4 pro zeleni neko vreme ,uporedo sa gt6 pro .Sta znam ,prvi mi je bio iz Fit serije pa ne mogu da uporedim sa njima .Glavni utisak da je lagan ,ne osecas dok nosis ,ali nisam siguran kolko je bas za muske ruke .Mozda je meni problem sto sam koristio dosad sve vece sateve,huawei ili samsung pa zato imam takav utisak.Materijali izdrzljivi ,nikakav trag nije ostao na njemu ,brz je kao i svi moderni watchevi .Nisam nesto koristio za trcanje i fitnes .Baterija traje nekih 6,7 dana ,sasvimi ok za takve uredjaje .Ali eto ako se neko pita jel moze da mu zameni primer gt6 pro ,meni nije mogao .Osecas neki nedostatak ,i baterija kad je u pitanju ,i neke funkcije ,a i sam izgled .

Nazad
Vrh Dno