Šta je novo?

Kućna multimedija Kupiti PS 5 slim ili XBox X?

• Začetnik teme Začetnik teme Nista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Nista

Slavan
Učlanjen(a)
23.12.2012
Poena
225
Šta uzeti od ova dva? Ovo bi bila prva konzola. Ovde je teško naći XBox. Uzeti ovde ili drug ide za Nemačku uskoro. Tamo ima PS 5 Slim za oko 500 , a XBX za je 590. Ima i digital XBS za 400. Šta je bolje kao sistem, gde je bolje za naše kartice, ko ima bolje igre?

Svakako mi se pre uzima konzola nego neki komp da budzim za 2 000 evra umesto za 500 600. Hvala na odgovorima. Pozdrav!

Imao sam oba Xboxa Series i Playstation 4 i sada 5. Sve je do preferencija, ako ćeš igre nabavljati primarno na diskovima, onda PS jer su za njega fizički mediji dostupniji, a ako ćeš više digitalno, onda Xbox jer je Gamepass bolja i jeftinija priča od PS+. A ako ti je bitno još nešto sem striktno igranja, znaj da Xbox ima potpuno funkcionalan browser (Edge), a da PS nema nikakav. To je recimo meni bilo bitno zbog Eona i strimovanja sportskog sadržaja.

Za PS se kupe digitalno i dele igre između dve ili tri osobe, izlazi dosta jeftinije kao nosilac i gost. Imaš takve oglase i ovde na forumu, kad izigraš možeš prodati nalog ili ostaviš jedan nalog samo za to i dodaješ igre sa nekim i kupujete po pola.

Nazad
Vrh Dno