Šta je novo?

Ishrana, trening, fitnes (borba protiv sedenja za ljude iz IT-a)

Čist kao suza a suze od šećera...

pa kao što vidimo po zadnjim istraživanjima ni zaslađivači nisu baš najzdraviji, ja otprilike sa tih 15g uzmem iz ostale hrane računajući voće još 15g šećera dnevno tako da tih 30g sasvim sigurno sagorim treningom i ostalom aktivnošću, to je manje nego što ima u jednoj limenci Cocacole

Mene je ovo spominje Herbalife-a (zaboravio sam da oni postoje) navelo da pogledam šta prodaju. Vidim da se nije puno toga promenilo...

pa kao što vidimo po zadnjim istraživanjima ni zaslađivači nisu baš najzdraviji, ja otprilike sa tih 15g uzmem iz ostale hrane računajući voće još 15g šećera dnevno tako da tih 30g sasvim sigurno sagorim treningom i ostalom aktivnošću, to je manje nego što ima u jednoj limenci Cocacole

Ovo je običan dodatni šećer od koga nemaš skoro nikakve koristi, posebno ako uzimaš šećere iz voća (fruktoza). Beli šećer je pola glukoza, pola fruktoza. Dok je glukoza OK i sagoreva se treningom sa fruktozom je to manje slučaj, jer se metabiliše u jetri koja je ograničenog kapaciteta. Višak ide u masne naslage. Ne kažem da će te 15g nešto poremtiti, ali ne razumem zašto bi kupovao te precenjene Herbalife bućkuriše, a unutra - šećer i sastav sličan burgeru iz Meka.

Kupi dobar izolat i uživaj.

Iju, koliko secera. Samo rokaj. Za vlastite pare, moze i kristal secera kasikom. Kad napisu mlecni protein, ne treba mi nista vise. Bas je tesko navesti koji je protein, kad napisu, mlecni protein, jel micelarni kazein, kalcijum kazeinat... Moguce da se stide da navedu kvalitet komponenti koje koriste? Ovo je smece tesko, cak i za ove nase prodavce proteina. Vitamini i minerali, najgore moguce forme. Natrijuma koliko hoces, gvozdje i magnezijum najgori moguci oblici... Zasladjivaci su problem ali ne i u Herbalife proteinu. Zanima me koliko kosta ovo *****?

Zato i dobije osecaj radi me jer ga pukne secer...

mene izađe oko 45e i rasporedim na 30ak porcija, svak neka uzima šta hoće mene ovo radi i ukusno mi je (što mi je prioritet i zbog čega me možda i radi)

inače već dugo godina(još dok nisam ni počeo da treniram) imam neki glupavi urološki problem koji je više anatomski(možda baš zbog ergonomije i dugog boravka za kompom) tako da idem otprilike svakih pola god. godinu kod urologa, dok sam uzimao H24 3-4 god. nisam imao nikakvih problema na UZ, a nakon uzimanja izolata pola god. na nagovor jednog personalnog trenera hop eto ga kamen u oba bubrega (s tim što sam manji od 9mm izbacio a ovaj veći u desnom je ostao), znam da je anegdotalno i možda nije zbog toga(mada osim toga ostalo uključujući ishranu i unos tečnosti je bilo skoro isto), ali ti izolati se obično testiraju na "hemičarima" kod kojih je sinteza proteina na drastično višem nivou, moje laičko mišljenje je da naš organizam evolutivno nije predviđen da uzima izolate bilo čega pa i proteina

Izolat, cistija forma proteina, bez laktoze, sa minimalno secera, masti, natrijuma... Ovo sto ti koristis je blagi uzas. Sve najgore moguce. Ako tebe radi kako treba, samo nastavi. Za svoje pare, mozes da koristis sta god hoces.

Uzeo sam pre mesecak dana od drugara TotalWar pre-workout i moram da priznam da me bas jako pogura. Uzimam ga 2-3x nedeljno, uglavnom kad radim upper, ne pijem to jutro kafu, sat vremena pre toga uzmem med i rice cake ili obican dvopek i jednu mericu ovoga. Malo pecka od beta alanina, ali ogromna razlika u izdrzljivosti. Preporuka kao kuca onima kojima je potrebno.

1774171201321.png

Od preworkouta koji imaju da se kupe kod nas mene jedino razbudi Blood and Guts. Ukus lubenica je odlilčan.

Nazad
Vrh Dno