Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Imaju neki pik na nas muškarce. 😀
Pisao sam prošle godine da je moja žena dobila izgleda najjaču ponudu od A1, koliko čitam ovde, za ostanak u mreži.
Ja im jos kazem pre par dana ste sve zavrsili za yetel 30 kod moje zene a meni sad tvrdite da je to bila promocija pre mesec dana,sve zivo mi nudise al bas ovo isto nece zivi i iz principa nisam hteo da prihvatim 😂 radim od kuce pa mi nije vazno toliko skoro uvek sam na wifi pa mi cak ovo 6 meseci bez ugovora i vise odgovara a posle cu da vidim sta dalje.

Evo zvali su i mene sad i ja samo rekao dobio sam od agenta a1 ponudu 12m po dinar i 12m upola cene, on je rekao samo ja ću to pribeležiti, a vi ste svakako uvek dobrodošli kod nas 😂, nisam dao čoveku ni prilike da mi kaže svoju ponudu, mada s obzirom da nisam pokrenuo prenos verovatno ponuda nije nešto.
Kod tebe i mene će bude "ovi se dogovaraju da traže isto" pošto smo iz istog grada 🤣🤣🤣

Ali da 😂😂😂, ma sutra idem u a1 za mega plan da podnesem, pa ću da izmuzem ove za Yettel 30, da ne cimam za džabe agenta A1 ako budem ostao kod ovih...

Поднео јутрос у А1 захтев за прелазак, и за мене и мајку, мене звали после 2 сата, ако је и толико прошло. Мрзело ме да се цигањам са њима, па сам пристао на 6м по 1 динар и остало 50% и за мене и кеву, тако да ми је и то солидно.

Imaju neki pik na nas muškarce. 😀
Pisao sam prošle godine da je moja žena dobila izgleda najjaču ponudu od A1, koliko čitam ovde, za ostanak u mreži.
A1 je feministička kompanija ističu broj žena na položajima samo da znaš tako da se čuvaj da te neka ne zavede šalim se naravno. Kada iz A1 pokušaš da prebaciš u drugu zovu te devojke koje umeju da šarmiraju ja ima kažežm dajte mi vašu internu tarifu za zaposlene. 😀😀😀😀😀 Na njoj je sve neograničeno.

Prebacio bih postpaid i kucni net sa MTS-a na Yettel. Koliki popust mogu da dobijem na ovo i da li neko od vas ima kontakt nekog prodavca?

Hvala unapred!!

IMG_0987.jpeg

Za ovo trebas da se obratis Yettel agentu @Yettel Srbija
Trebalo bi da za optiku daju posebne ponude.

Zvali me sada nakon zahteva za prenos, nude samo Yettel 30 6 meseci po 1din pa posle 18 upola cene, kaže kao to je najbolje što može sad ja rekoh kontaktirajte kolege da proverite, a on kaže to je najbolja ponuda, možda je bilo do pre par dana do 12 meseci ali to je to. Rekao sam mu da me zove opet za par sati, ne znam šta mi je činiti? Možda ima veze jer sam do sada koristio Go Data (Deezer koristim sa drugog broja, ali i tu ističe ugovor za 15 dana).

Poslednja izmena:
Verovatno nemaju veliki odliv korisnika u prvom kvartalu pa se natezu, nekoga i puste u drugu mrezu itd.

@Џош Jel si pitao mozda za Y. Surf ili ne nude nista za taj paket? I meni uskoro istice na jednom broju i do sada je isto bio GO Data, a ova trenutna ponuda jeftinijih paketa je blagi uzas. Ogranicili i brzinu, izbacili prenos minuta, na kraju ce A1 Mega plan biti bolja alternativa. GO Extra+ je dobar paket ali je problem sto njega nude retko.

@Џош Jel si pitao mozda za Y. Surf ili ne nude nista za taj paket? I meni uskoro istice na jednom broju i do sada je isto bio GO Data, a ova trenutna ponuda jeftinijih paketa je blagi uzas. Ogranicili i brzinu, izbacili prenos minuta, na kraju ce A1 Mega plan biti bolja alternativa. GO Extra+ je dobar paket ali je problem sto njega nude retko.
Pa nisam pitao za Yettel Surf jer ne zelim njega, ali za njega bi mi sigurno ponudili ovo isto, a mozda i samo 24m upola cene, verovatno vide da mi se dosta minuta prenose pa mi mozda zato ne daju Y30 za 12m po 1din, ali pozvace posle jos jednom pa ako nece nista onda, Mega plan 6 meseci pa cemo videti kako dalje 😀. Pa kad istekne tih 6 meseci mozda se i vratim na Yettel uz GoExtra+...

A zna li neko sta se desava kako ide racunanje ako udjem u punu cenu paketa?Meni je ugovor do 11og tj sutra a evo od juce cekam da me prebace na pripejd,ako udjem u punu cenu paketa jel samo za te dane od 11og ili ce mi racunaju i ovih 10 dana po punoj ceni?Ne znam sta odugovlace.

Ja sam ušao u punu cenu paketa i očekujem da mi do isteka UO naplate punu cenu za te dane. Ništa strašno, biće 10ak dana obračuna po punoj ceni.

Ja sam ušao u punu cenu paketa i očekujem da mi do isteka UO naplate punu cenu za te dane. Ništa strašno, biće 10ak dana obračuna po punoj ceni.
Ma nije strasno nego ako mi odugovlace sa prebacivanjem samo da bi uso sutra u punu cenu pa da naplate svih 11 dana po punoj ceni onda su stvarno cigani 🤣

Zeni nece da ponude skoro nista. Jedino sto moze Yetel 30 popust 200din i to je to.
Ali zenu mrzi da ide u A1 podnosi zahtev...
"Brzina neta: do 100Mbps" - Ali ovo je sramota. Cemu onda 5g oznaka

Zeni nece da ponude skoro nista. Jedino sto moze Yetel 30 popust 200din i to je to.
Ali zenu mrzi da ide u A1 podnosi zahtev...
"Brzina neta: do 100Mbps" - Ali ovo je sramota. Cemu onda 5g oznaka
Ko zna na koju foru to nude,mojoj zeni su dali 12m dinar 12m 50% yetel30,dok meni najbolje sto je nudjeno je 1250din yetel surf ili 50% yetel 30.

Pa verovatno gledaju prethodni paket koji je bio + potrošnja, mene sad zvao opet neće da da 12m po 1din Yettel 30 rekoh hvala lepo, beležite da se prenosi broj... Pa ću za 6 meseci da vidim šta ću.

Ma nije strasno nego ako mi odugovlace sa prebacivanjem samo da bi uso sutra u punu cenu pa da naplate svih 11 dana po punoj ceni onda su stvarno cigani 🤣
Ti si već ušao u punu cenu. Iako ti UO ističe 11.3., od početka marta si po punoj ceni. Osim ako ne prihvatiš novu ponudu za novu UO

Ako prihvatis neku ponudu od njih isti taj mesec ce ti obuhvatiti promocija i bice ti sa popustom.

Neće da daju 12m po 1 din kakvi dri*ci..., zvanično prelazim na mega plan...

Istice ugovor za firmu u Yettelu uskoro, zatrazim ponudu od njih i dobijem: Yettel Biznis Platinum, Biznis 400, Biznis 200 i dva Biznis S za nekih 23 hiljade i nesto, bez ikakve mogucnosti za popust.
Odbijem i samo podnesem zahtev za kontakt od A1 na njihovom sajtu, Sledeci dan yettel zove i ponude isto to za 18200 i besplatan S26 Ultra.

Koliko pre isteka ugovora mogu da gledam opcije i pregovaram s ostalim operaterima?
Za prelazak kod drugog operatera dan posle isteka ugovora.
Pripejd kod istog operatera koliko znam do mesec dana pre isteka ugovora.

Ti si već ušao u punu cenu. Iako ti UO ističe 11.3., od početka marta si po punoj ceni. Osim ako ne prihvatiš novu ponudu za novu UO
Meni je ugovor istekao 8 marta, dokle je i stajalo zaduženje sa 50% popusta kako je dogovoreno prethodnim ugovorom.
8 marta se pojavilo zaduženje po punoj ceni. Evo kako su obračunali, ali sa nastavkom saradnje. Inace, da sam npr. prešao 18 marta negde, bilo bi fer i logično da prvih 8 dana obračunaju sa 50% jer su to još dani dokle je važio ugovor, a drugih 10 dana da naplate po full ceni, jer više nisi pod ugovorom. Ali kod nas odavno logične I fer stvari nisu ono šta se primenjuje.

Prilozi

• Screenshot_20260309_120113_Yettel.jpg
    Screenshot_20260309_120113_Yettel.jpg
    85.7 KB · Pregleda: 46
Pa dobro korektno onda ali zbog losih uslova vise mi odgovara mega plan.
Pa korektno ako ostaješ kod njih, ali šta npr. da si imao neki veliki paket od 7-8k kakvi inače postoje i da si ga potpisao npr 29-og u mesecu i odlaziš? Onda umesto da ti tih 29 dana obračunaju sa 50% kako si ih inace potpisao, naplatice ti praktično svih 7-8k.
Pa zbog ove prakse, ugovore treba potpisivati 1-og u mesecu, pa ako i traje prelazak 2-3 dana, mogu samo po punoj ceni da obračunaju tih 2-3 dana.

Koliko pre isteka ugovora mogu da gledam opcije i pregovaram s ostalim operaterima?
Dobio si 2 odgovora koji su besplatni.

Ima i treća opcija, da otkupiš UO do kraja, tražiš da ti izračunaju koliko da platiš u tom trenutku, kad platiš onda si slobodan da prenosiš/pregovaraš

Meni je ugovor istekao 8 marta, dokle je i stajalo zaduženje sa 50% popusta kako je dogovoreno prethodnim ugovorom.
8 marta se pojavilo zaduženje po punoj ceni. Evo kako su obračunali, ali sa nastavkom saradnje. Inace, da sam npr. prešao 18 marta negde, bilo bi fer i logično da prvih 8 dana obračunaju sa 50% jer su to još dani dokle je važio ugovor, a drugih 10 dana da naplate po full ceni, jer više nisi pod ugovorom. Ali kod nas odavno logične I fer stvari nisu ono šta se primenjuje.
Opšte je poznato da yettel računa "obračunske periode" a ne dane. Milion puta ponovljeno na ovom forumu. Znači imaš 24 obračunska perioda popust tako da ako si imao popust u martu 2024., ne možeš da imaš i u martu 2026. jer bi to bio 25. mesec.
To im je logika, po meni nepravedna ali može im se

Nazad
Vrh Dno