Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Stariji ljudi su u pitanju što se vidi kroz 2 CRT televizora i 2 desktop računara. Sve je preko kablova povezano. Wifi koriste samo deca i unuci kad dođu. Traže najbolju ponudu za Supernova kablovski internet da obnove ugovor, sa najmanjom brzinom (i 100 megabita je previše) + TV opet osnovna ponuda, da bude ispod 2700 din prosečno mesečno uz ugovor od 24 meseca. Kontraponuda je malo niza od 2700 dinara od Yuneta i to optika sa ogromnim brzinama oko 400 megabita i televizijom u paketu, koju mogu da gledaju na 6 uređaja (mada njima ovo nije bitno ali deci jeste).

Trazim ponudu za A1 Kućni Net, lokacija Velika Plana (ne postoji mogućnost za optiku).

Trazim ponudu za optiku, ugovor sa mtsom istice za 10 dana. Lokacija Sremska Mitrovica.

Trazim najbolju ponudu za produzetak ugovora MTS BOX Paket, trenutni paket BOX 3 L, istice u Maju.

Trazim najpovoljniju ponudu za optiku, trenutni ugovor sa yettelom (hipernet trio M) ističe za 10 dana. Beograd. Tv i fixni mi nisu bitni.

Ponuda za kucni internet, A1, MTS, Yetel, sve dolazi u obzir. Poslon, Opstina Razanj

Trazim ponudu za A1 Kucni Net (5G ili 4G), lokacija Sremska Mitrovica.

Ističe mi UO Box 4 sa MTS za tačno mesec dana opština Rakovica.

Potrebna ponuda pre svega samo za internet i mobilni broj.

Svaki provajder ima infrastrukturu (osim Yettel koji koristi MTS).

Mogu ponude.

16.04. ističe Super plan 2s kod SN. Tražim ponudu za internet supernovin ovaj najjeftiniji 50/5mb/s (supernet 400) Palilula/Beograd

Poslednja izmena:
Ponuda za obnovu ugovora box 3 mts, Jagodina. Mogu i ostali operateri da ponude svoje usluge. Internet i televizija, fiksni nije obavezan.

Zanima me ponuda za yettel net+tv premium najbolja ponuda, trenutno se rastajem od Orion (MTS).

Trazim ponudu za obnovu sbb tv (stari paket) i A1 ponudu za usluge optika+tv i obnovu mobilnog paketa.

Zainteresovan za obnovu ugovora kod Supernove, trenutni je istekao. Super plan 4 plavi je trenutni paket.

Потребна понуда за интернет+тв , истиче ми уговор са Јетелом , може и продужетак а може и други оператер битно је само да пакет има све арене (и обичне и премијум и оне посебне ) . Нови Сад центар је у питању

Потребна понуда за интернет+тв, истекао уговор са МТС прошла оптика.Можда би могло нешто и са 5Г, сат...ако оптика није у понуди,Више је битан стабилан и брз интернет него понуда тв канала.Локација место Пауне, град Ваљево.

Ako moze ponuda za A1 opticki duo (net+tv), Beograd, Vozdovac. Hvala

Subotica, zbog menjanja ugovorenih uslova za Box 3 od 01.04. od strane telekoma, potrebna ponuda za internet.

Potrebna ponuda za SBB optiku na novoj lokaciji. Novi Sad

Potrebna ponuda za kucni prenosivi internet, bez ugovorne obaveze ili sa ugovorom do godinu dana.

Potrebna najbolja ponuda za pbnovu ugovora BOX 3 MTS ma optici, ugovor do 02.04.Ivanjica

Trazim najbolju ponudu a1/yettel televizija internet. Pocetkom aprila mi istice ugovor u mtsu, optika.

Potrebna bolja ponuda za opticki net od one u poslovnici za Yettel - Net Basic 3199 rsd (50% prvih 6 meseci).
Da li je moguce dobiti vise meseci sa 50%?

Novi Sad

Potrebna ponuda za Supernovu kao novi korisnik za optički internet+tv.

Hvala unapred.

Potrebna ponuda.

Za 8 dana mi istice UO kod MTS-a, BOX 3 M. Okolina Šapca.

Mogu i ostali operateri da ponude svoje usluge. Opticki internet + tv, fiksni nije obavezan.

Potrebna ponuda za A1 oprički internet + TV. Beograd Čukarica, hvala.

Presao bih sa Yettela na MTS Box 4 Beli paket. Ako ima ko sa razumnom ponudom, tu sam.

Za nekoliko dana mi ističe ugovorna obaveza u Supernovi, paket Super plan 3 M (optika, tv, fiksni).
Niš, Ćirila i Metodija.

Potrebna ponuda za A1, Yettel ili Mts. (Fiksni nije obavezan).

Potrebna ponuda,
Uzeo bih kucni net 5g/4g a1,mts, sta god , samo da nema download limita(keva gleda jutjub dosta, cale netflix),
Treba mojima kod kuce u Beocinu , molim Vas da me kontaktirate sa ponudom,
Treba mi sto pre to bolje , hvala unapred.

Danijel

Потребна понуда за А1 5G кућни нет +ТВ, Звездара (нови корисник на тој адреси а дугогодишњи А1 корисник са више услуга на другој).

Хвала

Nazad
Vrh Dno