Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za biznis ni za Orion TV aplikaciju)

Moze, vec jeste dostupna u petak sam detaljno proverio u poslovnici.
Ja sam i dalje skeptičan da će to stvarno tako da radi kako su ti rekli i kako si ti shvatio 😁
Objektivno ne bi ti ni morali menjati opremu ako stvarno ostaješ na 100% Orion infrastrukturi već samo ugovor novi.
Više liči na varijantu "prekače vlakno u podrumu" ( = u zgradi već ima MTS optika).

Plus što odgovaraš sa "može" korisniku na pitanje gde je pitao ne samo za MTS pakete već i da li će moći da uzme A1 optiku (preko sadašnje Orion mreže na adresi).

Одговорили ми из МТС-а око преузимања. У марту све остаје исто а од априла прелазимо на МТС понуду. Нису ми ништа одговорили на питања да ли остају уговорени попусти, важећи уговори те да ли се може раскинути уговор.
Ништа нису одговорили ни на упит каква је судбина Орион ТВ апликације. Поново им послао мејл са молбом да појасне ове детаље...

Изгледа да ми не гине раскид уговора за ТВ услугу...

A u aprilu bude sad ne može raskid imao si obaveštenje u martu što nisi tad raskidao? 😅

Одговорили ми из МТС-а око преузимања. У марту све остаје исто а од априла прелазимо на МТС понуду. Нису ми ништа одговорили на питања да ли остају уговорени попусти, важећи уговори те да ли се може раскинути уговор.
Ништа нису одговорили ни на упит каква је судбина Орион ТВ апликације. Поново им послао мејл са молбом да појасне ове детаље...

Изгледа да ми не гине раскид уговора за ТВ услугу...
Zna li se sta planiraju sa Orion WiFi korisnicima koji nisu na kablovskoj infrastrukturi?
Oni ga i dalje u mts app, vode kao wifi 30/4.
Zanimljivo moram priznati, čak i ako sam mts u ponudi nema bežični
Ne bi cudilo da ce biti slicno reseno kao sa BeotelNet-om. Usluga pristupa internetu putem WiFi mreze se nigde ne reklamira, ali mozes da nastavis da je placas po vecoj ceni.

Mene vise zanima sta ce biti sa starim korisnicima, hahaha malo mi je falilo da potpisem novi ugovor i da budem miran 2g, ovako ako me nateraju na njihovu ponudu idem na A1 ali iz skorasnjih iskustava ladno mts blokira pristup drugim provajderima iako na to imaju pravo po zakonu ako je telekomova infrastruktura duze od 6m u zgradi. Tako da je jedina mogucnost flat A1 bezicni ruter. E sada tu dosta zavisi od mreze, ako su brzinw dobre za 1100 to je neka alternativa.

Ja redovno uplacujem Orion TV prepaid
Taman mi izlazi za 10 dana pretplata

Šta se dešava ako uplatim ponovo?

Neće valjda da ugase jedinu TV prepaid ponudu?

Uplati pa ćeš videti? ☺️ Meni prepaid internet plaćen u petak za sad još uvek nije aktiviran paket.
Dajem im fore do srede uveče pa ako ne bude onda ćemo se ganjati negde i nekako da aktiviraju.

Ne verujem da su poludeli da gase aplikaciju i prave revolt kod korisnika i daju im motiv za raskid ugovora.

Iskreno nadam se da će još neko vree funkcionisati po starom sistemu

Ugovor za WiFi 50 mb Net mi ističe 20.maja. Kad najranije mogu da tražim raskid ugovora bez plaćanja penala ili šta mogu da dobijem za ostanak sad kad je vlasnik mts

Jesu nekom proknjizili jan/feb?

Kako ce ove promene uticati na korisnike prepaid optickog interneta?

Uplatio sam račun za februar pre šest dana i još uvek mi nije stigla potvrda da je uplaćeno a na mom nalogu piše da nije plaćeno.

То постаје пракса. Платио 1.марта, још није прокњижен. До фебруарског рачуна никад није било проблема.

Verovatno taj sajt više niko i ne održava, jer postaje praksa da plaćeni računi tamo nisu evidentirano

Isto i kod mene piše da nije proknjiženo. Verovatno zbog spajanja sa MTS neki problem

Ja prepaid uplatio u prošli četvrtak prepodne i dalje ništa od neta (nisam uplaćivao od novembra). Poslao im 2 mejla sa uplatnicom na korisničku zonu i reklamacije. Zvao ih 2 puta operaterke se prave lude...

Fiksni telefon nije radio od juče do danas, verovatno su ponovo vraćali sve korisnike na Telekom.

Poceli su da nas prebacuju, dosta brze nego superspora korisnike doduse 😀
Vidim da mi se u lelekom app pojavio Box 2 koji sadrzi “Super TV”, za net ne pise nista jos uvek.
Datum isteka ugovora su stavili datum ubacivanja u bazu - sto je vec poznato da ne mogu da stave na manji broj meseci od 24.
Za STB uredjaje stoji da imam 0 komada 😀

Prilozi

• IMG_0460.jpeg
    IMG_0460.jpeg
    41.5 KB · Pregleda: 143
  • IMG_0461.png
    IMG_0461.png
    282.4 KB · Pregleda: 141
Pa samo ovo za migraciju, nista detaljno

Prilozi

• IMG_0462.jpeg
    IMG_0462.jpeg
    117.6 KB · Pregleda: 125
Znači moraćemo da plaćamo fiksnu telefoniju ako smo na Box paketu (ako nas tamo migriraju) iako to ne želim i nemam....

Nazad
Vrh Dno