Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Tražim najbolju ponudu za internet (prijatelja)
trenutno je na mts, ali ne daju mu u mts da uzme samo internet,
ili ako ima varijanta intetnet + tv nesto povoljnije
u pitanju je Vlasotince, Lenjinova ulica

kontakt na pp

Istice ugovor u SBB, trazim ponudu za A1 optiku + tv...lokacija Kikinda kontakt br 0656100937...moze i ovde u pp

Potrebna ponuda, ugovor u SBB-u (tv+internet+fiksni) mi je vec istekao. Trazim ponudu za Yettel, MTS i A1.

Тражим понуду за A1 5G Кућни Нет, локација Нови Сад, Грбавица.

Долазе у обзир и други провајдери, мада нисам имао прилике да испробам какав је сигнал на другим мрежама на мојој локацији.

Хвала унапред.

Trazim ponudu za bilo koji internet i televiziju po mogucstvu sa optickim internetom (komsije imaju opticki internet)

Pozdrav,

istekla mi je ugovorna obaveza pa tražim najbolju ponudu za internet + TV + mobilni.

U pitanju su 2 paketa:

• Paket 1 — TV + internet + mobilni
• Paket 2 — TV + internet + mobilni + fiksni telefon

Tražim najbolju ponudu za SBB. Trenutno imam EON Light Duo koji ističe 3.6. a prešao bih na Net tv basic ukoliko bude neka dobra akcija za dinar?

Tražim najbolju ponudu za A1 5G kućni net (solo net) ukoliko raskinem ugovor sa SBB-om

Pozdrav,

Potrebna ponuda za internet ili internet + tv.
Trenutni ugovor sa Supernovom ističe za tri nedelje, u ulici infrastrukturu sigurno imaju još SBB i Yettel. Razmotrio bih i sve ostale opcije - Jotel, A1, Orion, Ninet itd.

Lokacija Niš, Donja Vrežina

Tražim najbolju ponudu za kablovski internet (eventualno kablovski internet + kablovska TV ako paket bude povoljan). Bitno mi je da internet bude dobar za online igrice (trenutno sam na supernova paketu sa statičkom IP adresom i internet mi je užasan za igrice). Ugovor sa supernovom mi ističe 29.03.2026.

Postovanje, treba mi ponuda za produzenje ugovora kod SBB-a koji ističe za 10 dana.Bio je digitalni trio mini,sada bih prešao na Net tv basic. Hvala 🙂)

Pozdrav, tražim ponudu za obnovu ugovora kod SBB (imao sam propušten poziv ali nisam bio u mogućnosti da se javim), ugovor ističe 28. ovog meseca.

Isto tako tražim ponudu za A1 5G KućniNet duo. Beograd/Voždovac, Zvezdara.

Subotica, interesuje me moguća ponuda supernove.

Podrav,
Ističe mi ugovor krajem meseca, MTS optika Box4 Crveni.
Tražim ponudu (mogu svi provajderi koji mogu koristiti MTS-ovu optiku), uključujući i MTS za produžetak ugovora. Lokacija je Kruševac.
Završeno.

Pozdrav da li moze u pp da mi se javi terenski agent od Yettela ako je bitno podrucje u pitanju je Loznica

Ima li agenata iz Supernove? Na super plan 2s sam i za 20 dana mi ističe UO. Zanima me ponuda za obnovu ili samo za net (najmanji paket)?
Beograd, Palilula.

Imam opticki MTS BOX3 M paket, UO mi istice za 12 dana! Lokacija Zemun.

Trazim najbolju ponudu od agenata: MTS za ostanak ili A1 za prelazak u novu mrezu.

Trazim najbolju ponudu za

1. Opticki net + TV
Ili
2. Opticki net + TV + mobilni

Lokacija Zemun
(Novogradnja, treutno dostupni samo MTS i SBB)

Tražim ponudu za kombinaciju TV+optički net (može i pojedinačno pa da kombinujem).
Lokacija Novi Bedograd, Paviljoni.
Trenutno korisnik Orion-a koji je spojen sa MTS.
Ako ima promo period bez plaćanja, tim bolje.

Trazim internet + tv najbolju ponudu za Beograd. Istice mi ugovor pocetkom Maja. Imam SBB a bio pre toga optika na Telekomu

Да поновим.Потребна понуда за интернет+тв, истекао уговор са МТС прошла оптика.Можда би могло нешто и са 5Г, сат...ако оптика није у понуди,Више је битан стабилан и брз интернет него понуда тв канала.Локација место Пауне, град Ваљево.

MTS Box 2 optika (internet+fiksni) ugovor istekao. Trazim ponudu za ostanak ili prelazak kod drugog operatera. Zrenjanin

Potrebna ponuda za internet ili internet i televiziju. Lokacija Sremska Mitrovica.

Trazim ponudu za internet+televizija (mozda cak i fiksni). Lokacija - Trstenik.

Tražim najbolju ponudu za Internet+Televiziju.
Stambena zgrada sa instalacijama većine optičkih i kablovskih operatera.

Nazad
Vrh Dno