Šta je novo?

Pravljenje muzike uz pomoć AI

evo i moja jedna tnx to suno 🙂
//hvala Pedja ne bih se pokrenuo da nisam našao ovaj topic//

MP3

kakav je Suno v5.5 vs v5? Da li su ga unapredili značajno ili je manji pomak?

It's complicated. 🙂
Ja nešto nisam baš oduševljen.

Sve što generiše je "mnog isto" čak i ako značajno menjam žanrove i opis stila. To uključuje i da ne poštuje traženi žanr.

Cover preterano izmeni pesmu, i aranžman i melodiju, kao da ne reaguje na Wierdness i Audio Influence, ego je vierdness na Max a AudioInfluence na 0.

Remaster ne menja ništa. Kao da samo iskopira pesmu.

• Like
Reagovanja: pmb

It's complicated. 🙂
Ja nešto nisam baš oduševljen.

Sve što generiše je "mnog isto" čak i ako značajno menjam žanrove i opis stila. To uključuje i da ne poštuje traženi žanr.

Cover preterano izmeni pesmu, i aranžman i melodiju, kao da ne reaguje na Wierdness i Audio Influence, ego je vierdness na Max a AudioInfluence na 0.

Remaster ne menja ništa. Kao da samo iskopira pesmu.
Ja sad probao, cini mi se da narodnjake sad bolje radi tj pevanje bude sa trilerom itd al mozda je to samo kod ove pesme. Meni cover odradi maltene isto samo mi promeni tekst gde mu je zadato.

Odradio jednu bluz pesmu ali ne znam vise sta da radim sa YT algoritmom maltene svaka nova pesma mi ima manje pregleda od predhodne na kraju cu da kacim za sebe samog ***.

• Like
Reagovanja: pmb
Ja sad probao, cini mi se da narodnjake sad bolje radi tj pevanje bude sa trilerom itd al mozda je to samo kod ove pesme. Meni cover odradi maltene isto samo mi promeni tekst gde mu je zadato.

Odradio jednu bluz pesmu ali ne znam vise sta da radim sa YT algoritmom maltene svaka nova pesma mi ima manje pregleda od predhodne na kraju cu da kacim za sebe samog ***.

A da, skoro sve ima trilere. Kao kad neki narodnjak uzme da peva i šta god da peva mora da malo okrene na triler.

Uveo zaštitu za lirski deo, tj za tekst. Vidim da se ljudi zale na redditu. E sada da li je bio bag ili stvarno kopirali više od jednog stiha, ne znam.

Ne razumem, nece da napravi pesmu kad prepozna da su neciji stihovi?

Kako sad razbija narodnjake, ima da napravim ceo album za Južni vetar 🤣

Izbacili su model v5.5 skoro. Meni nekako zvuči lošije od V5, verovatno će ga ispeglati u sledećim ažuriranjima.

Izbacili su model v5.5 skoro. Meni nekako zvuči lošije od V5, verovatno će ga ispeglati u sledećim ažuriranjima.
Da, treba malo pričekati. Obično se unormali i stabilizuje posle nekog vremena. Više je problem što su nešto izmenjali na celoj platformi pa su malo urnisali i generisanje sa starijim modelima.

Zapratio, evo i moj: https://suno.com/@strawberry_field
Ja tamo nisam ništa sređivao s obzirom da su mi sve pesme na srpskom da li se isplati?
I nova 5.5 verzija ima bag da ti generiše pesmu dva puta u istoj pesmi da tako kažem tako da mi daje pesme dugačke 8 minuta a u stvari je otpeva duplo.

Zapratio, evo i moj: https://suno.com/@strawberry_field
Ja tamo nisam ništa sređivao s obzirom da su mi sve pesme na srpskom da li se isplati?
I nova 5.5 verzija ima bag da ti generiše pesmu dva puta u istoj pesmi da tako kažem tako da mi daje pesme dugačke 8 minuta a u stvari je otpeva duplo.
Meni se taj bag nikada nije desio. Al dobro ,skoro su izbacili taj model mora da ima bagova. Mene nervira što neki put AI otpeva pesmu na sličan način, i što oteže neke reči bespotrebno.

Uradio sam narodnjaka u stilu 70-ih i 80-ih godina neki kazu vuce na Sinana drugi kazu na druge:

Nazad
Vrh Dno