Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za internet usluge! (pravila u prvom postu)

Treba mi ponuda za produženje ugovora kod SBB-a (obaveza ističe ovih dana). Trenutno je neki prastari paket DIGITALNI DUO TV+NET GOLD 100/8 Mbs na koax-u što verovatno povlači zamenu kompletne opreme. U zgradi nema SBB optike, ima MTS/Yettel. Lokacija je Novi Beograd.

Potrebna mi je ponuda za SBB,produzenje ugovora koji istice 8.aprila.U pitanju je Digitalni trio mini.

Saljite mi ponude za kucni opticki net +- tv nesto poput NET300 ili DUO300 u A1, nova zgrada u NS ima mts optiku. Takodje i mobilni paket nesto poput NEO30 na 50% recimo.
Hvala unapred.

Trenutno sam kod SBB-a (coax) na "digitalni EON pemium" paketu.

Za mesec dana mi ističe ugovor pa razmatram opcije i kod drugih provajdera u zavisnosti od uslova ponude. Iz tog razloga zamolio bih za ponude za pakete navedene ispod.

Napomena: Pre par meseci je MTS razvukao optiku kroz zgradu. Lokacija: Novi Sad
Napomena 2: Kod MTS-a imam 3 postpaid broja kojima ugovor ističe isto za mesec dana, pa ostavljam otvorenu i opciju za objedinjavanje Internet + TV + Mob ukoliko je takva ponuda povoljnija.

Prednost imaju ponude sa 9-12 meseci za 1 din.

SBB

• Paket: NET TV Premium
  • Dodatni EON Smart Box uređaj
  • Broj uređaja na EON mobilnoj aplikaciji da ostane kao sada 5/3
  • Dodatni plus ako može da se prebaci na optiku, tj. 500/250 odnos download/upload
  • Može i opciono prebacivanje 3 postpaid broja na Yettel Surf paket uz uslov da broj ostaje isti
A1
  • Paket: Duo Plus (samo optika)
  • Dva A1 Smart box-a
  • Može i opciono prebacivanje 3 postpaid broja u A1 na NEO Surf paket uz uslov da broj ostaje isti
  • Može i samo ponuda za prebacivanje 3 postpaid broja u A1 na NEO Surf paket uz uslov da broj ostaje isti
MTS
  • Paket: BOX 3 M (samo optika) ili ako može bez fiksnog telefona samo internet i TV
  • Može i povezivanje 3 pospaid broja sa 5ica XS tarifama

Yettel

• Paket: Net TV Premium (samo optika)
  • Dva Yettel TV Box-a po 1 dinar
  • Može i opciono prebacivanje 3 postpaid broja na Yettel Surf paket uz uslov da broj ostaje isti

Potrebna ponuda za najjači / najveći mogući paket i ruter / oprema Mobilnog Kućnog Interneta za Yettel mrežu i najjači / najveći mogući paket i oprema za Yettel SRB TV paket ( Digitalna Televizija se zove ako se ne varam ).

Mogu / može i da mi se javljaju agenti A1 SRB ili Telekom Srbija ( mt:s ) mreže u vezi sličnih / srodnih paketa koje tražim za / iz Yettel SRB mreže.

Hvala!

Napomena : Nažalost nemamo optički internet, pošto naše mesto ne podržava trenutno takvu uslugu ( optički internet ).

Tako da samo ove navedene opcije što sam napisao jedino mogu / može da rade / prorade u našem mestu, zato što drugog rešenja / druge solucije, nažalost, trenutno nema,...

Hvala!

Tražim Supernova najbolju ponudu za Internet + TV + fiksni Niš-Medoševac.

Postovanje, treba mi ponuda za produzenje ugovora kod SBB-a koji je istekao ovih dana. Hvala 🙂)

Zamolio bih agente A1 za područje Južnog Banata da mi se jave. Postao bih korisnik kućnog neta

Ističe mi ugovor kod SBB za mesec dana.

Tražim ponudu za internet + tv. (ponudite a1, yettel, supernova)
Grad: Pirot, centar grada.

Dugogodisnji sam korisnik SBB interneta +TV Eon Ful Duo. Ugovor mi istice za mesec dana.
Trazim najbolju ponudu za Internet i TV moze produzetak ugovora i prelazak na veci paket uz dobar popust jer u manjem paketu nemaju sve Arene. Otvoren sam i za ponude ostalih provajdera. Samo optika dolazi u obzir i sve Arene.

Grad: Gornji Milanovac, optika SBB, MTS na banderi ispred kuce.

Poštovani, trenutno sam kod SBB-a (coax) na "digitalni NET 3 premium duo biznis paketu.
Za mesec dana mi ističe ugovor, uslovi za produženje? Razmatram opcije i kod drugih provajdera u zavisnosti od uslova ponude. Iz tog razloga zamolio bih za ponude,
može i samo A1 internet, imam tehničke mogućnosti, Beograd, Voždovac
Molim ponude za fizičko ili pravno lice,
pozz

Poslednja izmena:
Zdravo,
trenutno sam na MTS optici Box4 Plavi (Net 400+TV (2stb) + Omorika M) + kontrola troškova.
Ugovor je pred istekom pa tražim ponudu (mogu svi provajderi koji mogu koristiti mts-ovu optiku) koja će imati:
1. optički internet sa javnom internet adresom (može dinamička, ne može CGNAT),
2. TV (2 stb)
3. 2 (dva) mobilna pripejd broja (pandan omorika M)

Pozdrav!
Tražim preporuku za najboljeg provajdera. Preneo bih 4 broja iz yettela, potreban mi je stabilan internet zbog posla i više od 300 minuta mesečno. Trenutno imamo Yettelov TV i kucni internet koji ne pravi probleme za sad.

Pozdrav
Tražim najbolju ponudu za A1 5g kucni net,samo internet ili sa tv-om.6.3 istice ugovor kod supernove.Nema optike

Zdravo nek mi se javi Agent mts za najbolju ponudu zelim 5G mobilni net hvala

Istice mi ugovor sa SBB-om za mesec dana. Trazim ponudu za produzenje ugovora (NET TV premium+) i ponudu od A1 (DUO plus).

Trebala bi mi ponuda za Supernovu Super Plan 3 M uz prenos fiksnog. Trenutno sam u SBBu, ugovor mi vazi do 07.03.2026.
Hvala

Ne znam da li je ovo odgovarajuća tema, ali imam Optički net L+tv kod Yettela, jos nekih 10-11 meseci, ne znam koji je to sad paket , net je 500/250.
Imam ugovor sa 50% popusta, plaćam nekih 1600 din. Problem je nastao što se selim na lokaciju na koju Yettel ne može da mi prenese uslugu.
Tražim nekoga ko je možda voljan da preuzme ugovor. Subotica je u pitanju.
Ukoliko ima zainteresovanih, molim kontakt na pp.

Sređeno produženje ugovora kod SBB-a, ali preko otkaza, a ne preko ove teme.

Да одговорим:

МТС понудио 24 месеца по 50% за Бокс 3 (50/8, Ирис и фиксни). Прихватили, све завршили путем мејла, уговор обновљен на 24 месеца.

Други (А1 и Јетел за КН) ме нису контактирали,слао упит Yunet-у јер сам хтео да пређем код њих,на ВДСЛ Нет. Након тога добио добру понуду МТС-а.

Да одговорим:

МТС понудио 24 месеца по 50% за Бокс 3 (50/8, Ирис и фиксни). Прихватили, све завршили путем мејла, уговор обновљен на 24 месеца.

Други (А1 и Јетел за КН) ме нису контактирали,слао упит Yunet-у јер сам хтео да пређем код њих,на ВДСЛ Нет. Након тога добио добру понуду МТС-а.
Jesi li podnosio zahtev za prenos broja u drugu mrezu?

Бокс 3, без мобилног. Хтео сам да пређем у Јунет,само нет 50/8. Јунет има повољније соло интернет понуде....да не идемо даље у OT.

Da ponovim molbu za kontaktiranje.
Kontaktiran sam bio od a1 agenata al akcije su trajale tokom februara a meni isticao ugovor 18. marta.

Tražim ponudu za samo internet, optika, Beograd.
Trenutno imam 2 opcije, 300mbit od yettela za 12x1din i 12x3200 i yunet 24x1990 500mbit.
Ako ima nešto bolje ili eventualno bolja yettel ponuda jer naginjem da odem svakako zbog poskupljenja paketa koji koristim (sa 3000 na 4100 i ograničenja brzine mobilnog interneta na telefonu).

Takodje mi 25. ističe mobilni ugovor pa i to može u "paketu" da ide ali tu mi zaista ne treba jači paket od a1 neo surf npr. Trenutno plaćam 1000 din paket koji nudi dosta al eto još 20 dana pa se mora na gori kako stvari stoje 🙂

Uskoro mi istice ugovor za SBB. Molim ponudu za paket za interent, prednost opticki (imam uslove). Beograd Savski venac.

Podrav,
Ističe mi ugovor krajem meseca, MTS optika Box4 Crveni.
Tražim ponudu (mogu svi provajderi koji mogu koristiti MTS-ovu optiku), uključujući i MTS za produžetak ugovora. Lokacija je Kruševac.

Dobar dan.
Treba mi ponuda za obnovu ugvora kod SBB-a, internet i televizija i trebace mi nova oprema jer je ova kod mene jako stara. Korisnik sam preko 10 godina, ugovor je istekao, uz dobru ponudu bih rado ostao u SBB.
Ali bih voleo da dobijem i ponude drugih pruzilaca usluga, jer za dobru ponudu mi nije problem da predjem.
Lokacija je Kragujevac.

Hvala unapred. Pozdrav. AM

Pozdrav
Istekao supernova opticki net. Treba mi ponuda za net ili tv+net. Moze SBB, Supernova.
Nis - Donja vrezina

Nazad
Vrh Dno