Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

To sto sam u hotelu platio '' all inclusive dorucak'' ne znaci da treba da budem svinja i pojedem 5kg hrane samo zato sto sam to platio. Sreca pa nismo svi isti. Prijatno 😉
Realnije poređenje bi bilo da ne smeš da jedeš sve sa tog menija šta želiš, voleo bi kavijar ali znaš da smeta stomaku pa ćeš kačamak, a voleo bi kavijar jer si zbog toga platio all inclusive 😀

Ako neko namerava da uzme Nillkin masku sa magnetom za punjenje, da zna da se ne *****e, umalo da bacim punjač 🤡
1000018092.jpg
Ista stvar i kod Ultrinih maski.

Prešao sa s24u na s25u i bogami, puno ljepše leži u ruci. Ekran takodje puno ljepse izgleda, iako je kontam to sve isto. Vidjecemo ove falinke sto su gore imali neki useri, provjericu. Neka bude kao na s24u i super ce biti.

Na ovoj gore masci vidi se na oko da je namera prenisko. Ok za nosač u kolima, nije ok za punjenje.

Šta se očekuje u narednim ažuriranjima za S25/Ultra/Fe seriju? Kad će One UI 8.5?

^ kad se bord direktora Samsunga uveri da su prodali dovoljan broj S26 serije 🤔

Screenshot_20260317_075859_Facebook.jpg

Ne zna čovek jel pukao ekran pa probija ili je samo feature 😀.

Uradio sam sve ono što smo pisali zadnjih strana za poboljšanje baterije i ne vidim ama baš nikakvu razliku
Mix wifi i 4G 50-50% nekih 7h SoT izvučem
90% napolju na suncu ili samo 4G max 5h i to je to
Na wifi moze i do 9h SoT
Redovno mi je Instagram prvi potrošač, iako imam onu MyInsta app, limit background usage, uglavnom 1-2h malo vrtim malo dopisivanje, uvek bude više od toga u background, jednostavno ta app servis je gora od virusa izgleda. Probao sam preko browser ono je bar meni skoro neupotrebljivo.

Play services redovno bude uređaj zašto ne znam. Možda zbog Garmin sata i Mi Fitness koji vuče GPS, prognozu šta već ili su notification bluetooth je uvek upaljen.

Suunto app je bila užas uvek među top 3 potrošača.

Prilozi

• Screenshot_20260317_182357_Device care.jpg
    Screenshot_20260317_182357_Device care.jpg
    43 KB · Pregleda: 19
  • Screenshot_20260317_182410_Device care.jpg
    Screenshot_20260317_182410_Device care.jpg
    54.6 KB · Pregleda: 15
  • Screenshot_20260317_182417_Device care.jpg
    Screenshot_20260317_182417_Device care.jpg
    61.6 KB · Pregleda: 18
I ja sam uradio po ovim poslednjim isntrukcijama, mada dosta toga (sem uglavnom discovery bilo mi je kako je i navedeno) bitne promene nisam primetio, uglavnom je 5-5.30h

Dajte preporuku za neki tanku laganu futrolu za S25U a da nije Pitaka
Treba mi nesto po kuci i kad trčim, ova Nillkin Frosted shield magnetic pro ima verovatno 40g plus muka ubaciti telefon u te džepove na garderobi

Spigen sve sto sam ikad probao očajan grip za moje suve ruke
Ovaj Nillkin ubedljivo nesto najbolje sto sam ikad probao sem silikona

Ako neces Pitaku zbog cene, onda mozda Benks?

Benks je free shiping za Srbiju, + u startu jeftiniji za 15$

Dajte preporuku za neki tanku laganu futrolu za S25U a da nije Pitaka
Treba mi nesto po kuci i kad trčim, ova Nillkin Frosted shield magnetic pro ima verovatno 40g plus muka ubaciti telefon u te džepove na garderobi

Spigen sve sto sam ikad probao očajan grip za moje suve ruke
Ovaj Nillkin ubedljivo nesto najbolje sto sam ikad probao sem silikona
Ja već tri i po meseca koristim ovu i zadovoljan sam. Nije klizava, tanka je i ne uvećava telefon:
S25 ultra maska

Prodas ultru i uzmes Edge, 100 grama manje za 1000mAh 😂

Prodas ultru i uzmes Edge, 100 grama manje za 1000mAh 😂
Može i galaxy sat. Tako sam i ja, ubacio i klon e-sima, da ne nosim telefon. A gimnastika u mojim godinama mi je omogućila da upoznam nove ljude - kardiologa, medicinske sestre, radike hitne pomoći... Mnogo fin neki svet, svi se zanimaju kako sam🥸

Ako neces Pitaku zbog cene, onda mozda Benks?

Benks je free shiping za Srbiju, + u startu jeftiniji za 15$
Ne znam kakav je grip tih futrola na suve ruke?
Par ljudi mi reče i za Pitaka da su klizave, nisam ih video uživo nikad, sve sirotinja oko mene 😂

Javi ako hoćeš da probaš i Pitaku i Benks kako leže u ruci, ja sam zadovoljan.

Malo po malo(kuvaju zabu postepeno) sljamsung nam vezuje ruke jos kada google ukine instaliranje aplikacija iz slobodnog izvora(do kraja godine) nece biti razlike sa iSranijem. Sa S27com verujem stizu i obavezne reklame(hisens to uvodi na svim svojim televizorima cak i pri promeni programa) i onda samo ostaju dumb telefoni za mirnu dusu. Samo kazem.

Kada smo vec kod reklama.. jel ima neka app za blokiranje kao kod ios-a adblock?

Privatni DNS, adguard.

Nazad
Vrh Dno