Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Nije nepravedno, 24m zaključno sa mesecom u kom je uo počela. E sad ko nam je kriv što se ugovori potpisuju posle 1. u mesecu... Doduše i zakon je takav zbog procedura i mogućnosti cenkanja sa operaterima.

Evo skorašnja iskustva sa 2 broja u Yettel-u.
Majka je podnela zahtev za prebacivanje u A1 u četvrtak. Zvali je prvo ponudili 3 meseca pa posle 6 meseci. Ona nije pristala tražila 12. Rekli da će je zvati. Kada su zvali ponovo ponudili 9 meseci ali je ona ipak prešla na A1 i sada koristi prepaid akciju za 6 meseci za 1 din.
Brat je u ponedeljak podneo zahtev za prebacivanje na prepaid na A1. Kada su ga zvali tražio 9 meseci za dinar na paketu Yettel 30. Nisu mu odobrili kažu da je najviše 6 meseci. On takođe jutros prešao u A1

… ništa se ne gubi, ako se uklapaju potrošnjom u paket… nema ograničenja brzine po paketima, pa ni na prepaidu, što je za mnoge bitna stavka…

Evo skorašnja iskustva sa 2 broja u Yettel-u.
Majka je podnela zahtev za prebacivanje u A1 u četvrtak. Zvali je prvo ponudili 3 meseca pa posle 6 meseci. Ona nije pristala tražila 12. Rekli da će je zvati. Kada su zvali ponovo ponudili 9 meseci ali je ona ipak prešla na A1 i sada koristi prepaid akciju za 6 meseci za 1 din.
Brat je u ponedeljak podneo zahtev za prebacivanje na prepaid na A1. Kada su ga zvali tražio 9 meseci za dinar na paketu Yettel 30. Nisu mu odobrili kažu da je najviše 6 meseci. On takođe jutros prešao u A1
Tih 6 meseci za dinar su dobili ponudu plus 18m 50%?
Ja sam izboksovao 12m i 50% za Yetel 100 pre 2 dana, sestra danas treba da ide do A1 da traži prenos broja, ići će u drugu poslovnicu u gradu, ne kao ja, kada mi nisu dali da predjem na prepad već samo na postpaid, pisao sam o tome da se ne ponavljam. A za sestru bi bilo dobro da daju na prepaid jer ako su počeli u Yettel-u da zatežu kao što vidim iz ova dva primera, onda je bitan prepaid zbog mega plana. Ja sam "prešao" na postpaid kod A1, što mi i nije bilo važno jer sam planirao ostanak sa 12m i 50% što sam na kraju i dobio.

Ne popuštaju za sada, samo 40% na 24m... Biće da se pozdravljamo, iako sam zadovoljan uslugom.

Mi smo oko NG tri broja preneli u A1, moj je ostao na Yettel jer još uvek imam UO. Za dva dečija broja je OK, koristi im free roaming, ali kad poredim korisničko iskustvo, ženino sa A1 i moje na Yettel ipak primećujem razliku i samo treba dobro pregovarati i izvagati.

To je bez ikakve akcije od strane korisnika cak i sjajna ponuda.

Pratim ovu temu dugo pa da napišem i ja moje iskustvo vezano sa produžetkom ugovora sa Yettelom.
Istekao ugovor i podneo sam zahtev za prenos broja u A1 zvali me nakon toga, nude samo Yettel M 6 meseci po 1din pa posle 18 upola cene, kaže kao to je najbolje što može jer sam ja koristio najači paket do sad upola cene. Tražio sam Yettel M 12 m dinar 12m 50% jer sam im rekao da imam ponudu od A1 6m po 1din ostalih 18m upola cene za paket NEO Super i ako može da izjednače ponudu, a ako ne prelazim u A1. Dalji razgovor gde kažu možda je bilo do pre par dana 12 m po dinar, a 12 upola cene ali to više ne može i 6 m dinar je najbolja ponuda koju ja odbijam gde oni kažu videće sa nadležnim za bolju ponudu. Kroz pola sata zovu ponovo daju novu najbolju ponuda 9 m dinar 15 m upola cene koju ja ponovo odbijam i kažem im imam bolju ponudu od A1 i ako može 12 m dinar 12 m upola cene to je to, a ako ne prenosim broj i tu završavamo razgovor bez dogovora. Kroz pola sata ponovo zovu i kažu uspeli smo da obezbedimo ponudu 12 m dinar 12 m upola cene za paket Yettel M

juceo podneo zahtev za prelazak na a1 pripejd
danas zvali sa ponudom bilo koji paket 6m 1din, 12m 50%
uzeo yettel 30, nudila mi i neki yettel 7 ako hocu ali tu ne bih imao dizer

A, meni rekli da je ta akcija bila oko nove godine i da je nema vise u ponudi.

@Kapuero To uvek kazu, i meni su tako za jedan broj pre pola godine kako to vise nema u ponudi, samo treba biti uporan i insistirati, jeste malo nelagodno ali oni su ti koji prave takvu situaciju sa nerealno visokim cenama. Idu logikom kod koga prodje proslo je. Doduse dosta zavisi i ko se od agenata javi, ovi sa kojima ja razgovaram su uglavnom neprijatni, kao da oni meni cine ne znam ni ja sta i da su jedini koji nude usluge.

Supruga tražila prelaz na A1 prepaid pre par dana.
Posle 4-5 iteracija pregovora ponudili 12x 1din + 12x 50% Yettel 30 za ostanak.
Doduše, ona i ne troši mnogo kvote, a pregovarač je po profesiji pa je nije mrzelo.

Potvrdjeno i sa moje strane da Mts net i tv usluge poskupljuju od 01. aprila (uz natezanje i insistiranje da dobijem odgovor, operaterka je potvrdno odgovorila) - dakle raskidam ugovor.

Ono sto me zanima ako neko zna - da li je moguce izboksovati popust na opticki Yettel Net Basic - 300/150 Mbps (3.199 rsd), s obzirom da imam mob. pretplatu kod njih sa 50% popusta (Yettel 20 - 1450 rsd)?

Televizija mi ne treba, a ovaj Yettel SVE - Net+Mob - Yettel Svuda M za 6.098 rsd je preskupo i nepotrebno potpuno...

Pa mislim da nema veze sto imas popust za mobilnu, probaj da iskobeljas najbolji moguci popust za net, dolazis kao novi korisnik.

Potvrdjeno i sa moje strane da Mts net i tv usluge poskupljuju od 01. aprila (uz natezanje i insistiranje da dobijem odgovor, operaterka je potvrdno odgovorila) - dakle raskidam ugovor.

Ono sto me zanima ako neko zna - da li je moguce izboksovati popust na opticki Yettel Net Basic - 300/150 Mbps (3.199 rsd), s obzirom da imam mob. pretplatu kod njih sa 50% popusta (Yettel 20 - 1450 rsd)?

Televizija mi ne treba, a ovaj Yettel SVE - Net+Mob - Yettel Svuda M za 6.098 rsd je preskupo i nepotrebno potpuno...
Vidi A1 agenti sta ti mogu ponuditi a pogledaj i yunet nudi za 1990 500 mbps. To nije losa ponuda. Ask around

… ništa se ne gubi, ako se uklapaju potrošnjom u paket… nema ograničenja brzine po paketima, pa ni na prepaidu, što je za mnoge bitna stavka…
Da, ali imaju mnogo nezgodno ograničenje za hotspot - 50GB samo na NEO Super i Ultra paketima, a kad potrošiš to do kraja obračunskog perioda nema više. NEO 30 i manje tarife npr. uopšte nemaju hotspot.
Ne branim Yettel, stvarno je pederski ograničavanje brzina, ali ja ponekad npr. za 10 dana spalim tih 50 giga na dodatna tri tableta (jedan moj i dva za klinceze) i laptop, tako da iako mi je prelazak u A1 bio na “tapeti”, to ograničenje na hotspotu me odbilo na keca. Da su napravili npr. prenos nepotrošenog saobraćaja na hotspotu u naredna tri mjeseca, to bi bilo ok, ali ovako jok.
Istina, za 25 godina u 063 mreži nikad nisam imao problema ni sa računom, ni sa naplatom, ni sa dostupnošću, ništa ni približno slično kao korisnici u A1 i Lelekomu, kao što se ovdje moglo pročitati šta su sve radili (sva tri operatera, istina).
I, da, uzeo sam na prvu ponudu 50% na Mobile M. Par dana kasnije sam saznao da sam mogao da idem i na 12x1+12x50%, ali kud’ tele, tud’ i uže. Neću propasti, a za naredni ugovor mi igra opet 50%, jer sam siguran da vode računicu šta, kad, kome i koliko.

Da, ali imaju mnogo nezgodno ograničenje za hotspot - 50GB samo na NEO Super i Ultra paketima, a kad potrošiš to do kraja obračunskog perioda nema više. NEO 30 i manje tarife npr. uopšte nemaju hotspot.
Ne branim Yettel, stvarno je pederski ograničavanje brzina, ali ja ponekad npr. za 10 dana spalim tih 50 giga na dodatna tri tableta (jedan moj i dva za klinceze) i laptop, tako da iako mi je prelazak u A1 bio na “tapeti”, to ograničenje na hotspotu me odbilo na keca. Da su napravili npr. prenos nepotrošenog saobraćaja na hotspotu u naredna tri mjeseca, to bi bilo ok, ali ovako jok.
Istina, za 25 godina u 063 mreži nikad nisam imao problema ni sa računom, ni sa naplatom, ni sa dostupnošću, ništa ni približno slično kao korisnici u A1 i Lelekomu, kao što se ovdje moglo pročitati šta su sve radili (sva tri operatera, istina).
I, da, uzeo sam na prvu ponudu 50% na Mobile M. Par dana kasnije sam saznao da sam mogao da idem i na 12x1+12x50%, ali kud’ tele, tud’ i uže. Neću propasti, a za naredni ugovor mi igra opet 50%, jer sam siguran da vode računicu šta, kad, kome i koliko.
Kapiram, mislio sam na prepaid Mega plan, do odluke sta i kako dalje… i kad istekne, a ne želiš da ostaneš, vratiš se u Yettel… ali, naravno da je bolje, ako i dalje daju, veći broj meseci po dinar i 50% za ostanak…

Tih 6 meseci za dinar su dobili ponudu plus 18m 50%?
Ja sam izboksovao 12m i 50% za Yetel 100 pre 2 dana, sestra danas treba da ide do A1 da traži prenos broja, ići će u drugu poslovnicu u gradu, ne kao ja, kada mi nisu dali da predjem na prepad već samo na postpaid, pisao sam o tome da se ne ponavljam. A za sestru bi bilo dobro da daju na prepaid jer ako su počeli u Yettel-u da zatežu kao što vidim iz ova dva primera, onda je bitan prepaid zbog mega plana. Ja sam "prešao" na postpaid kod A1, što mi i nije bilo važno jer sam planirao ostanak sa 12m i 50% što sam na kraju i dobio.
Jel sestra uspela da predje na prepaid u A1? Meni su u poslovnici u Zrenjaninu takodje rekli da je prenos sa Yettel postpaida na A1 prepaid ranije bio moguc ali da vise ne moze, navodno moram prvo preneti broj u prepaid u Yettelu.

Jel sestra uspela da predje na prepaid u A1? Meni su u poslovnici u Zrenjaninu takodje rekli da je prenos sa Yettel postpaida na A1 prepaid ranije bio moguc ali da vise ne moze, navodno moram prvo preneti broj u prepaid u Yettelu.
U centru bez problema i to juce, meni u Big TC isto rekli kao tebi. Kada sam rekao ovima u centru sta su rekli, kažu da su to pogrešne informacije. Sutra idem namerno u Big da prebacim još jedan postpaid i prepaid, jedva čekam da kaže da ne može, pa da tražim napismeno sa imenom prezimenom i pečatom filijale, pa da prosledim to Ratel-u, čini mi se da ce odjednom moći kada to kažem da sam kontaktirao Ratel.
Inace zvali sestru iz Yettela odmah nakon sat vremena juče, tražila kao i ja Yettel 100 12m dinar +12m 50%, nisu joj dali, kao vise nema ta akcija. Da ce nazvati danas u 10h da vide sta je odlučila, ostala pri svom stavu i nisu joj ni danas dali. Tako da je rekla prebacite broj u A1. Na tome se završilo, dal će probati još jednom da zovu ili ne, videćemo.

Upravo mi šalje sestra, odobrili prenos, izgleda više ne daju, ili su ispucali kvotu za danas, ovaj mesec, kvartal šta god. U svakom slučaju 6 meseci Mega Plan free, pa posle ćemo videti.

Prilozi

• Screenshot_20260314_175421_Viber.jpg
    Screenshot_20260314_175421_Viber.jpg
    90.6 KB · Pregleda: 42
Moze info od nekoga ko je presao na prepaid A1, jel se Mega Plan automatski aktivira kao dobrodošlica, ili moramo to mi da uradimo?
I dal treba da se ide ponovo do poslovnice A1 da se nesto potpise ili se samo ubaci kartica kako su napisali u poruci, uplati kredit i to je to?

Moze info od nekoga ko je presao na prepaid A1, jel se Mega Plan automatski aktivira kao dobrodošlica, ili moramo to mi da uradimo?
I dal treba da se ide ponovo do poslovnice A1 da se nesto potpise ili se samo ubaci kartica kako su napisali u poruci, uplati kredit i to je to?
Kredit ti važi 3 meseca od ubacivanja kartice, ima ga 0 dinara doduše, ali ako ne uplatiš posle tih 3 meseca makar 200 dinara privremeno ti onemoguće broj. Mega plan se automatski aktivira.
1000051772.jpg

Nazad
Vrh Dno