To je ono sto pricam, svo vreme. Nije mts ispao los (mts je takav kakav je, drzavni instrument), ispao je orion jer su ukinuli podrsku dva meseca ranije, manjak informacija i komunikacije sa korisnicima.Znači magarci se prodali MTS-u(ok, to smo već znali iz brda drugih izvora ali ne i njih), danas zovem korisnički servis, tamo automatska sekretarica kaže zovite MTS, ni jedno obaveštenje zvanično pre toga, ništa.
A zvao ih jer mi je četvrtina kanala zaključana iako imam najjači dual TV paket(Hypersonic), javljaju se u MTS-u, reko nema mi ni jednog od 7 Cinestar kanala i brdo drugih su zaključani.
Ah pa znate sad ste na programskoj šemi MTS-a a mi nemamo Cinestar u ponudi.
Naravno na mom području postoji samo MTS, Supernova i Orion, što znači izbora van MTS-a nema.
Trebali su pre mesec ili dva da objave da ce se integrisati u mts, da ponude korisnicima neke popuste i upustva za migraciju na mts ili da ponude otkaz ugovora bez naknade. Da sada aktivno ucestvuju u integraciji kao sto je praksa inace. Pre svega trebali su da ostave podrsku, a ne da me ceo januar i februar vozaju kao majmuna i odugovlace za podrsku i onda mi 3. marta samo kazu to preuzima mts, a mts-u treba vreme da preuzme taj problem koji sam imao. U njihovoj novoj orion AI fabrici samo da su kupili jednu graficku kartu manje, mogli su da plate 3 tehnicara ta dva meseca da pruzaju postenu podrsku. Ispali su bas cicije, primenili losu poslovnu praksu. I to im je mnogo losa reklama i za biznis korisnike gde jos uvek posluju. I iskreno zelim im da brzo propadnu.
U poslovnim krugovima gde se krecem, savetovacu firme pri izradi mreze da beze sto dalje od oriona.