Šta je novo?

World of Tanks

Wau...znači da sam ja među povlašćenim dinosaursima ovde. Acc mi prenet bez problema, a mislim da sam za dvaes i kusur godina ovde imao samo jedan "penal" zbog nedozvoljenog avatara. @DukeLander pls ispravi me ako grešim
Da nazdravimo u to ime...a i zbog činjenice da ne igram WoT (a ni nešto drugo) već skoro mesec dana. 🍻🥂

Ja se vratih u igru posle nekoliko godina inaktivnosti 😀 Imate li kakav aktivan klan za platoon?

Mudro biraj besplatnu granu. Ja sam se zaleteo na Japanske TD i rekao bih da sam se dobro *****ao. 😀 Nisam ni video da imaju grane sa tier XI tenkovima. A sada da mogu da biram uzeo bih kinesku BZ heavi liniju ili kinesku TD WZ liniju.

Mudro biraj besplatnu granu. Ja sam se zaleteo na Japanske TD i rekao bih da sam se dobro *****ao. 😀 Nisam ni video da imaju grane sa tier XI tenkovima. A sada da mogu da biram uzeo bih kinesku BZ heavi liniju ili kinesku TD WZ liniju.
Na sta mislis kad kazes besplatnu granu? 😊

Igrao WoT od 2012. sa povremenim pauzama. Neki dan imao 7 poraza zaredom, a u svih 7 partija bio u top 3 u svom timu. Igra je jednostavno namještena i to nije ništa novo.
Nakon toga sam je izbrisao i sada sam u potrazi za nekom novom, pa ako neko ima neku sugestiju, bio bih zahvalan. 😊

Probaj War Thunder, da vidis sta je namesteno 🙂

Probaj War Thunder, da vidis sta je namesteno 🙂
Probao sam, ne sviđa mi se mehanika igre. Ne može sa WoT-om u istu rečenicu.
Da se razumijemo, WoT je vrhunska igra, ali mi ide na živce MM i RNG. Poenta je da se zabavim, da riješim neku misiju, postavim neki rekord... a ne da se nerviram jer pola tima izgine za 2 minuta.

Probao sam, ne sviđa mi se mehanika igre. Ne može sa WoT-om u istu rečenicu.
Da se razumijemo, WoT je vrhunska igra, ali mi ide na živce MM i RNG. Poenta je da se zabavim, da riješim neku misiju, postavim neki rekord... a ne da se nerviram jer pola tima izgine za 2 minuta.
to sto ti tim izgine za 2 min nije namestio WG, to je do snowball efekta koji nikako ne mogu da rese. jednostavno vecina playerbase je takva i sto se pre pomiris sa tim bice ti bolje.

Igrao WoT od 2012. sa povremenim pauzama. Neki dan imao 7 poraza zaredom, a u svih 7 partija bio u top 3 u svom timu. Igra je jednostavno namještena i to nije ništa novo.
Nakon toga sam je izbrisao i sada sam u potrazi za nekom novom, pa ako neko ima neku sugestiju, bio bih zahvalan. 😊
Haha, unistili ti arty i sad ti namestena igra, a dok si pljuckao po jadnicima u hulldown ti nije bila namestena. 🤣 🤣 🤣
Zezam se malo, da ne dodje do zabune. 🤣
Tad je najveća šansa za sve što želiš
Bravo, ogromna vecina fantasticnih borbi mi je porazima, a kad uspem da izkerijam i pretvorim neki poraz u pobedu to je highlight ove igre.
Kao onaj sto sam gore postavio.

Valjda su ovo svi dobili, proveri 😀
Nisam primetio da sam dobio.
Gde se to nalazi ingame? 😂
Meni je ovo teski šarenis u odnosu na onaj wot pre mnogo godina.

mislim da si morao da se ulogujes u igru do nekog datuma, da li pre nego sto je izasao 2.1 ili tako nesto.

to sto ti tim izgine za 2 min nije namestio WG, to je do snowball efekta koji nikako ne mogu da rese. jednostavno vecina playerbase je takva i sto se pre pomiris sa tim bice ti bolje.
WG je ubacio hiljade botova u igru. Svima je dao besplatne desetke tako da sada svaki ***** može da ih igra. Partije traju po 5 minuta, nema taktike, nema skilla, samo mrtvi rush... Da ne nabrajam, više puta prežvakana priča, svima je jasno da je igrivost dosta lošija nego prije.
I nemam namjeru da se pomirim s tim, kao što rekoh, izbrisao sam igru. 😊

Haha, unistili ti arty i sad ti namestena igra, a dok si pljuckao po jadnicima u hulldown ti nije bila namestena. 🤣 🤣 🤣
Zezam se malo, da ne dodje do zabune. 🤣

Bravo, ogromna vecina fantasticnih borbi mi je porazima, a kad uspem da izkerijam i pretvorim neki poraz u pobedu to je highlight ove igre.
Kao onaj sto sam gore postavio.
Nanižem 6 poraza, promijenim server i onda nanižem 10 pobjeda zaredom. I nije namještena? 😁
Btw, znam ja kakav si ti, bili smo zajedno u klanu nekad davno...

Meni je menjanje servera na wot, ekvivalent kada kockar menja poker aparat jer ovaj prvi "ne daje". Ako imas po 30k igraca na svakom serveru, kakve ima veze na kom si. Sta kao EU3 daje bolji RNG od EU1? Veze bez.

Trenutno pauziram, ali kada sam igrao, krenem sa 5 poraza u nizu, pa se kasnije sve iznivelise, bez obzira koji je server. Ionako WR vise niko ne shvata ozbiljno, WTR je neko realno merilo kvaliteta igraca.

S druge strane, znam kada igram lose, dodju dani da ne mogu da prebacim 2k dmg sta god da uzmem, tada ide rani alt-f4, pa sledeci dan bude bolje. Al to je do mene, nema veze sa serverima.

Meni je menjanje servera na wot, ekvivalent kada kockar menja poker aparat jer ovaj prvi "ne daje". Ako imas po 30k igraca na svakom serveru, kakve ima veze na kom si. Sta kao EU3 daje bolji RNG od EU1? Veze bez.

Trenutno pauziram, ali kada sam igrao, krenem sa 5 poraza u nizu, pa se kasnije sve iznivelise, bez obzira koji je server. Ionako WR vise niko ne shvata ozbiljno, WTR je neko realno merilo kvaliteta igraca.

S druge strane, znam kada igram lose, dodju dani da ne mogu da prebacim 2k dmg sta god da uzmem, tada ide rani alt-f4, pa sledeci dan bude bolje. Al to je do mene, nema veze sa serverima.
Dakle, ovo mi se nije desilo jednom nego X puta. Naravno da ima veze. Previše često mi se dešavaju nizovi od 7-8 pobjeda/poraza zaredom da bi bila slučajnost. Nekada ti igra jednostavno ne dozvoljava da izgubiš/pobijediš, kako god igrao. I opet kažem, nema veze ako se to ponekad dešava, ali je problem što je to sve učestalije.

hoces da kazes da igra planira tebi i 14 random igraca u svakom trenutku (ima ih na hiljade) da izgubis nebitno sta radis u bitci?

kako to radi?

ovo bukvalno pitam, da neko ne pomisli da trolujem ili pametujem. ozbiljno me interesuje mehanika ovoga jer ne mogu da shvatim kako bi to funkcionisalo na serveru. pogotovo sto ti se desava jako cesto.

takodje me interesuje ovo za hiljade botova u igri? kako se prepoznaju? mora biti nekako oznaceno (kao oni u low tiera kada igras, mesavina pvp i pve)?

hoces da kazes da igra planira tebi i 14 random igraca u svakom trenutku (ima ih na hiljade) da izgubis nebitno sta radis u bitci?

kako to radi?

ovo bukvalno pitam, da neko ne pomisli da trolujem ili pametujem. ozbiljno me interesuje mehanika ovoga jer ne mogu da shvatim kako bi to funkcionisalo na serveru. pogotovo sto ti se desava jako cesto.

takodje me interesuje ovo za hiljade botova u igri? kako se prepoznaju? mora biti nekako oznaceno (kao oni u low tiera kada igras, mesavina pvp i pve)?
Ne znam ni ja kako to funkcioniše, ali ako si igrao WoT 10+ godina kao ja, trebalo bi da primijetiš razlike u odnosu na ranije.
Što se tiče botova, WG i priznao da su ubačeni da bi mogao MM da radi kako su zamislili. Sjećaš se da si nekada mogao dobiti 2 LT-a u timu, a da kod protivnika nema nijednog.
Osim toga, mogu se i prepoznati, kad kreće partija, pomjeri im se cijev malo u stranu i tako stoje par sec u mjestu. Statistika im je obično crvena ili narandžasta.

igram od 2010. i ne primecujem to. obicno gubim vise kada imam vece pauze i kada malo igram. kada napravim duzi period igrajuci nekako mi ide ok, ali nikada nisam primetio da mi igra ne dozvoljava da pobedim.

napravili su pravila u MM da odredjene klasu imaju limite i da mora da nadje dva tima slicna.
e sad za botove kao sto rekoh znam te u nizim tiers. a ovako nikada nisam primetio (ne govorim o nalozima gde covek igra lose ili koristi neke alate da mu se tenk pomera da ne bude afk), logicno mi je da budu oznaceni, da ljudi znaju koji tenk kontrolise WG bot i ja da sam WG ne bih ubacio lose botove, ubacio bi pametne (AI) da prave challenge igracima, a ne da ih pregazis kao nista.

Pa možda ima i neke razlike među njima, ali bot je bot. Ali nisu ni oni toliki problem, koliko igrači koji recimo odu s LT-om na snajp ili poginu za 30 sec. I takvih ima hiljade. Ma nepotrebno je sad komentarisati, mene je jednostavno taj MM otjerao i prošle godine. Onda sam se vratio jesenas kad je izašao novi patch. Kada sam riješio misije za Black Rocka, malo sam se bavio tierom XI, izgrindao njih 10-ak, ali MM me je toliko ljutio da sam ponovo odustao od WoT-a. Možda se vratim jednog dana, ako se nešto radikalno promijeni, mada sumnjam.

dobih ovaj KAME na kutijama, covece kako zanimljiv tenk ovo nije normalno - ne znam jel jos neko bio srecnik, ali ovo je pravi gem, tj bas mi lezi ovaj playstyle

WG botovi postoje jedino u warm up borbama, a to je ono kad si pravio duzu pauzu pa dobijes warm up borbu da se podsetis igre. U randomu ne postoje WG botovi, ako nema igraca ubacuje u 10 na 10 ili 12 na 12 borbu.
Ja volim da igram na EU3, igraju uglavnom ukrajinci i po meni su bolje borbe, mozda je to subjektivno ali ja imam taj osecaj, jedino komunikacija ne postoji, niko rec engleski ne zna. Borbe su duze, retko ima 15:1,2,3 ili obratno, u proseku svaka 7-8 borba je 15:3 ili manje. U poslednjih 30ak borbi najkraca je bila 4:33 ali bilo je i po 15 min borbi, u proseku 6-7 sto je opet ok i u proseku sa statistikom servera.

+ EU3 vise forsira otvorene mape

dobih ovaj KAME na kutijama, covece kako zanimljiv tenk ovo nije normalno - ne znam jel jos neko bio srecnik, ali ovo je pravi gem, tj bas mi lezi ovaj playstyle
Čestitam, ja sam otvorio samo par koje sam dobio, doduše, kupio sam i 3 komada na nekom popustu za 1$ 😂

WG botovi postoje jedino u warm up borbama, a to je ono kad si pravio duzu pauzu pa dobijes warm up borbu da se podsetis igre. U randomu ne postoje WG botovi, ako nema igraca ubacuje u 10 na 10 ili 12 na 12 borbu.
Ja volim da igram na EU3, igraju uglavnom ukrajinci i po meni su bolje borbe, mozda je to subjektivno ali ja imam taj osecaj, jedino komunikacija ne postoji, niko rec engleski ne zna. Borbe su duze, retko ima 15:1,2,3 ili obratno, u proseku svaka 7-8 borba je 15:3 ili manje. U poslednjih 30ak borbi najkraca je bila 4:33 ali bilo je i po 15 min borbi, u proseku 6-7 sto je opet ok i u proseku sa statistikom servera.
Postoje botovi u low tier valjda do tier IV. Mislim da se oni ne racunaju u statistiku jer na njima lagano pravis 15K+ WN8

Ljudi moji, sa desetkom poljskim td, ono je bilo za plakanje. 😅

Nišanim ja i granata za granatom ne ide uopšte gde ja ciljam, znači opalio 7 granata i leti negde bezveze.

Sve je manje aresa u igri, to mi se svidja.

Nazad
Vrh Dno