Šta je novo?

Kućna multimedija Android uređaj za gledanje televizije preko interneta

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

nebeski.letac

Poštovan
Učlanjen(a)
20.07.2016
Poena
80
Zdravo svima.
Hoću da kupim neki Android uređaj za gledanje televizije preko interneta pa mi trebaju vaše preporuke. Nisam ograničen cenom, ali ne trebaju mi neki 8K, za igrice i tako te egzibicije. Klasičan neki, poželjno više memorije, stabilan softver i dobra platforma za upravljanje aplikacijama i kanalima. Dugo nisam pratio pa ne znam šta uzeti, zato me interesuju mišljenja onih koji duže koriste takve uređaje.

Ajde i ja da se nadovežem pošto mi je isto potreban android box da bih instalirao Move aplikaciju.
Gledao sam i taj Mi box S 3rd gen, a gledao sam i mi stick 2nd gen pošto vidim da imaju iste procesore i 2 GB rama samo je razlika u romu.
Ili nešto drugo uzeti novije i na duže staze recimo kao GMB-X96 M200 4/64GB?

recimo kao GMB-X96 M200 4/64GB?
ako ga nadjes, prodavali su ga prosle godine za 6500 dinara, sada 8,5 i retko ga ko ima. Ja imam 2 starija modela x96, upravo sa njega pisem. Sto ti je manje kuciste hardvera, poput tih stikova, to ce vise da se greje i baguje. Uglavnom nemoj uzimati box sa rockchip-om jer cesto blokiraju, trazi noviji sa amlogic i vecim ramom.

Naručen Mi box S 3rd gen jer je bio na akciji na ananasu 6500din, mislim da će mi završiti sav posao.
Hvala u svakom slučaju na preporuci.

Nazad
Vrh Dno