Šta je novo?

Poslednje odgledane serije 2026

Nema spoiler tagova - ima warnova, i zabrane pristupa temi.

Iznajmio u Narodnoj biblioteci naravno. Ajde za zatamnjivanje, mozda su tako sekli reklame iz izvora za rip ali kako ti ovo nije smetalo a dominira maltene u svakoj sekundi serije? Mogli su Norijegu da isteraju sa tim. A tek kad stisne gas na Rivianu a ono zabrunda neki sestak 🤣

(sad razmisljam, mozda je i ta pozadinska glasnoca lose odradjen rip. Mrzi me da ponavljam)
Verovatno je do biblioteke. Veruj mi. Nisam primetio probleme sa zvukom. A freak sam za zvuk, sto se tice filmova.

Sense8 je poslednja Netflixova serija iz njihove najbolje ere. Godinu dana kasnije su bili predsednički izbori, promenila se politička klima i tačno se oseti da od tad počinje ovaj sunovrat u mediokritet koji traje i dan danas, što se odražava i na predstavnike marginalizovanih grupa.

Dark gleda i stavlja belu kobasicu na @Rostilj xD skaru ovaj komentar.

Sense8 je poslednja Netflixova serija iz njihove najbolje ere. Godinu dana kasnije su bili predsednički izbori, promenila se politička klima i tačno se oseti da od tad počinje ovaj sunovrat u mediokritet koji traje i dan danas, što se odražava i na predstavnike marginalizovanih grupa.
Hm, meni licno je najmanje bitno sta su takvi likovi u seriji, pa i pojedini glumci - glumice (iz serije) u privatnom zivotu, recimo Jamie Clayton... Sama prica je odlicna, i odlicno je odradjena.

Ne mogu sad o svim detaljima zlatne ere Netflixa jer sam baš postao svestan da Sense8 pripada prošloj deceniji 😭

Serija bazirana na istinitim dešavanjima, rađena u koprodukciji 10-tak evropskih zemalja.

Gluma malo upitna i izveštačena, radnja više na izbeglicama nego na vojsci i povlačenju, dosta nedorečena na kraju i zbrazana.

Rekao bih neka slaba 6/10

Inače jedna od poslednjih uloga Erica Danea.

Paradise (2025-)
1. sezona
vidi se da je veliki budžet, vidi se da se dosta radilo. broj epizoda je taman i ima dosta radnje, ali ništa preterano. no, cela serija mi je nerealna, na kraju krajeva. a ima i 2. sezonu 😱

The Rainmaker (2025-)
1. sezona
solidna serija. glavnog glumca su našli da liči na Meta Dejmona iz druge polovine 90-ih godina prošlog veka (zbog Kopoline filmske ekranizacije) 😀 iskreno, više bih voleo da je snimljeno kao mini-serija. ko zna šta će doneti 2. sezona

The Blacklist (2013-2023)
8. sezona
prelomna sezona, kada se otkrivaju neke stvari. ujedno, poslednja sa Liz. ako sam dobro čuo, Vukov spomenik su rekli Wolf's monument 😀 inače, ovo bolje da su uradili kao poslednju sezonu umesto što su razvukli na još dve

Chicago Med (2015-)
8. sezona
nije loša sezona, sve u svemu. ima AI pre ove današnje preterane priče oko AI. poslednja sezona sa Halstead-om

Paradise (2025-)
1. sezona
vidi se da je veliki budžet, vidi se da se dosta radilo. broj epizoda je taman i ima dosta radnje, ali ništa preterano. no, cela serija mi je nerealna, na kraju krajeva. a ima i 2. sezonu 😱
Druga sezona mi je slabija od prve..ocekivao sam dinamicniju pricu ali za sada neka limunadica,mada moze da prodje...ali po meni slabija od prve sezone.
kao i da uporedim greenland prvi film koji je super i drugi dosta slabiji

The Madison zanimljiv početak sezone . Naravno dramatično nosi Šeridanov pečat i mirise na 1883-1923 ali u savremenom dobu. Bez ocene jer nemam pojma kako će se ovo razviti ali za sad obećava.
Pozitivan utisak videti Pfeifferovu i Jacka iz Lost u seriji.

Primal Season 3
Vec posle trece epizode se vidi da covek ne zna sta ce sa ovom sezonom. Prica spora i suplja, poslednje epizode urlaju samo da prodje vreme a poslednja limunada i spanska serija. Jedino ako je Tartakovski bio pod nekim ugovorom nateran da ovo napravi..nemam drugacije objasnjenje.
a koliko mi se cini ovo ce se nastaviti i kroz sezonu 4

Prva sezona sasvim solidna. Najveca adut je sto je serija uglavnom dinamicna i to je najvise cini gledljivom. Najvece razocarenje je Nikol Kidman, pokretni preparirani skelet od koje sam bukvalno šizeo. Ima tu svasta nesto da se doda i oduzme, al sveukupno max 7/10
Druga sezona, prava CIA serija, dinamicnija sa vise akcije nego prva sezona, ALI....kako se sezona blizi kraju tako americko-patriotska propaganda uzima danak u seriji, bukvalno kao da ju je finansiralo americko ministarstvo odbrane i bela kuca zajedno. Bukvalno mi se gadile te filer scene.
Da nije toga 7.5/10, ovako jedva 7

1.sezona - odlagao sam da pogledam, demoralisan raznim lošim utiscima vezanim za kasting (da se ne lažemo, čudno nama izgleda to što su uveli razne rase tj boje kože u bukvalno svaku vrstu) a kada sam u mislim 1.epizodi video ženu patuljka ruka je sama krenula za daljinskim da gasi internet....ali kad se to zanemari - ovo je apsolutno odlična serija 🙂
Ako je Džef Bezos uradio jednu dobru stvar za čovečanstvo to je snimanje rings of power. Nadam se da neće biti škrtica i odustati od 4. i 5. sezone.

Apsolutna preporuka !

Za one koji su gledali Last man on the earth seriju, dal je ista "nasilno" prekinuta ili ima neki smisleni kraj na kraju poslednje sezone?
Hteo bi da je odgledam celu posto sam uhvatio samo par epizoda kad se emitovala.

Za one koji su gledali Last man on the earth seriju, dal je ista "nasilno" prekinuta ili ima neki smisleni kraj na kraju poslednje sezone?
Hteo bi da je odgledam celu posto sam uhvatio samo par epizoda kad se emitovala.
Prekinuta, mada ništa spektakularno se nije desilo, niti fali, to je i zamišljeno da se razvlači iz sezone u sezonu. Može da se pogleda, mada naslovni junak sve više smara kako serija odmiče.

Zavrsio Spartacus-a,svidela mi se serija.Pitanje sta sledece vredi pogledati?
Sons of Anarchy,Better call Saul,Sopranose ili Ozark?To je ono sto mi deluje nekako privlacno.

BB sam vec odgledao dva puta,ali mislim da sam sada miran za narednih 6 meseci.

Nazad
Vrh Dno