Šta je novo?

Maske, futrole, stakla i ostala dodatna oprema za iPhone

• Začetnik teme Začetnik teme rix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kupio sam sa Poljskog sajta Spigen EZ Fit stakla (dva u pakovanju sa plikatorom) i kao po pravili nakon tri meseca u gornjem levom uglu počnu da se odvajaju.
Kada sam kupio telefon stavio sam neko no name staklo u radnji u gradu koje je izdržalo godinu dana i onda pokazalo odvajanje.
Kod mene taj EZ Fit stoji evo vec godinu i koji mesec, sada se malo odlepilo sa strane (2-3mm), verovatno zbog futrole koju sam sada stavio.

17 Pro. Meni odlična, isti model i na Pixel 8 pro. 10.90€ Sa poštarinom i ne plaćanje odmah, nego kada stigne 17.30€IMG_0517.jpegIMG_0518.jpeg

Pozdrav ljudi, kako narucujete sa spigen.pl? nemam opciju za Srbiju

Ja isto nisam našao opciju za srb, na mytrendyphone.rs shipping me košta kao sama maska, pa sam poručio na aliexpressu masku, valjda će doći kako treba.

Prilozi

• IMG_2777.jpeg
    IMG_2777.jpeg
    89.2 KB · Pregleda: 108
Ja isto nisam našao opciju za srb, na mytrendyphone.rs shipping me košta kao sama maska, pa sam poručio na aliexpressu masku, valjda će doći kako treba.
Ja sam porucio isto sa AliExpress-a mada je prodavac bio spigen flagship store i stigla je jako brzo, ali je pošiljka bila CN pa sam dodatno platio 200 din jer je isla preko onih felix logistic pa onda na postu.

Stigla maska, odlična je, original sve kako treba.

Prilozi

• 45022a02-2d52-4c88-b1d6-b9783a1bd07b.JPG
    45022a02-2d52-4c88-b1d6-b9783a1bd07b.JPG
    150 KB · Pregleda: 57
  • ff2e2fe7-ea76-471a-b0b3-bcd4230200bf.JPG
    ff2e2fe7-ea76-471a-b0b3-bcd4230200bf.JPG
    105 KB · Pregleda: 57
  • IMG_3047.jpg
    IMG_3047.jpg
    156.5 KB · Pregleda: 50
  • IMG_3046.jpg
    IMG_3046.jpg
    172.8 KB · Pregleda: 54
  • IMG_3045.jpg
    IMG_3045.jpg
    168.1 KB · Pregleda: 55
Ovo jako dobro i interesantno izgleda, pogotovo za ljude koji često putuju po raznim zemljama sa gomilom uređaja, jedino je cena jača, da tako kažemo, 89$ na popustu od 30% (inače je 128$).

TESSAN Voyager 205 Universal Travel Adapter
1205W.png

2205W.jpg

Prilozi

• 1773943624714.png
    1773943624714.png
    651.7 KB · Pregleda: 44

Koliko Vas nosi 17 bez zastitnog stakla ili folije, grebe li se lako ili ne.

Ja nosim 17 PM bez ičega. Ne grebe se lako iako je od aluminijuma ali ga ja pazim. Nosim ga uvek u praznom džepu, nikad zajedno sa drugim stvarima. Nemam čak ni zaštitno staklo. Mada imam AC+ pa me briga ako se i razbije, ali i pored toga kao što sam rekao pazim dosta.

Da li neko ima iskustva sa mobile outfitters folijama, jesu ok ili je samo dobar marketing? Hteo bih da uzmem nesto za 17 pro max?
Moze i preporuka za nesto drugo sto je ok, ali da mogu da uzmem kod nas danas/sutra, da ne cekam da mi stigne sa AE?

Da li neko ima iskustva sa mobile outfitters folijama, jesu ok ili je samo dobar marketing? Hteo bih da uzmem nesto za 17 pro max?
Moze i preporuka za nesto drugo sto je ok, ali da mogu da uzmem kod nas danas/sutra, da ne cekam da mi stigne sa AE?
Drugu godinu imam Mobile Outfitters zaštitu 360° ( 100€ cena ), za sada nikakve komplikacije se nisu dešavale, bumper i folije su zaštitile telefon pri svakom mogućem udarcu pada...

Ovih dana sam se ponovio 17com i kupio Nillkin Super Frosted Shield Pro masku. Lepa je to stoji, svidja mi se dizajn, ali mi je jako klizava. Da li postoji neka alternativa sličnog dizajna, ali da nije toliko klizava (i da nije preskupa)?

Zna neko možda u BG da li negde mogu da se kupe Pitaka maskice ili je online naručivanje jedina opcija? Ovih par oglasa na kp samo za pro modele imaju. Ovaj jedan što kao možeš da naučiš sve modele cena jeftinija nego na pitaka sajtu, što mi jako sumnjivo.

Ako ti je za 17 običan onda moraš preko Pitaka sajta. Nema druge, ako ih već nemaju na KP.

Da li je neko ima isustva sa techwomen maskama?
Da ne ode tema u off,oko ukusa,ali ova sunrise boja maske mi je brutalna

Prilozi

• MGF64.jpeg
    MGF64.jpeg
    214.5 KB · Pregleda: 34
Ja furam dbramante1928 masku neku gumenu sa izuzetno jakim magnetom - mogu da zalepim telefon na frižider. Pritom je jako dobar materijal jer se telefon ne kliza nimalo i znojenje šaka mu ne smeta. Tako da od mene puna preporuka za ovaj brend.

Da li je neko ima isustva sa techwomen maskama?
Da ne ode tema u off,oko ukusa,ali ova sunrise boja maske mi je brutalna
Ja sam prezadovoljan, nosim je od prvog dana.
Osecaj u ruci mi je bolji nego bez maske. Kako je krenulo ovo lepo vreme, probao da nosim tel bez maske i isti dan vratio.
Nije mi telefon ispadao, ali deluje da su coskovi super izdrzljivi na udarce i displej je zasticen na vrhu i dole (strci neprimetno).
Sa strane super osecaj, kad se naviknes zao ti da je skines.
Jedino cena nije bas, ali vredi za te pare.

Nazad
Vrh Dno