Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ova tema bi imala bar 300 strana manje, kad bi ljudi citali makar 5 zadnih strana. Sve opisano, detaljno, kako i sta i koji se popusti dobijaju. I ista prica, i ja sam molio ljude, nemojte cimati agente ako ne zelite 100% da predjete. Zbog toga i ne zele da se javljaju ovde i ne daju nikakve ponude.

Ako se uklapa u mega plan. To je dobra strategija sto kaze kolega.
Ne uklapa se, jer mu treba vise minuta i neta.

@Carson
Slazem se, tako je i ovaj agent pitao brata odmah posle prve recenice dal stvarno zeli da predje ili samo da iskoristi priliku da izvuce nesto od yetella, jer je mnogima izasao u susret i "izradili" su ga. Treba razumeti da i oni gube svoje vreme, resurse itd da bi ljudima izasli u susret i na kraju izvise, nimalo posteno prema njima.

Slazem se, moj brat zeli da predje iz yettela jer mu su mu dojadili za pilicarenjem i ovim ogranicenjima brzine, svakako precice u a1 makar bez ikakvog popusta na pretplatu ali pokusava bar da izdejstvuje kakvu takvu povoljnost.
Yetell ogranicava brzinu a A1 kolicinu podataka koju mozes da delis na 50GB bez obzira na paket. Pa ti sad vidi sta je manje zlo.

Molim nekoga ako može da mi pošalje u pp broj nekog agenta iz A1, krajem meseca bih preneo 4 broja u A1 sa Yettela, bez mogucnosti ostanka u Yettelu šta god da ponude jer sam krajnje nezadovoljan uslugama i, što bi se reklo, politikom kuće.

Pre dve godine su operatori imali bezobrazno i kvarno povećanje cena. Kada se ta vest raširila (stizali su nam uvećani računi, tek tada je masa ljudi primetila), svi su se oni pravdali kako su obaveštenje napisali na računu, sajtu i gde sve nisu (a mi ćoravi bili....)! Pošto je pritisak nas korisnika bio baš veliki, produžavali su vremenski rok za raskid UO bez penala. E sada ti "novopotpisani" ugovori od pre dve godine ističu, i zato su gužve kod operatora..
Moje mišljenje je da su se članovi kartela dogovorili (po rečima kolega ovde sa foruma, ne moje lično iskustvo) da ne nude ništa posebno za ljude koji podnose zahtev za prenos broja (primaoci), već da svako (davalac broja) pokuša da zadrži na osnovu svojih povlastica korisnike koje želi.

Koliki "popust" realno moze da se izbunari kod agenta? Zanima me prelazak iz mts u A1 i ne zanima me ostajanje u MTS-u
Uzeo bih NEO super tarifu (2999 rsd mesecno)

mozete mi sibnuti broj na pp

50% za prelaz znaci 1475x24 bi ti bilo

Mene zvalo danas za optiku za koju nemam uslove, ja pitao za mobilni paket i kao pozvaće vas koleginica. Od poziva ni traga ni glasa, toliko o A1.

Presao bih sa pripejda na Neo Surf sve kod A1. Sad internet je neogranicen ali koja je brzina posle potrosenih 50 gb? Najvise bih pustao televiziju na mobilnom da mi drnda. Ima li neko realna iskustva?

Људи, како ви проверавате детаље рачуна на налогу? На апликацији ми избацује грешку приликом пријаве, а преко компа ми само учитава кад кликнем на преглед рачуна.

Poslednja izmena:
Samo upozorenje, ne daju svi agenti iste benefite, jedan od agenata mi je nudio, s obzirom da prenosim više brojeva, 40% na dva, a 30% na ostale…
A drugi agent 40% na sve.

Људи, како ви проверавате детаље рачуна на налогу? На апликацији ми избацује грешку приликом пријаве, а преко компа ми само учитава кад кликнем на преглед рачуна.
Isti problem kod mene na jednom broju već dve nedelje. Niti mogu da proverim stanje, ama baš ništa, samo obaveštenje "Žao nam je" i da sadržaj trenutno nije dostupan.
Mislio sam da je poblem nov potpisan ugovor ,ali nije, jer sam istog dana na drugom broju potpisao i drugi ugovor, a na tom drugom broju sve provere rade bez problema.
Ne radi ni provera preko USSD koda, baš ništa. Ne verujem da je problem što je ovaj broj esim?

Isti problem kod mene na jednom broju već dve nedelje. Niti mogu da proverim stanje, ama baš ništa, samo obaveštenje "Žao nam je" i da sadržaj trenutno nije dostupan.
Mislio sam da je poblem nov potpisan ugovor ,ali nije, jer sam istog dana na drugom broju potpisao i drugi ugovor, a na tom drugom broju sve provere rade bez problema.
Ne radi ni provera preko USSD koda, baš ništa. Ne verujem da je problem što je ovaj broj esim?
Ako su oba broja na tebe, odnosno na istu osobu, na ovom brojiu na kome ti radi aplikacija, dodaj taj drugi broj na kom ti ne radi. Ja imam 4 broja na moje ime, svi u istoj aplikaciji

Na ženinom broju je upalilo. Videćemo kod mene u petak. 😀

Voleli bismo da ostanes sa nama i zato ti nudimo posebnu ponudu! Predji na postpaid uz 100% popusta tokom prvih 6 meseci, a nakon toga do kraja ugovorne obaveze placas upola cene. Odaberi tarifu po svojoj meri: Start, NEO 5, NEO Surf ili NEO 30. Aktiviraj ponudu do kraja dana pozivom na 060 1238 ili poseti najblize A1 prodajno mesto.
Tvoj A1
Update: Uspešno sam prebacio i drugi broj na Neo Surf 6m free i 18m 50%, nakon iniciranja prelaska na MTS pripejd.

Veliki mesecni racun 😀

Ako su oba broja na tebe, odnosno na istu osobu, na ovom brojiu na kome ti radi aplikacija, dodaj taj drugi broj na kom ti ne radi. Ja imam 4 broja na moje ime, svi u istoj aplikaciji
Probao sam sve fore, nisam neko ko je neiskusan, imam još 4 postpaid broja i 1 prepaid u A1 mreži, i svi su mi oni na jednom mestu u aplikacij na mobilnom. Jednostavno, neki problem postoji sa ovim brojem. Radi samo slanje poruke "?" na 1200 i to nešto brljavi, daje mi opcije i za prepaid i za postpaid, svašta, moraću u poslovnicu.

sto se tice popusta koji se dobija uz donosenje starog telefona (20,040din), da li moze da se donese bilo kakav fon? ne vidim nigde uslove na sajtu, ako uopste postoje

Aprila mi istice ugovor, zvali februara i nudili 50% na bilo koji paket. Ja danas zvao njih i sada nude samo 30%. Moram da pokrenem prenos broja kad istekne ugovor.

Aprila mi istice ugovor, zvali februara i nudili 50% na bilo koji paket. Ja danas zvao njih i sada nude samo 30%. Moram da pokrenem prenos broja kad istekne ugovor.
Kada se podnosi zahtev za prelazak iz A1 SRB mreže u drugu mrežu, najniža i najjeftinija ponuda A1 SRB mreže radi ostanka korisnika u mreži je : 12 MESECI 1 DINAR & 12 MESECI 50% popusta na mesečnu pretplatu ( za taj novi obnovljeni dvogodišnji ugovor popust iznosi 75% ).

Nazad
Vrh Dno