Sad imas a5000Hvala, cekam vaucer.
Sad imas a5000Hvala, cekam vaucer.
A na sta pratis te senzore posle?E pa to je, meni stoji od 29.9 do 01.10, stići će verovatno sledeće nedelje. Taman čekam da mi stignu i senzori sa aliexpressa, pa da idem kod vulkanizera. Možda sam i bacio pare na te senzore, videćemo 😀
![]()
GOODYEAR 205/60 R16 EfficientGrip Performance 2 92H
Letnja guma GOODYEAR 205/60 R16 EfficientGrip Performance 2 92H dostupna je uz besplatnu isporuku na adresu vašeg vulkanizera.www.internet-prodaja-guma.com
Sta mislite o ovim gumama? Dobra je cena, DOT 2023, sad je pitanje koji deo godine....
Ma kakva Sava, odavno su krš od pneumatika. Nećeš pogrešiti sa Kleberom. Previše su kratko na tržištu da dobiješ iole ozbiljniji fidbek ali su uvek pristojna srednja kategorija. Na inicijanim revjuisma dobro su se pokazale.Ima li neko iskustva sa Kleber Dynaxer HP5?
Ima i Intesa UHP2 ali mi deluje da je prevazidjena, nemam pojma..
Koje si vouchere koristio? Jel jedna ili više kupovina? Jesu li usaglaseni DoT-ovi?all season na annasu uz vaucere najbolje prodjes.
Evo izašao kompletam test i Linglong na poslednjem mestuTo je super feedback, hvala 🙂
Bas me zanima kad izadje ovaj kompletni test kako ce da obrazloze visoku ocenu.
Ako se zaista brzo trose onda cena igra glavnu ulogu, verujem da ce se cene i menjati kako se priblizi pocetak letnje sezone. U kemoimpexu su tipa 7.5k komad sto je apsurd, dok na nekim drugim mestima ide i duplo.
Nisam gadljiv na kineze ako brojke pokazuju da su odlicni. Tim pre sto mogu da uzmem nov set guma ranije, ako zadrzim auto toliko dugo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari