Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Kućna multimedijaPhilips 65MLED920/12 ili nešto drugo
PHILIPS 65MLED920/12 4K Ambilight TV je 70000 u G.tronu, razmišljam se oko kupovine. Više mi prijaju IPS ekrani, propustila sam priku za 55U7QF PRO, ne znam jel ima još neki za preporuku?
PHILIPS 65MLED920/12 4K Ambilight TV je 70000 u G.tronu, razmišljam se oko kupovine. Više mi prijaju IPS ekrani, propustila sam priku za 55U7QF PRO, ne znam jel ima još neki za preporuku?
Za taj novac i ovu dijagonalu, teško da može bolje, mada vidim da je ta cena za neki njihov Loyalty momenat (nisam fan G, pa ne znam o čemu se tu radi).
Od konkurencije njemu, TCL C6K, evenutalno, a tu svaki ima svoj pros & cons. Ja imam ovaj Philips, i zadovoljan sam uglavnom, sem glupavim Titan OS-om. Meni to nije bilo presudno jer mi se TV 90% vremena zapravo koristi kao monitor vezan za PC.
Za one kojima je bitno, ništa što neki kršten stick od par hiljada dinara ne može da reši.
Svakako bih koristila Xiaomi box, nego nemam nikakvo iskustvo sa Philips televizorima a i ne znam koliko opada kvalitet slike kad se gleda iz ugla. Ako uspem da nađem negde izložen tv da vidim, to će biti najbolje.