Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ako neko ima invite za CrnaBerza, bio bih vrlo zahvalan. Imam par stotina TB upload-ovanih na par privatnih tracker-a, tako da postovanje pravila nije problem 🙂

Može preporuka za neki treker sa domaćim serijama sa otvorenom registracijom? Ako ih i ima uopšte?

Hvala za info,imaju sve sto me zanima ali im je dl opcija ocajna. Moze i nas neki privatan treker ako neko ima pozivnicu gde provereno imaju domace serije.

Da li neko ima neki dobar tracker za muziku gde se moze naci strana muzika (elektronska) iz perioda 2000 godine pa na dalje

Da li neko ima neki dobar tracker za muziku gde se moze naci strana muzika (elektronska) iz perioda 2000 godine pa na dalje
Ne slušam to pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi da ima sve šta ti treba, ali za početak možeš probati RuTracker, free je, ima dobar izbor u žanrovima koje preferiram, ima ogroman podfolder za elektroniku.

Ne slušam to pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi da ima sve šta ti treba, ali za početak možeš probati RuTracker, free je, ima dobar izbor u žanrovima koje preferiram, ima ogroman podfolder za elektroniku.
Koristim ga vec duze vreme ali ne mogu bas sve da nadjem na njemu pa sam u potrazi za jos neki tracker kao dopunu sto ne mogu da nadjem na Rutracker.
Mozda bih voleo ako bi neko predlozio neku stranicu sa miksevima DJ-a (live nastupi DJ-a i sl.)

Poslednja izmena:
Porano za ova sto baras bese sattclubbing i trancetraffic, ovaj vtoriot mislim deka seuste e aktiven ako ne grijesim. Ako ima nekoj invite za trancetraffic zamolio bih da prati na PM.

Inace za muzika naj naj torrent tracker-i se Orpheus i Redacted. Nisam clan kaj nieden.

Orpheus (OPS) i Redacted (RED). Oba su private, oba su top tier, i oba imaju intervjue da udjes u njih. Na OPS potencijalno i dalje mozes kroz MyAnonamouse (MAM) do kojeg je jako lako doci.

rade li još uvek yuwabits i crnaberza? može i bilo koji drugi exyu tracker.. free ili private, za sad mi je top priority da nađem senke nad balkanom sve epizode?

Yuwa pokojna par godina, na CB se kace pojedinacno epizode, komplet dostupan jedino na THR-u

Pa može li se nekeko doći na THR?
koliko vidim, pušteno je samo 8 epizoda od 10 za senke nad balkanom s3 u etar .. od juče ništa

Na THR-u je komplet od 9 epizoda. Nemam pozivnicu.

Toliko epizoda i ima 3. sezona, ne 10 kao prethodne.

Poslednja izmena:
Ja cu imati tek za mesec dana pozivnicu za THR,sad sam podelio jednu pa moram cekati mesec dana da bih mogao pozvati sledeceg. Pa ako neko zeli neka se javi za mesec dana za THR

Ja imam za Crnu, najbolji tracker godinama, aktivan, od 2017 sam tamo. Sta je THR? Ranije bio na Hd club, Yuwabits , HD space

Aha, Hrvati, ok, nisam cuo. Sta ima od sadrzaja? 4K HDR DV ? Domace? Retkosti ?
Meni bi recimo bilo brutalno da poatoji tracker gde se ubacuje materijal iz Shock koridora, kolekcije Bekvalca i Radivojevica...naravno da se placa kroz donacije

Aha, Hrvati, ok, nisam cuo. Sta ima od sadrzaja? 4K HDR DV ? Domace? Retkosti ?
Meni bi recimo bilo brutalno da poatoji tracker gde se ubacuje materijal iz Shock koridora, kolekcije Bekvalca i Radivojevica...naravno da se placa kroz donacije
Ima svega,i 4k i domace i retkosti....za svakog po nesto. Izvanredan traker

Da li moze pozivnica za taj tracker? Ako ima neko i zeli da podeli. Kod mene je klijent ukljucen 24/7 jer se kod mene ne gasi racunar skoro nikako, u dnevnoj je sobi i stalno radi.

Berza je upravo presla na novu platformu, fino izgleda

Tražim THR. Član sam Crne berze od 2010 godine, može dokaz šaljem, imam 1.30 TB uploada.
Imaam pozivnicu za crnu bezu, ko ispunjava uslove sa teme neka piše u poruci ili ovde neka se javi.

Ako moze pozivnica za THR, mogu da dam u zamenu TL ako je potrebno.
Ne skidam toliko cesto ali volim da imam kad mi zatreba i ono sto skinem ostaje na seedu dok ne ponestane prostora na NASu.
TL ratio 58.385
CB ratio 133.03

Hvala unapred

Nazad
Vrh Dno