I ja sam se smorio kad sam video da je zmaj na kraju tek. Ali razumem ih, da su stavili na pocetku verovatno bih propustio mnogo stvari na zemljiJebote, ja sam posle 12 sati igranja tek izasao iz ovog malog grada, sad sam dobio novog lika, to jest zenu koja nosi mac veci od nje 🙂 Sta je sledece? Jedva cekam da dodjem do zmaja 🙂 Ali kazu da je zmaj tek u 11 chapteru 🙁 Ja tek usao u cetvrti...Inace igra je dosta dobro optimizovana...Meni inace pise za moju grafu da mogu da igram na High podesavanjima u 2k a ja igram sve na ultra 4k, bez upaljenog dlss-a...FPS vrti 80,60. Imam RTX 4070 ti super.
Nadam se da ne aludiras na Hypervisor...ali ako je to,Nije ni Denuvo izgleda što je nekad bio... 🙂
Kako nije? Lose mehanike kao Witcher, uzasan launch kao Cyberpunk, uzasan svet koji izgleda kao Assasin's CreedoviNije flop, samo nije igra godine kako su neki hajpovali.
Bilo je tu "disciplinovanja dela razvojnog tima", zaokreta u pravcima sta zaista prave, odbijanja prigovora i kritike...Ja po onom sto sam video na youtube Crimson Desert mi izgleda kao da je celu igru pravio AI od uzora jedno desetak igara. Nema dusu bukvalno, nema glavu ni rep nego eto smutili smo i prosuli sta god
To isto sam cuo od nekog matorog jutjubera, kaze, igram vec 3 sata ja ne znam sta radim i ne znam sta se desavasta ocekivati od single player mmo... mozda postaje dobro nakon 1000 sati, ko ce ga znati, ja sam refundirao 🙂
prica je nepostojeca, svaki quest je idi tamo, pokupi kamen i javi se nekom liku, bonus ako ubijes bandite, izgleda uzasno bez ray reconstruction, u sustini prenatrpana igra koja ne postuje vreme igraca. da se usudim da kazem da je vece smece od ubisoft igara.

Pa kad je mator i ne gleda… Sta mu nije jasno?To isto sam cuo od nekog matorog jutjubera, kaze, igram vec 3 sata ja ne znam sta radim i ne znam sta se desava
Ali zato AI kida 😁jutjuberi - starlete gaming sveta... i njihovo strucno "farma rijaliti" misljenje..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari