Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Imam paket Neo-Neo koji mi ističe u julu. Zvali su me i pošto nema više Neo-Neo ponudili su mi novi ugovor za Neo Super 24m 50%.
Da li je to maksimum koji mogu da izvučem?
Ugovor mi ističe krajem maja, niko mene nije zvao iako mi ranije ističe ugovor nego u tvom slučaju. Samo sam dobio sms u kojem piše možeš već sada da produžiš ugovor. A ponuda je 500din manje za neo super. Ovo se poprilično razlikuje u odnosu na tvoj primer. Zašto?
Kada je najbolje pokrenuti pregovore za bolju ponudu, meni juče u A1 poslovnici rekli da je to sve što ima kao opcija (2500din neo super).

Ugovor mi ističe krajem maja, niko mene nije zvao iako mi ranije ističe ugovor nego u tvom slučaju. Samo sam dobio sms u kojem piše možeš već sada da produžiš ugovor. A ponuda je 500din manje za neo super. Ovo se poprilično razlikuje u odnosu na tvoj primer. Zašto?
Kada je najbolje pokrenuti pregovore za bolju ponudu, meni juče u A1 poslovnici rekli da je to sve što ima kao opcija (2500din neo super).
Meni ističe ugovor za 4 dana i niko me nije zvao niti šta nudio. I da mi ponude neo super sa 50% popusta, više mi se isplati Globaltel za iste pare bez obaveze. Tako da 99% idem u Globaltel.

12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu ( 24 meseca ), popust dobijeni za taj novi obnovljeni dvogodišnji ugovor iznosi 75% ( procenata ), dobijanjem kada se podnese zahtev za prenos broja u mt:s mrežu, može i Yettel ili Globaltel ali povoljnije je da se podnese zahtev u mt:s.

Zar nije 6m 1din i ostatak 50%, otkad je 12m? Jel to bio u pitanju postpaid broj ili prepaid? I jel ponuda stize kao SMS nakon zahteva za prenos ili vas je neko zvao?

12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu ( 24 meseca ), popust dobijeni za taj novi obnovljeni dvogodišnji ugovor iznosi 75% ( procenata ), dobijanjem kada se podnese zahtev za prenos broja u mt:s mrežu, može i Yettel ili Globaltel ali povoljnije je da se podnese zahtev u mt:s.
To vise ne pije vodu. Mts ne daje vise 15 meseci po dinar a poskupeo je. Ceka se malo vise informacija sta sad A1 nudi za ostanak.

To vise ne pije vodu. Mts ne daje vise 15 meseci po dinar a poskupeo je. Ceka se malo vise informacija sta sad A1 nudi za ostanak.
Ja sam cuo /zvao call centar/ da im poskupljuju samo Box paketi sad od 01.apr. a ne mobilna telefonija, sem ako mislis na 5g pakete od pre par meseci..? 🤔

Ja sam cuo /zvao call centar/ da im poskupljuju samo Box paketi sad od 01.apr. a ne mobilna telefonija, sem ako mislis na 5g pakete od pre par meseci..? 🤔
Plus to, posto A1 nije dozako cene. Mislim na ukidnje popusta od 999 din prvih 6 meseci. Sad su sva 24 meseca 4200 (5ica L) , to cini razliku 19200 ukupno ili 800 din mesecno, uopste nije malo.

neo neo na papiru mi isticao 23.05 ove godine ali me zvala cak ista gospodja koja mi je sredila neo neo 50% i ponudila neo super ili neo ultra 50% pitahjel moze i 12 meseci x 0 kaze jok msm bilo je ok posto je bilo pocetkom februara taj poziv posto pitaj boga kakvo ce biti stanje za 3 meseca da se ne igram i 50% mi bilo ekstra naravno i meseci bi bili top ali ok je, nema kada je najbolje jedino moze kada istekne ugovor i podneses zahtev za prenos kod drugog operatera, ili da ti se sami jave ovako jedino mozes da cekas da istekne ugovor, najvise sto je a1 nudio je 12x0 12x50% ali obicno je 24x50% skoro pa uvek ako te pozovu da te zadrze ali retki su slucaji da te ne pozovu

Za prelazak sa prepaid na postpaid danas oko 10h dobio ponudu 3 mes 1 din ostatak 50% na bilo koji paket. Oko 13h dobio 6 mes 1 din ostatak 50% na bilo koji paket.
Da li je to maksimum ili možda sa zahtevom za migraciju broja u mts mogu da dobijem veći broj mes po 1 din?

Za prelazak sa prepaid na postpaid danas oko 10h dobio ponudu 3 mes 1 din ostatak 50% na bilo koji paket. Oko 13h dobio 6 mes 1 din ostatak 50% na bilo koji paket.
Da li je to maksimum ili možda sa zahtevom za migraciju broja u mts mogu da dobijem veći broj mes po 1 din?
12 meseci 1 din 12 meseci 50%, zahtev za prenos u mt:s.

Ta ponuda i dalje važi iako znaju da mts sada daje samo 3 mes po 1 din za migraciju u njihovu mrežu? 15 mes po 1 din ne postoji više kao opcija.

Vidite da nas troluje, svaki peti post mu je copy paste ove prethodne poruke. Ide izmedju A1/Yettel/MTS i samo copy paste isto u svakoj temi.
Svi koji su podnosili zahtev za prenos u mts u prethodih par nedelja su dobijali sms poruku sa ponudom za 6 meseci 1din i ostatak 50% za Start, Neo 5, Neo Surf ili Neo 30.
Bilo bi lepo da gresim ali...

Kako si dobio? Jesi se ti raspitivao ili su te sami zvali?

… da li vam A1 aplikacija podelila pojedinačne usluge po brojevima telefona…?! Meni je tako od jutros…

Jel moguce ispregovarati da i hot spot bude veci? 100GB na primer. Jel neko pokusao da pregovara o tome?

Meni su na neo super dali 50 +25 promo, nisam im ni tražio ali eto dali...

Ако некоме значи ово је актуелна промоција која вероватно стиже свим A1 припејд корисницима за прелазак на постпејд.

Screenshot_20260327-014613.Messages.png

I meni je stigla identična poruka. Inače, imao sam besplatan moćni plan 12 + 3 mes. Nakon toga sam 2-3 puta uplaćivao kredit ali nisam aktivirao mesečne planove jer taj broj vrlo retko koristim. Pre neki dan mi je nešto trebalo pa sam aktivirao Top plan. Tek nakon toga mi je stigla ovakva ponuda.

Позваћу данас Глобалтел (јер они не зову већ пар дана, иако сам оставио бр) да пренесем припејд број из А1, па ћемо сазнати шта нуде за останак.

Позваћу данас Глобалтел (јер они не зову већ пар дана, иако сам оставио бр) да пренесем припејд број из А1, па ћемо сазнати шта нуде за останак.
Ja sam zvao Globaltel pre 4 dana i još uvek mi nisu ni poslali da potpišem zahtev za prenos broja. Dugo se čeka.

Da, uz zahtev za prenos i dalje ide 6 meseci free i ostatak 50%.

Ja sam dobio 6x1din i 18 po 50% za prelazak sa A1 prepaid na postpaid, a nisam inicirao prelazak u drugu mrežu.
Dobio prvo ponudu 3x1din koju sam odbio i posle par sati dobio 6x1 din.

U A1 znaju da te puste. Mene su isto sa prepaida pustili... Ništa mi nisu ponudili... Verovatno im promakne...

Meni 17.izlazi, podnecu zahtev za mts, i da me puste nije strasno..nakon 2m opet se vracam 😀
Imao sam nekog agenta iz a1 i mts al me iskreno mrzi da ih cimam, i njima da oduzimm vreme i ja da se nerviram, ovako prepustam pa sta bude ... a i brojeve sam izgleda negde pogubio 😀

Da li "pali" prenos sa A1 postpaida na A1 prepaid?

Kakva su iskustva sa A1 u romingu u Evropi, sa kvotama koje su uključene u Neo pakete?
Tj. funkcionišu li pristojno, dobar protok, stabilna veza itd?
Da li realno troše kvotu ili kao MTS uračunavaju i onu neophodnu komunikaciju telefona sa baznim stanicama, koja postoji i kada si isključio prenos podataka u romingu?

Hvala unapred

Nazad
Vrh Dno