Šta je novo?

Masažeri

• Začetnik teme Začetnik teme maxy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

maxy

Čuven
Učlanjen(a)
16.10.2014
Poena
675
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Optički internet
Pošto ne nađoh odgovarajuću temu, a s obzirom da i na netu kod nas nema nekih iskustava, da podelim svoje utiske. Posao obavljam pretežno u sedećem položaju, pa je to počelo da ostavlja po malo posledice na leđa iako rekreativno vežbam po malo.
Imam Naipo Ocuzen S1 masažer koji se postavlja na stolicu i masira cela leđa rotirajućim elementima. Posebno su odvojeni donja i srednja leđa koja čine jedan segment i ramena, vrat i deo između lopatica koji čine drugi segment. Za prvi navedeni segment nema mogućnost nekih specijalni podešavanja, radi po nekom svom sistemu o lagano masira srednja i donja leđa. Ovaj drugi segment može da se podešava po visini (to je ono što većini i treba) daljincem koji je kablom povezan sa masažerom i solidno dobro gađa deo između lopatica (što je meni bitno). Postoje tri nivoa intenziteta, dva nivoa grejanja i tri dužine masaža (10, 20 i 30 minuta). S obzirom da sse radi o šijacu masaži, ne očekujte nežnu masažu, ali se sam pritisak podešava u principu nagibom stolice (kancelarijska stolica bi bila idealan izbor), jer ko želi veći pritisak trebao bi da namesti na naslonu stolice da se više zavali, dok za niži pritisak treba povećati otpor na naslonu kako bi se manje zavaljivao.
Prijatan je osećaj, poveća se cirkulacija u masiranom delu i daje olakšavajući efekat. Može biti bolno kada pogodi ciljanu tačku, ali treba naučiti uživati u tom bolu jer donosi olakšanje.

Naravno, ručnu masažu ne može da zameni ni jedan masažer, ali kao pomoćno sredstvo u kancelariji ili stanu, nije loše. Što se tiče kvaliteta izrade, deluje da je ok, ali još je rano dati bilo kakvu konačnu preporuku u smislu dugovečnosti uređaja.

Zdravo, je l i dalje koristiš? Kako si zadovoljan, je l pomaže ili misliš da si bacio pare? Razmišljam se da uzmem u Gigi sa bodovima mi bude 17800rsd. Pa ako ne valja vratiću
Pošto ne nađoh odgovarajuću temu, a s obzirom da i na netu kod nas nema nekih iskustava, da podelim svoje utiske.

Koristim ga i dalje i u principu sam zadovoljan. Većina ljudi iz okruženja misli da su bačene pare, ali vole da svrate na masažu 😃
Ja ne mislim tako.

Prija posle provedenog dana u kancelariji. Mišljenje nisam promenio.

Pre nekih 2 god. sam u Delta city-ju probao neki masazer sa stopala, bila neka promocija. Mogu reci jako, jako dobra relaksacija. Puno su trazili a i ne volim tako da kupim, video probao i uzmi moje pare. Znam da mogu da se nadju povoljnije. Smekao sam one na KP od oko 6500 din i sva sreca da nisam kupio jer sam imao priliku da probam u tom cenovnom rangu jedan od njih. Ono je uzas naspram onog iz Delte. Kao da mi kamenjem struze stopala, ni malo prijatno.
Moje pitanje bi bilo da li neko ima za stopala nesto kvalitetno da preporuci?

Pre nekih 2 god. sam u Delta city-ju probao neki masazer sa stopala, bila neka promocija. Mogu reci jako, jako dobra relaksacija. Puno su trazili a i ne volim tako da kupim, video probao i uzmi moje pare. Znam da mogu da se nadju povoljnije. Smekao sam one na KP od oko 6500 din i sva sreca da nisam kupio jer sam imao priliku da probam u tom cenovnom rangu jedan od njih. Ono je uzas naspram onog iz Delte. Kao da mi kamenjem struze stopala, ni malo prijatno.
Moje pitanje bi bilo da li neko ima za stopala nesto kvalitetno da preporuci?
Dok sam trazio najpovoljniju cenu za ovaj gore ledjni, video sam da ista firma ima i par masazera za stopala. Ako mi ovo bude odgovaralo sigurno cu probati i to pa javim.

Imala sam priliku da jedno vreme koristim onu fotelju za masazu, Beurer je proizvodjac, mnogo je dobra ali kosta oko 1500 evra.😕 Blago onom ko je ima.

Za fotelju treba prostora... Ko živi ma kuću ili neka firma da je kupi...

Za fotelju treba prostora... Ko živi ma kuću ili neka firma da je kupi...
Meni je danas stigao ali ne vidim gde bi mogao da ga ukljucim. Dobio sam onaj adapter za struju ali ne vidim gde ga ukljucujem u masazer?

Sa leve donje strane naslona izlazi mali kabl na koji se priključi kabl koji dolazi iz adaptera. Pogledaj da nije uvučen u sam naslon (otvori malo zip zatvarač i vidi da nije u naslonu)
Na istom mestu gde izlazi i kabl za daljinac

IMG_0741.pngSa leve donje strane naslona izlazi mali kabl na koji se priključi kabl koji dolazi iz adaptera. Pogledaj da nije uvučen u sam naslon (otvori malo zip zatvarač i vidi da nije u naslonu)
Na istom mestu gde izlazi i kabl za daljinac
Ja nisam dobio daljinac, oni dzepovi su prazni. Zvao gigatron oni rekli da ide samo adapter i manual. Ja reko ok i kako da ga ukljucim, onda je rekla da slikam sve i posaljem. Rekao bih da je neko vratio bez daljinca. Ovako je bilo “upakovano”.

Sad sam preuzeo novi, prvi utisak je "wow, vrh". Otac kad je seo da proba ustao samo zato što mi je na radnoj stolici a moram da radim, razmišlja da uzme jedan za sebe... Skroz sam zadovoljan. Samo sam malo skeptican koliko će motorići da izdrže da rade po opterećenjem al valjda su napravljeni tako da izdrže 😀

Ne preteruj prvi dan. Ja sam preterao, pa su me leđa bolela dva dana

I od mene savet da se ne preteruje, takodje da se lepo sedne da masazer ne masira bas po kicmi

Sta mislite o masazerima za vrat i ramena?
Ima ih po prodavnicama sa cenom od 17-19k din, ima ih po TC za 8-10k din (Nipo, videh 3 modela), ima ih na KP po ceni od 2k-2500din.
Da li nesto fali ovim sa KP?
Isti oglik, drugem ali i slicne boje, poneki drugacije komande.
Ovi bas skupi su mozda sa baterijom, ostali na adapter za napajanje strujom.

Ne bi placao 10-19 ako ovaj od 2,5k radi isto ili slicno.

Probao sam jedan od 19k, sa baterijom sto je, radi lepo oko vrata , trapezni misic izmedju lopatice i vrata lepo izmasira.

Da li je neko probao ove sa KP?

Screenshot 2026-03-22 150453.jpgScreenshot 2026-03-22 150612.jpgScreenshot 2026-03-22 150733.jpg

Za taj novac ne očekuj mnogo

Bio je prosle srede takav u lidlu i kostao je 3500.Moji ga imaju isto kupili u lidlu.Drugar koji radi masaze kaze da je skroz ok stvar.On ga je isprobao kad je dosao do mene.Ja ga inace ne koristim uopste.A keva ga koristi povremeno.Ali to je bila samo ponuda u sredu.Sad da li ga ima jos najbolje da skoknes do lidla.
To je ovaj model shiatsu i radi na struju.Ima dve brzine rotiranja i plus moze da greje dok masira.Mislim tako neki fazon.

Nazad
Vrh Dno