Šta je novo?

Nova Yettel TV ponuda - Najbolji televizijski sadržaj na modernizovanoj platformi

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Yettel-SBB-Zajedno.webp

Nova Yettel TV ponuda – Najbolji televizijski sadržaj na modernizovanoj platformi​

Kroz dva nova tarifna paketa, kompanija Yettel uvodi 29 dodatnih kanala, zajedno sa N1 i Nova, koji su uključeni u novi osnovni paket

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/n...vizijski-sadrzaj-na-modernizovanoj-platformi/

Poštovani Vi zaista ovo nazivate najbolji sadžaj, ubacili ste nove arene od telekoma i to je jedino što je iole kako treba. U skupljem paketu nemate HBO kanale.Od SBB-a niste uzeli i ubacili Cinestar kanale ali je važno da su tu 101 pinkov kanal i 101 rts kanal onda tu su naravno bn kcn kanali koji su oličje nekvaliteta kiča i šunda o tehničkom kvalitetu istih da i ne govorimo.Zaista sam pčekivao da će nova ponuda biti nešto izuzetno. Propustili ste priliku da budete dominantniji na tržištu. Porazmislite o tome. Uvedite HBO kanale u premium paket kao što je to kod SBB-a , ubacite cinestar kanale. Skinite CG-NAT Net TV Premium korisnicima snizite cenu fiksne IP adrese za osnovni paket. Sada ste kupili SBB infrastruktru imate dovoljno tehničkih kapaciteta za to.

Iz njihove perspektive jeste najbolji: Minimalna ulaganja / Maximalni profit.
Obzirom da ne postoji fer trzisna utakmica, vec dogovorena ekonomija, ovo ce proci, kao i slicne stvari do sada...
Problem je to sto ne shvataju da nam ovim potezima vredjaju inteligenciju i da cemo zato uvek gledati da ih pljujemo gde god stignemo. Sporta radi...

Jel to to saopštenje koje smo čekali?
Ista ponuda, al' za malo. 😉

Ne smem nista da odgovorim, dobicu trajni ban.
Kao hladna trajna...ban.

EDIT:
Tek sad vidim da nismo u sponzorisanom forumu, nego u vestima!
Cimajte me na PM za kljuceve za Wolfenstein 3D, imam jos nekih milion komada.
Prva 3 dobijaju Romerovu slicicu...

Poslednja izmena:
A cena opet gore. A sbb nikad gore nije radio.

nisu mi dali odgovarajucu ponudu danas i istog momenta raskinuli ugovor i pogasili usluge za net i tv, lepo rade na zadrzavanju korisnika

nisu mi dali odgovarajucu ponudu danas i istog momenta raskinuli ugovor i pogasili usluge za net i tv, lepo rade na zadrzavanju korisnika
Svi to rade - i SBB, i MTS, i A1, i Yettel. Milina jedna... MTS je znao ponekad da ispadne i koliko-toliko korektan, Yettel za TV takođe pošto su i dalje u beta fazi, ali inače - stari korisnici su čista šteta izgleda, ne znam šta drugo da kažem.

Ja sam posle 20 godina otišao iz SBB-a kad su mi ponudili Pink paket za džabe kao benefit... 🙂

Ja otišao posle 6 godina sa MTS-a kada su mi ugasili E kanale. Kap koja je prelila čašu. Yettel za sada igra pametno. N1 i Nova S nisu dovoljan razlog za raskid.

Ja otišao posle 6 godina sa MTS-a kada su mi ugasili E kanale. Kap koja je prelila čašu. Yettel za sada igra pametno. N1 i Nova S nisu dovoljan razlog za raskid.
Pa igraju kvarno, a ne pametno. Mislim, nisu prekršili zakon, sve su odradili pravno čisto, ali sliku kompanije su ukaljali prilično. Navlačili su korisnike obećavajući N1 i Novu, a onda im uvalili nove cene ako žele da ih gledaju 🙂 Mislim, mene ne bi moglo da bude više briga za kanale informativnog programa i više puta sam pisao da mi je ta maltene histerija oko N1 bila urnebesno smešna i veoma tužna, ali to ne čini njihov potez manje kvarnim.

Pa igraju kvarno, a ne pametno. Mislim, nisu prekršili zakon, sve su odradili pravno čisto, ali sliku kompanije su ukaljali prilično. Navlačili su korisnike obećavajući N1 i Novu, a onda im uvalili nove cene ako žele da ih gledaju 🙂 Mislim, mene ne bi moglo da bude više briga za kanale informativnog programa i više puta sam pisao da mi je ta maltene histerija oko N1 bila urnebesno smešna i veoma tužna, ali to ne čini njihov potez manje kvarnim.
U pravu si. Običan korisnik je ograničen jednom ponudom. Ja imam 2 sbb naloga, jedan iris i jedan yettel. Mogu da gledam šta hoću, pa mogu i da se sprdam po internetu.

U pravu si. Običan korisnik je ograničen jednom ponudom. Ja imam 2 sbb naloga, jedan iris i jedan yettel. Mogu da gledam šta hoću, pa mogu i da se sprdam po internetu.
Idi bre, ti možeš da preprodaješ naloge, ili barem rentiraš 😂
Kad krene neizdrž za Arenama ili N1, ti uletiš operaterima ispod cene🤪 i obraduješ kolege na forumu.

nova i n1 su ogranicenog trajanja, tako da moze se reci prodaju pakete koji su trenutni, niko ne garantuje da ce biti 2 godine u ponudi onome ko zbog njih potpise danas novi ugovor, tv je losija ali meni vise nego duplo u odnosu na ono sto sam u proseku placao 2 godine argumentuju modernizovanom platformom i UM kanalima. Net je dobar, ali to je mts infrastruktura.

Pozdrav ljudi.
Da li neko koristi yettel tv van granice Srbije i kako?
Izbacuje mi gresku 7002.

Moje iskustvo sa Supernovom je katastrofalno, malo malo pa nema interneta, naplatili mi apolon za jedan mesec, morao sam da ih zovem da iskljuce nesto sto su oni sami ukljucili... Naplatili mi 300 dinara za fiksni telefon koji nemam xD
Internet botuje u pm, ne znam kakva je slika posto imam CRT stari televizor koji ne planiram da menjam dok sam ziv jer su ovi smart televizori totalno djubre. Zvao sam ih cak da mi smanje cenu za racun, jer par puta nije bilo interneta po 10-ak dana i nisu mi umanjili racun. Sve u svemu katastrofa. Receno nam je da ce ugovorna cena ostati ista (to je najveca laz od svih lazi koje sam cuo), sa 2700 dinara povecavali su periodicno dok nije doslo do 4100 dinara. Imamo MTS probni period 2 godine, to ne placamo, internet konekcija radi ko zmaj, sto se tice tv-a nemam zamerku, jedino sto su pod istim imenom sa supernovom sada pa vise nemam poverenja u njih. Zato bih hteo sada da probam Yettel. SBB sam odpisao jer nemaju mogucnost konektovanja na mojoj lokaciji, a za A1 sam cuo da je internet uzasan. Zato sam dosao da pitam za iskustva sto se tice TV Premium Paketa, da li se ovo desava i sa Yettelom?

Nazad
Vrh Dno