Settings > Security & Privacy > UpdatesHm, ne razumem? Gde da uradim update to ide po automatizmu, ili?
Pa to ti je to, azurirano je do poslednje dostupne verzije.Ne vredi nesto se uzjebalo.
Ili da pojacaju jos pozadinsku potrosnju 😂Pogledajte prilog 530997
Update za play servise... Valjda peglaju pozadinsku upotrebu njihovih servisa
S25u 38% 1h40min sot.Punio ga skoro ili brzo, baterija na s25 ultra me oduševljava...Pogledajte prilog 526696
Nemam pojma, valjda nece bitange 🫣😁Pa to ti je to, azurirano je do poslednje dostupne verzije.
Ili da pojacaju jos pozadinsku potrosnju 😂
Kako si zadovoljan sa s25+?Evo i ja sada rucno update na s25+ i zeninom s24 ultra, google, kao sto je gore navedeno. Trazi samo restart tel.
Katastrofa, da barem covek igra igrice ili nesto... Pa da kazes od toga ili da koristi bezicno i brzo punjenje vec nista od navedenog..Pa ne znam, izgleda da lepak popusti i to na nekima vrlo brzo od toplote.
Evo da i ja dodam svoj komentar u korist S25+. Imam ga nesto jace od pola godine i mogu ti reci da je ok telefon. Baterija mnje/vise izdrzi vise od jednog dana sto mi mnogo znaci a moglo bi da i de i do dva dana. Koristim ga ono...nekad vise nekad manje ali zato mi bluetooth,data podaci,nfc,lokacija uvek ukljuceni i ne gasim ih kao ni WIFI. Nisam neki fan Samsunga bio ali eto uzeo ga da probam i prijatno sam se iznenadio.Kako si zadovoljan sa s25+?
Daj statistiku, da vidimo sta je toliko srče, ovako je to samo jedan random ss koji moze bilo ko da iscenira. Bas pre neki dan sam postavio ss sa 95% potrosene baterije i ~3h SoT-a, ali GPhotos pojeo sve u pozadini.Baterija baš losa na s25u..
Generalno od prvog dana nisam bio baš zadovoljan, ali sam krivio sebe jer sam prebacio stari s23u
Vidi da azuriras instagram ili da probas onu MyInsta verziju. Nesto ti taj tvoj nenormalno jede bateriju, definitivno ti je on uzrok tolike potrosnje.Nemam baš vremena da sceniram i laziram, a i nemam ništa od toga. Čini mi se da je instagram bio na prvom mestu, nekih 50ak minuta. Ostalo wa, viber, Chrome. Odradio sam sinoć update, videćemo da li će biti bolje.
Sad pogledah statistiku za juče, kao da je posle update-a prodisao...
Sinoć sam oko 11 legao.
Baterija baš losa na s25u..
Generalno od prvog dana nisam bio baš zadovoljan, ali sam krivio sebe jer sam prebacio stari s23u
Samo da se javim sa S25U posle nekih 6m baterija kao prvog dana 7-9h SoT na 100%
0 system updates niti ce ih biti
Telefon radi savršeno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari