Šta je novo?

IRIS MTS TV Box (2024+) - nije tema za Iris aplikacije ni za MTS BOX pakete

Bravo na uspehu, nisam ulazio na forumu vidim tek sad poruku, Na mom HP4024 secure settings prihvataju upis ali dumpsys accessibility pokazuje services:{} – servis se ne startuje. Jelde to znaci daа je Accessibility runtime blokirana u firmware-u. Ako kod tebe radi , imas drugi firmware
Milion puta je već pisano ali niko neće da čita postove unazad.
Moraš prvo da izedituješ settings_global.xml i posle nema problema, nema nikakve baš veze sa verzijom firmvera.

Da li se još nekome program zamrzava, pre toga kao da preskače, štuca i onda stane i to nakon premotavanja u nazad?!
I kada se ugasi tv, prebaci na neki drugi kanal, nebitno da li i posle celog dana, kada se vratim na tu emisiju -jednostavno ni da mrdne bas od tog trenutka. Tu stoji i ni makac..
Move na hp4024.
Jedino rešenje je restart stb
Edit:
Sad restartovao, krenuo da se pokrece i crn ekran. Ne reaguje. Nikad ranije nije tako..samo taster zvuka reaguje

Poslednja izmena:
Identično mi se desilo, odmah prijavio call centru i traži da ti ga odmah zamene za Move box. Čak su do ujutro ispravili, ali su se oni ipak javili i pitali da li mogu da dođu tokom dana da ga zamene, što su i uradili 😃

Desava se vec x puta.
Cak sam probao da to zamrznuto mesto preskocim na move go na telefonu. I zamisli- ista stvar. Pa sam na kompu - isto se dešava. Znaci nije stb vec sistem.
A mts terenski majstor, kada je bio prosli put, mi kaze da ni njemu nisu hteli da zamene 4024 sa move box-om.
Zato mi se ne zove centrala...ali kad-tad ću morati

pozdrav, moze li mi neko reci koja je razlika izmedju stb HP4024 i Move stb? posto sam nakon updejta Iris-a, dobio Move, ali sam razocaran slikom ...

Svak ko ima par koliko toliko zdravih očiju je razočaran kvalitetom slike prelaskom sa pravog iptvja na ott. A tek da pogledate horor na dvb-c sistemu 😂

pozdrav, moze li mi neko reci koja je razlika izmedju stb HP4024 i Move stb? posto sam nakon updejta Iris-a, dobio Move, ali sam razocaran slikom ...
Sa aspekta (ne)kvaliteta TV usluge kroz Koje aplikaciju nema razlike.
Ti novi Move STB (koje izbegavaju svim silama da daju postojećim korisnicima) su bolji za ostale stvari za koje ljudi koriste Android boxeve. Pošlo jelte taj novi Box imaš lepo pristup Google Play Store i instaliraš šta hoćeš od aplikacije (bez potrebe za "modovanjem" i budženjem kako mora na HP4024).

Ali "slika" na Move app ti je ista obrni okreni, na čemu god gledao.

Sa aspekta (ne)kvaliteta TV usluge kroz Koje aplikaciju nema razlike.
Ti novi Move STB (koje izbegavaju svim silama da daju postojećim korisnicima) su bolji za ostale stvari za koje ljudi koriste Android boxeve. Pošlo jelte taj novi Box imaš lepo pristup Google Play Store i instaliraš šta hoćeš od aplikacije (bez potrebe za "modovanjem" i budženjem kako mora na HP4024).

Ali "slika" na Move app ti je ista obrni okreni, na čemu god gledao.
bio si u pravu, izdejstvovao sam da dobijem i Move stb, bio kod mene 3 puna dana i danas sam im ga vratio ... pita me devojka, zbog cega vracate stb, ja joj rekoh da sam razocaran slikom (rezolucijom) i da slika ne ide u realnom vremenu, na to mi ona odgovara, da to tako mora da bude zato sto ide preko net-a, ja joj rekoh, ako tako mora da bude, ostacu onda na Eon-u ... i zadrzao sam ugovor na Box 2!

Ja sam uvek u pravu 😇

Ovo mi baš i nije najjasnije. Imao si Box3 sa TV uslugom?? i jesi ili nisi bio jos pod ugovorom obaveznom? Pa si sad završio sa novim? Box 2 ugovorom? 😁
pa presao sam sa analogne na optiku i imao sam probnih 15 dana da razmislim, dal cu da prihvatim i tv. ili da odustanem ...

? Gde si ti imao baš stvarno analogni TV signal u zemlji Srbiji?
SBB i Supernova DVB-C "kablovska" je digitalni signal već godinama a MTS IPTV oduvek 😁

Једино јотел и сат тракт и даље имају аналогни сигнал.

Samo da prijavim, pustio sam Milijunaša da gledam, Move aplikacija, i ide HRT 1 na 50 FPS.
Nije bilo tako prošle nedelje (bilo 25 FPS)

Ne znam da li je još nešto poboljšano od kanala pogledaću kasnije

Ja ne primecujem razliku. Hrt mi uvek ima dobru sliku..bar moj utisak.
(Ps: nadam se da ponedeljkom gledas nemacki rtl i njihovog milionera, sjajno.)

Ono kad se u tebi probudi Karlobag, Karlovac,Ogulin.. 😀 Zaebavam. Jeste hrt nekako oduvek jako dobra slika, rtl nemački isto, imaju taj neki sharpness, nešto.

Ja ne primecujem razliku. Hrt mi uvek ima dobru sliku..bar moj utisak.
(Ps: nadam se da ponedeljkom gledas nemacki rtl i njihovog milionera, sjajno.)
Sigurno je HRT bio na 25 FPS, nije bio 50.
Nadam se da će tako popraviti i ostale (makar one najgledanije) kanale.

Ponedeljak mi je zauzet, gledam našu Poteru i lavovsku borbu za srednju sumu (nekih pe`sto evra) 🙂

^
Ne znam za sta bi mi sluzio iptv da nemam opciju gledanja unazad i premotavanje!
Bio bih na zemaljskoj anteni vrv za 0 rsd i 0 sekiracije.

Da li novim korisnicima daju sad Move box ili Iris? Ako je Move, da li moze preko wifi da se nakaci, da izbegnem razvlacenje kablova?

Nazad
Vrh Dno