Verovatno je do biblioteke. Veruj mi. Nisam primetio probleme sa zvukom. A freak sam za zvuk, sto se tice filmova.Iznajmio u Narodnoj biblioteci naravno. Ajde za zatamnjivanje, mozda su tako sekli reklame iz izvora za rip ali kako ti ovo nije smetalo a dominira maltene u svakoj sekundi serije? Mogli su Norijegu da isteraju sa tim. A tek kad stisne gas na Rivianu a ono zabrunda neki sestak 🤣
(sad razmisljam, mozda je i ta pozadinska glasnoca lose odradjen rip. Mrzi me da ponavljam)
Hm, meni licno je najmanje bitno sta su takvi likovi u seriji, pa i pojedini glumci - glumice (iz serije) u privatnom zivotu, recimo Jamie Clayton... Sama prica je odlicna, i odlicno je odradjena.Sense8 je poslednja Netflixova serija iz njihove najbolje ere. Godinu dana kasnije su bili predsednički izbori, promenila se politička klima i tačno se oseti da od tad počinje ovaj sunovrat u mediokritet koji traje i dan danas, što se odražava i na predstavnike marginalizovanih grupa.
Druga sezona mi je slabija od prve..ocekivao sam dinamicniju pricu ali za sada neka limunadica,mada moze da prodje...ali po meni slabija od prve sezone.Paradise (2025-)
1. sezona
vidi se da je veliki budžet, vidi se da se dosta radilo. broj epizoda je taman i ima dosta radnje, ali ništa preterano. no, cela serija mi je nerealna, na kraju krajeva. a ima i 2. sezonu 😱
Meni je bilo ok... Gledivo je...Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities
Valja li ovo..?
Druga sezona, prava CIA serija, dinamicnija sa vise akcije nego prva sezona, ALI....kako se sezona blizi kraju tako americko-patriotska propaganda uzima danak u seriji, bukvalno kao da ju je finansiralo americko ministarstvo odbrane i bela kuca zajedno. Bukvalno mi se gadile te filer scene.![]()
Prva sezona sasvim solidna. Najveca adut je sto je serija uglavnom dinamicna i to je najvise cini gledljivom. Najvece razocarenje je Nikol Kidman, pokretni preparirani skelet od koje sam bukvalno šizeo. Ima tu svasta nesto da se doda i oduzme, al sveukupno max 7/10
Prekinuta, mada ništa spektakularno se nije desilo, niti fali, to je i zamišljeno da se razvlači iz sezone u sezonu. Može da se pogleda, mada naslovni junak sve više smara kako serija odmiče.Za one koji su gledali Last man on the earth seriju, dal je ista "nasilno" prekinuta ili ima neki smisleni kraj na kraju poslednje sezone?
Hteo bi da je odgledam celu posto sam uhvatio samo par epizoda kad se emitovala.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari