Šta je novo?

Hbo Max Disney+ Hulu Amazon prime video Netflix

Isto i meni.

Da li se nekako može doći do liste lokalizovanih naslova na srpski ili hrvatski?

Nećeš se usrećiti sa prevedenim sadržajem jer ga gotovo da nema. Zato služi Kodi i njegov Prime addon i addoni za titlove.

A da li je neko rešio problem nemogućnosti isključivanja HDR u aplikaciji Prime Video za LG i Chomecast 4K? Tačnije može da se isključi, ali ništa se ne dešava, i dalje se pojavljuje ikonica HDR.

Samo da vam se svima kolektivno zahvalim za otkriće Al Amazon Misira. Pretplatio se na godinu, prošla naša kartica, boravište mi je u Hurghadi.
Živela nesvrstana braća!

Sad se šalta HBO pa onda Prime pa Skyshow pa Pickbox...dok se boje ne rastope.

Nisam ispratio, Amazon Turska?

Ja pricitao Hurgada i pomislio letovaliste u Turskoj LOL.
Ma da Egipat je zakon.

Poslednja izmena:
Hvala, njih sam nasao nego nisu skoro azurirani pa reko mozda ima nesto novije.
Probao sam i radi , negativno je sto mora da se iskljuci 2FA na Amazonu i sto ucitava jaaako dugo filmove, serije itd.

Мала помоћ.
Купио сам Олед ТВ и баш сам хтео да погледам Господаре прстенова продужене верзије оне рипове од 100гб преко Стремиа. А пошто Стремио не ради,где то може да се нађе да се погледа у најбољој резолуцији са свим овим новим технологијама?

Мала помоћ.
Купио сам Олед ТВ и баш сам хтео да погледам Господаре прстенова продужене верзије оне рипове од 100гб преко Стремиа. А пошто Стремио не ради,где то може да се нађе да се погледа у најбољој резолуцији са свим овим новим технологијама?
Мислим да има на Амазон Прајму.

Potraži ove nazive:

Kod:
The.Lord.of.the.Rings.The.Fellowship.of.the.Ring.2001.Extended.UHD.BluRay.2160p.TrueHD.Atmos.7.1.DV.HEVC.REMUX-FraMeSToR
Kod:
The.Lord.of.the.Rings.The.Two.Towers.2002.Extended.UHD.BluRay.2160p.TrueHD.Atmos.7.1.DV.HEVC.REMUX-FraMeSToR
Kod:
The.Lord.of.the.Rings.The.Return.of.the.King.2003.Extended.UHD.BluRay.2160p.TrueHD.Atmos.7.1.DV.HEVC.REMUX-FraMeSToR

Kod:
The.Hobbit.An.Unexpected.Journey.2012.Extended.Cut.UHD.BluRay.2160p.TrueHD.Atmos.7.1.DV.HEVC.REMUX-FraMeSToR
Kod:
The.Hobbit.The.Desolation.of.Smaug.2013.Extended.Cut.UHD.BluRay.2160p.TrueHD.Atmos.7.1.DV.HEVC.REMUX-FraMeSToR
Kod:
The.Hobbit.The.Battle.of.the.Five.Armies.2014.Extended.Cut.UHD.BluRay.2160p.TrueHD.Atmos.7.1.DV.HEVC.REMUX-FraMeSToR

На ХБО има беше стандардна верзија. А имам обичан ХБО
@Stock ово је за скидање,а ја сам се понадао да има негде да се гледа онлајн.

Preko ovog linka po preporuci @S03: https://www.amazon.eg/-/en/prime. Ja kad sam pravio, išao sam komplikovanim putem uz VPN, ali uz ovaj link ne treba ni VPN, samo treba egipatska billing adresa i ide normalno naša kartica. Doduše, ja to koristim već evo druga godina, pa je moguće da se nešto menjalo (nešto mi je u magli da su ljudi pisali da je bilo nekih problema sa Egiptom). Meni lično su na par dana blokirali nalog, ali su ga posle sami vratili. Probaj poljski ako neće egipat.
Radi. Odlično. Hvala

Nazad
Vrh Dno