Zna li se sta planiraju sa Orion WiFi korisnicima koji nisu na kablovskoj infrastrukturi?Одговорили ми из МТС-а око преузимања. У марту све остаје исто а од априла прелазимо на МТС понуду. Нису ми ништа одговорили на питања да ли остају уговорени попусти, важећи уговори те да ли се може раскинути уговор.
Ништа нису одговорили ни на упит каква је судбина Орион ТВ апликације. Поново им послао мејл са молбом да појасне ове детаље...
Изгледа да ми не гине раскид уговора за ТВ услугу...
Oni ga i dalje u mts app, vode kao wifi 30/4.
Ne bi cudilo da ce biti slicno reseno kao sa BeotelNet-om. Usluga pristupa internetu putem WiFi mreze se nigde ne reklamira, ali mozes da nastavis da je placas po vecoj ceni.Zanimljivo moram priznati, čak i ako sam mts u ponudi nema bežični
Meni jan jeste feb neJesu nekom proknjizili jan/feb?
Trebalo bi da najaviš do 20. aprila i vratiš opremu 20. maja.Ugovor za WiFi 50 mb Net mi ističe 20.maja. Kad najranije mogu da tražim raskid ugovora bez plaćanja penala ili šta mogu da dobijem za ostanak sad kad je vlasnik mts
Utiče tako da sam platio u petak a evo i dalje nisu aktivirali paket 😡 A imam još samo 9 dana do isticanja.Kako ce ove promene uticati na korisnike prepaid optickog interneta?
Eto sad si i ti super korisnik...dosta brze nego superspora korisnike doduse 😀
MojMTS aplikacija sa Play/App Store-aTo je aplikacija koliko vidim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari