Jednom je moglo, drugi put je nestalo esim brojeva, treci put nije moglo..Kada se prenosi broj u A1 moze li da ide odmah na esim?
DaValjda moze da se prebaci posle na esim? Mislim kada se odradi prenos.
Znaju oni sve , kad agenti A1 vec 15 dana znaju da je Mts poskupeo a samo kotisnici Mts-a to jos neznaju. Tvoje je da podneses zahzev za Mts, a sta ces reci tj ispregovarati zavisi od tebe. Reci im da imas 15x1 je bezveze kad znaju da nema. Bolje reci imam u Globatel za 560din pripejd i 999 frepejd, da ih lovis na stvarno. Svakako nam javi..😀Istekao mi je ugovor u A1, sa obzirom da je mts ukinuo popust od 15m po 1 dinar, a da ni Yettel ne nudi nista dobro za prelazak ostaje jedina opcija ostanak u A1 uz njihov popust od 6-12m po dinar.
Pretpostavljam da bi najbolje bilo podneti zahtev za prelazak na mts prepaid i da li onda reci da su mi oni ponudili 15m po dinar iako oni mozda znaju da je to ukinuto i ako ponude 6m po dinar da li rizikovati i cenkati se jos malo?
Javljam sta ce biti 👍Znaju oni sve , kad agenti A1 vec 15 dana znaju da je Mts poskupeo a samo kotisnici Mts-a to jos neznaju. Tvoje je da podneses zahzev za Mts, a sta ces reci tj ispregovarati zavisi od tebe. Reci im da imas 15x1 je bezveze kad znaju da nema. Bolje reci imam u Globatel za 560din pripejd i 999 frepejd, da ih lovis na stvarno. Svakako nam javi..😀
Наравно да може. Информација актуелна од пре 4 дана (када сам поднео захтев за пренос у A1 и добио картончић са e-sim). Па шта би радили људи који имају нове телефоне који прихватају само e-sim, да се држе за уши 🙂Kada se prenosi broj u A1 moze li da ide odmah na esim?
covece i da imaju i da nemaju nije procedura za njih, prvo sa fizicke pa na e sim u zadnja 4 moja prenosa u a1Наравно да може. Информација актуелна од пре 4 дана (када сам поднео захтев за пренос у A1 и добио картончић са e-sim). Па шта би радили људи који имају нове телефоне који прихватају само e-sim, да се држе за уши 🙂
Slusaj svog Limanca.😉Upravo se vracam iz A1. Kaze ne moze vec kada mi u subotu,jutro,noc,sta vec bude broj aktivan u A1 da dodjem do njih pa ce mi prebaciti na esim.
Ne može
covece i da imaju i da nemaju nije procedura za njih, prvo sa fizicke pa na e sim u zadnja 4 moja prenosa u a1
I meni za neki prepaid pre par meseci… plastika, pa po prenosu da dodjem za eSIM. Trosak bez potrebe. Ali neko treba da promeni workflow
agent, kraj price.Moja snajka kada je pre mesečak dana prebacivala iz mts u A1 kad su mi ovde dali broj agenta, direkt na esim je išla, jer je agent iz drugog grada, pa joj je sve preko esima rešio.
Okej, verovatno je on nešto tu izmajmunisao mimo procedure, ali ona je dobila od njega esim koji je unela u fon nakon što joj je on rekao da će biti prenos i to je to. Tek kasnije je on ugovor poslao po nekom njegovom kolegi da se nađe sa snajkom i potpiše.
Sve u svemu, može samo ako ti agent to sredi.
5g voice ne postoji na nsa vec pada na volte ili 3g ili 2g tkd mora da padne na 4g ili nize, mozda je telefon samo ubagovao ne znam sta da ti kazemDa li neko zna da mi objasni... Na jednom telefonu je eSim kartica (to je ovaj sa slike). Na dugom je fizička SIM kartica. Na ovom gde je eSim stoji za glasovne pozive tip mreže 5G. Kod ovog drugog gde je fizički Sim stoji 4G. Da li to ima veze sa vratom kartice ili ne?
Kada razgovaram sa ovog gde je eSim tokom razgovora ostaje na 5G, ovaj drugi pada na 4G.
Nije valjda da tako računaju popust ?Može bilo koji telefon i star 20 godina, i neispravan, bilo kakav. Popust od 20k je samo za 5G telefone, a 15k je za 4G telefone
U januaru je važilo BEZ podnošenja zahteva za prelazak u mts 3 meseca po 1 din + 21 po 50% za neo 30, neo 5 i neo surf. Pre toga na 3 broja smo imali 12 meseci po 1 din mega plan +još 3 gratis. Zvali smo 0601238.Koji je trenutni maksimum koji može da se izvuče ako podnesem zahtev sa prepaid mega plana na prelazak u Mts postpaid? I da li mts i dalje nudi 15 meseci besplatno?
Meni su prosle nedelje dali 6m free u 18m 50%, nakon prelaska na mets prepaid.Koji je trenutni maksimum koji može da se izvuče ako podnesem zahtev sa prepaid mega plana na prelazak u Mts postpaid? I da li mts i dalje nudi 15 meseci besplatno?
Ne znam šta znači tako?Nije valjda da tako računaju popust ?
12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu ako se podnese zahtev za prenos broja u drugu mrežu..Imam paket Neo-Neo koji mi ističe u julu. Zvali su me i pošto nema više Neo-Neo ponudili su mi novi ugovor za Neo Super 24m 50%.
Da li je to maksimum koji mogu da izvučem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari