Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Poceo prosle nedelje to da gledam (Radioactive Emergency) pa stao, pravim pauzu jer me nije drzalo, tj, one decije boljke.
Svi ozraceni, dok glavni likovi, doktori, prilaze im bez maski, naocara a navodno moze se ozraciti i udisajem.
Pretpostavljam da cu je odgledati do kraja...kada se setim, jer serija nema ono nesto sto te bas zakuca. U sustini serija je OK ali daleko je to od Chernobyl-a.

Poslednja izmena:
Ja sam tako odgledao 2-3 sezone BCS čekajući da konačno dođe taj deo koji je "bolji" od BB...
Bolje da sam i ja batalio u prvoj sezoni.

One Piece sezona 2 (live action), baš mi je fino legla. I kao kada sam prvu sezonu gledao, jedva sam se nakanio da krenem ali posle 15 min baš me navuklo na dalje gledanje.
Ja sinoc poceo prvu sezonu i nikako da me uhvati. Da l je dečija serija, da l je pokušaj komedije, bajka svakako jeste, ali gledam 3. epizodu i sve mi je nekako nenormalno 😁😁
😁 i smešno, ali ne na pozitivan način.

Vidim dobra ocena, 2.sezona kao još bolja, pa rekoh daj da pogledam, ali... Ne znam.

Nešto me podseća na Into the badlands, iako to nije komedija, ali je daleko slabije u odnosu na Into tbl. Into the badlands ima slabiju ocenu na imdb, a bolja serija je u svakom smislu od One piece. Bolja gluma, bolja priča, bolji fajt.
Eto, sta ti je imdb.

Poslednja izmena:
The Madison, iskreno očekivao sam više posle prve epizode koja je baš zaintrigirala ali posle se sve nekako raspada tj zbrzano u 6 epizoda. Kao moguć je nastavak ali realno ne znam u kom smeru bi vredelo da cela priča ode. 6/10
Mišel izvukla prosek cele sezone.
Od Šeridana se čeka Dutton Ranch.

Odgedao Night agent, ništa spec, predvidljivo ali nije pretenciozno, može da se gleda.

Odgledao mladog šerloka, takođe. Jako lepo je krenula serija do poslednje dve epizode e sad do čega je ne znam, možda do mog raspoloženja, možda je stvarno lošija gluma i radnja, možda što su scene više outdoors, udlavnom sam rasplet mi nije nešto legao.

Sad sam krenuo Dark po pohvalama odavde, odgledao prve dve i još ni da me dirne 😂 ali dajem šansu dalje da se sve poveže i legne

Tehran jako gledljiva i zanimljiva serija. Naravno rupičasta i nerealna ali koja špijunska serija pa i nije takva. Ima naravno boljih tu je francuski Biro numero uno. Ocena neka 7ica ali ima poseban šmek i stvarno je zanimljiva tako da ajde da kažemo 7+.

Aktuelna ali sa dosta rupa i kada bi se pravi agenti ponašali onako kako se ponašaju počesto, naivno i neracionalno, većina ne bi dočekala da dobije plaketu za deset godina službe.

Ne znam koju sezonu gledas, ali zadnja je najlosija i bas najnerealnija u odnosu na prethodne.

Jel ima neka animirana serija sa vukovima , psima, vukodlacima ?
Voli klinac sve na ovu tematiku, slucajno video Wolf King na Netflixu i zagledamo se u subotu, ceo dan smo gledali, ali koje razocarenje je ovaj Netflix tacno ne znaju da zavrse seriju, krenu dobor zanimljivo i onda ga ukake

Aktuelna ali sa dosta rupa i kada bi se pravi agenti ponašali onako kako se ponašaju počesto, naivno i neracionalno, većina ne bi dočekala da dobije plaketu za deset godina službe.
Ne znam koju sezonu gledas, ali zadnja je najlosija i bas najnerealnija u odnosu na prethodne.
Odgledao sve, možda je za nijansu poslednje nerealnija od ostalih. Sve je to fikcija ni blizu kako funcioniše taj svet. Kao i sve što gledamo pravi se da bude zanimljivo a prodaje se kao da je realno zato što mi kao gledaoci jelte volimo da budemo ispoštovani istinom. A sa istinom nidje veze.

Tehran jako gledljiva i zanimljiva serija. Naravno rupičasta i nerealna ali koja špijunska serija pa i nije takva. Ima naravno boljih tu je francuski Biro numero uno. Ocena neka 7ica ali ima poseban šmek i stvarno je zanimljiva tako da ajde da kažemo 7+.

Od serije u planu - pauza do daljnjeg. Ipak se ne mogu patiti sa nečim što ću prekinuti na prvoj sezoni.

^Jeste dobra.... Jaka drama, upečitljivi likovi, dobra gluma, meni uglavnom nepoznatih španskih glumaca da se odmorimo od sve-istih faca koje se recikliraju od filma do filma i od serije do serije.
I meni interesantno prikazano, ono što svi koji su živeli tamo ističu jeste da je u Baskiji jedino sigurno da će kiša da pada.

I nema na čemu... I drugi put.
😉

Meni od Yellowstone spin off-ova jedino legla 1923ća. Ne znam što je skratiše, baš zbrzaše kraj.

6/10 iz prostog razloga sto je sve moglo da se stavi u 3 epizode, tako da kako epizode odmicu tako pocinje smaranje nepotrebnim sporim dijalozima, pokusali su da povezu previse stvari ali u 6 epizoda se ne moze sve razraditi pa sve deluje nekako nedovrseno.
A sto se tice radioaktivnog izotopa Ceziuma 137, i price oko njega, kao neko ko je isao na neka predavanja u instintut Vincu , ko god misli da su mu neke stvari u vezi sirenja, kontaminacije i ostalog u samoj seriji nelogicne, nek malo izgugla o istom.
BTW vreme poluraspada C137 je oko 30 godina, s tim u vezi lako je napraviti racunicu koliko je isti delovao , direktno i indirektno nakon katastrofe u Cernobilu na sve pogodjene regione. A tu spada skoro cela evropa.

Gledao neko Senke nad Balkanom sezonu 3? Nešto mi se ne skida, osećam da je još tanje nego druga sezona!? 🙂

Nazad
Vrh Dno