Šta je novo?

Disney+ u Srbiji (pravila u prvom postu)

• Začetnik teme Začetnik teme Blaham
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hoće po pisanjima stvarno, ali tek od septembra...

Mislim da je netko napisao da i u Srbiji rade na prijevodu..

Samo da puste filmske hitove, koje oni sami prevode i sinkroniziracije, već bi bilo super! Prije su sinkronizirani crtani bili na HBO, sad ih doslovno osim u kino dvoranama nema nigdje...

Uzele im prava druge platforme, a one to ne nude za naše tržište.

Dok su bili preko domovine Belaj Bega za sitne novce bili su ok.
Za ove pare i bez prevoda mi uopste ne nedostaju.
Svi su se udostojili nekog vida lokalizacije sem njih.
Toliko korisnika i imaji kanda.

Meni je Disney trenutno možda najraznovrsnija platforma. Prevod mi nije važan ali zaista treba da se ozbiljnije posvete našem tržištu ako planiraju da budu konkurentni Netflixu i HBO

To svakako ,sa cenama preteraše a mislim da se Netflix najviše koristi.

Dada, samo komentarisem generalno, jer je tih 14e bas previše, a za BF baš povoljno. Naravno, bilo je onih srpskih opcija za po 2e na tri meseca, ali je ovo ipak na godinu dana.

Radi link preko hrvatskog VPNa, ništa još od ostalih exyu jezika...

Meni u HR bapravi redirect na GB stranicu
Eh izgleda da je onda samo u previewu linka viljdivo, u svakom slucaju testiraju i hrvatski jezik samog interfejsa, neko ga je uspeo nabaviti iako nije jos zvanicno dostupan, ne znam jel su mrckali po kodu aplikacije na telefonu ili sta, ali da, eto hrvatski se uveliko radi 😀

Mislim da je to ranije netko bio stavio Google translate web stranice...

Ako nije nešto novijeg datuma..

IMG_0729.jpegGovorite o ovome što je objavljeno pre par meseci ovde i na redditu ili o nečem novom?

Nesto ne verujem da bi Google translate preveo “Jingle All The Way” kao “Luda božićna zvona”.
Mada ne znam ni da li je slika legit

Ja stvarno ne mogu da verujem da nema srpskog u API-ju... Ako je stvarno tako, ako mi jedini ostanemo izostavljeni, a budu i baltički jezici od mene ni dinar više videti neće.
1000053785.jpg

Nazad
Vrh Dno