Takva korisnike oni najviše i vole, pa da im pričaju bajke i to uspešno da prođe da stave potpis na novi ugovor.
Imaš oči imaš internet pa sam pročitaš kako izgleda Supernova internet ponuda:
Superbrzi Supernova internet: pojedinačno ili uz Super par i Super sve pakete. Najkvalitetnija optička internet veza brzine do 1000 Mb/s! Pogledajte ponudu!
mojasupernova.mts.rs
Dakle isti paket koji se isto zove i isto košta tamo gde ima samo Supernova coax infrastruktura je 50/5 ako ima
Supernova optika je 400/400.
Ne samo da je tehnički coax internet mnogo manjeg kapaciteta mreže od optičkog nego su i paketi formirani tako da održavaju te tehničke razlike.
Ono što je KAO i dalje nepoznanica ( a šanse su 90% da će sada bivša Orion optička mreža da bude "integrisana" u Supernova [a ne "pravi" MTS] optičku mrežu) je kakav će tretman imati bivši Orion korisnici.
Ostaje da se vidi i moraćeš da sačekaš "do polovine aprila" najverovatniji da sam MTS / Telekom Srbija se smisli i završi "izjednačavanje ponude" i migracije Orion korisnika.
A dok se to sve dešava kako ćeš da platiš Orion prepaid paket i ko će i da li će da ti ga aktiviraju to ne bih znao.
Ja sam takođe Orion prepaid korisnik i meni poslednja uplata sa početka marta nikad nije "evidentirana" niti sam dobio potvrdu / "račun" da sam kupio paket. Meni je juče/noćas zvanično (tako i dalje piše na MojOrion portalu) istekao paket koji sam uplatio u februaru i iako mi internet radi još uvek pojma nemam do kad će da radi i kako ću posle da uplatim paket niti sam posle 4 poziva MTS-u i Orion-u dobio odgovore na bilo koje konkretno pitanje koje sam postavio, počevši od toga ko je taj koji treba da evidentira uplatu i ko je treba & ko može sad to da uradi.
Pa sam prosto prestao da ih zovem u sredu i očekivao da će uslugu koju sam platio do 20.04. da mi ugase 20.03.
A očekujem za "par nedelja" sa zove MTS / Supernova i uslovljava da se potpiše novi ugovor "po aktuelnom cenovniku" novog vlasnika.