Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

@rocco
Ukoliko kupuješ nov telefon tu nema problema plus ćeš imati dodatnu garanciju.
E sad ako kupuješ korišćen telefon, to znači dodatni oprez.
Pročitaj malo o Mobile Device Management na s25.
Sad sam proverio sa Samsungom, oni kod nas za ovu verziju daju dve godine garancije. Preko ide do 3. Nazalost, to mi nece biti prednost.

Probaj jos neki CSC.Meni je jedino na EGY proradilo.Hteo sam da probam.Vratio sam na EUX
Proverio opet i da demantujem samog sebe, 5G mi radi na EGY i ILO a na ostalim što sam probao ne radi ukljičujući i ove EUX evropske. Malo sam guglao i pronašao da ovi ostali CSC nisu na wihtelist za 5G šta god to značilo i to mi je neverovatno da što za Egipat može, EU ne može!

Pozdrav društvo .
Otišla baterija na S23 ultri a bogme i ekran(na 3 mesta čuknut , takav posao )
Dvoumio sam se dali da uzmeme Honor 8 Magic pro , S25 ultru ili S26 ultru .
Na kraju izabrah da ostanem veran Samsungu , a S25 ultru uzeh zbog titanijuma i zato što mi se ne sviđa ekran na S26 ultri .

Pozdrav društvo .
Otišla baterija na S23 ultri a bogme i ekran(na 3 mesta čuknut , takav posao )
Dvoumio sam se dali da uzmeme Honor 8 Magic pro , S25 ultru ili S26 ultru .
Na kraju izabrah da ostanem veran Samsungu , a S25 ultru uzeh zbog titanijuma i zato što mi se ne sviđa ekran na S26 ultri .
Napisi utiske i razlike izmedju ta dva modela

Ne znam da li je neko ispratio poruke u drugoj temi.. vezano za 5G

@z fold 7
Obzirom da na A1 za Samsunge nema tog ograničenja, tj. 5g radi na svim Samsung telefonima, imaš jednostavan način da proveriš telefon - kupiš ili pozajmiš od nekoga prepaid A1 karticu i vidiš da li se pojavio 5g. Ili, pretpostavljam da ima eSIM na tom telefonu, pa ako nemaš ništa kod A1, možeš da uzmeš besplatan A1 eSIM koji traje 15 dana za isprobavanje mreže: https://a1.rs/privatni/postpaid/probaj-a1-5g i vidiš da li tako funkcioniše 5g. Ako funkcioniše - čekaš update za Yettel, ako ne funkcioniše, do telefona je.
Ljudi, neverovatno. sada na yetel e sim imam 5g nakon što sam probao karticu A1. Verovatno ga je A1 nekako otključao ili mu aktivirao 5g i sada radi normalno.
Suludo, ali dobra informacija za ove situacije.

Meni licno radi 5g od starta.. ali za kolege koji muce muku.. mozda pomogne.

A1 esim kod mene nije otključao Yettel SIM za 5G. Možda bi otključao da je Yettel e-sim.

Imam jedno pitanje kako mogu da promenim csc kod na S25U? Vidim da ne stizu azuriranja a i imam mogucnost snimanje razgovara i te gluposti koje mi ne trebaju?

Imam jedno pitanje kako mogu da promenim csc kod na S25U? Vidim da ne stizu azuriranja a i imam mogucnost snimanje razgovara i te gluposti koje mi ne trebaju?

Napisi utiske i razlike izmedju ta dva modela
Ja imam S23U,kolega na poslu S25U,cackao sam bas dosta 25U.....sto se mene tice,laganica ostajem na 23U dok ne crkne bukvalno 🙂
Pišem utiske , sutra ću ga podesiti i krenuti da koristim .

Takođe sam čekao da crkne S23 Ultra , staklo mi je na 3 mesta puklo (takav posao servim,programiramje i montaža CNC mašina) baterija počela da slabo drži , punim ga 3 puta dnevno , da ga opravim treba mi 250 evra ekran i 100 evra baterija .
Tako da sam se odlučio za nov telefon .
Izdržala je S23 ultra 3 godine i 3 meseca (uzeta u januaru 23 u preorderu).

Pipem i posle nedelju dana malo veći utisak o prelasku .
Isto sam uzeo ko 512Gb verziju kao što mi je S23 ultra

Naravno,u tvom slucaju zamena telefona je bila svakako neophodna. Moj 23U je kao nov,tako da cu ga gaziti verovatno dok ne crkne.

Promenio i nemam idalje zakrpe. Tje sta ljudi rade sa telefonima i sada naprave svinjac da ne radi nista...
I sto je interesatno idalje imam snimanje razgovora i samsung wallet itd. Ne znam sta su radili telefonu

Pa, gde je kupljen telefon/za koje je tržište je bio? Ako je preko operatera, pa je stavljen pogrešan csc, onda nema apdejta i zakrpa. Poveži ga na komp i preko SmartSwitch probaj da ga ažuriraš.

A1 esim kod mene nije otključao Yettel SIM za 5G. Možda bi otključao da je Yettel e-sim.
Imam MTS i Telenor. Nemam 5G, pročitam sad ovo i rekoh šta mi je teško da probam A1, i kupim esim A1, aktiviram i proradi 5G! Ali na MTS i dalje ne radi. Telenor je stara kartica tako da svakako tamo ne radi.
Sad mi tek nije jasno ništa🙂

И ја пробао А1 припејд еСим, јер ми на Јеттел не ради 5Г, и прорадио ми је 5Г, али само на А1, на Јеттел и даље неће. Нисам паметан.
Сад сам измерио брзине на А1, око 600/40 Mbps.

Pa, gde je kupljen telefon/za koje je tržište je bio? Ako je preko operatera, pa je stavljen pogrešan csc, onda nema apdejta i zakrpa. Poveži ga na komp i preko SmartSwitch probaj da ga ažuriraš.
Uzet je ovde kod nas u Yettelu, ali majstori su hteli da snimaju razgover i sad eto. Nema nista. Koji je CSC kod za Yettel jel zna neko? Ja mislim da to sve spada u EUX24996.jpg
Samo znam da su ga vratili ja EUY i eto od tada nista

MSR je ono što tebe treba da zanima, to je oznaka za nekadašnji Telenor, sadašnji Yettel.

Slazem se ali drugi csc nema samo ima - sto izgleda da je nesto skembano. Ovaj poslednji bi trebao da je promenljiv tj kako ubacis karticu u telefon on to postavi sam ako se ne varam

Uzet je ovde kod nas u Yettelu, ali majstori su hteli da snimaju razgover i sad eto. Nema nista. Koji je CSC kod za Yettel jel zna neko? Ja mislim da to sve spada u EUXPogledajte prilog 533479
Samo znam da su ga vratili ja EUY i eto od tada nista
Apdejti normalno stizu, CSC promenjen na ILO.

Za sve koji nemaju 5G, nikakve razlike nema u odnosu na 4G, osim sto je "lepša" 5G ikonica..

Slazem se ali drugi csc nema samo ima - sto izgleda da je nesto skembano. Ovaj poslednji bi trebao da je promenljiv tj kako ubacis karticu u telefon on to postavi sam ako se ne varam
Evo sad sam priključio telefon na komp:
S25U csc.jpg

Pa, ako hoćeš da vratiš na originalni csc (Yettel) onda postavi na msr. Što se tiče update-a, ako si na OneUI8, kako hoćeš, ako si na starijem (7) onda razmisli.

Nije skembano, imam s22 kod kojeg nije nista menjano sem redovnih update-ova i podatak koji stoji je - EUY/-/EUY/EUY

Upravu su bile kolege bile za MSR to je to za ovaj telefon @kiza @Note10 . Sve se vratilo u normalu i odmah je potegao update preko
Hvala ljudi 💪🏻🍻
25030.jpg25032.jpg
Samo nije losa fora ako neko nece update, promeni CSC na EUY i nema vise nicega 😀

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno