Šta je novo?

World of Tanks

wj2591qqrglg1.png

sada moze slobodno uninstall

Pa ono kada pucas sam sebi u nogu sa svojim pistoljem.

Ja sam na teskoj pauzi, daj boze da se izvuku iz svih s**** koje su sami napravili.

5 runda zaredom, po 3 aresa u protivničkom timu.

Iskreno, ovim putem žalim ekipi wot-a koja je smislila tenk da svi dobiju proliv na poslu, tj da se ukanale u gaćama.

A bre Milane, zašto samo kukaš a ne uzmeš i igraš sa Aresom(ima)? Tenk je zabavan, ja sam uz pauzu od 20-ak dana juče stigao do tier X i već na njemu imam oko 100k exp. Taman da probam XI pre nerfa. 😛

Ne igram sa takvim tenkovima. Imam EXP da otključam celu liniju ali ne želim. Kladim se da ih najviše igraju ljudi koji su prethodno igrali sa leopardom jer imaju isti način igre.

Ne volim da budem OP u igri već da budem ravnopravan.

Volim da se rokam sa tenkovima kojima se cevi pune brzinom kao meni.

Ne podnosim izmišljene tenkove.

Ne igram sa takvim tenkovima. Imam EXP da otključam celu liniju ali ne želim. Kladim se da ih najviše igraju ljudi koji su prethodno igrali sa leopardom jer imaju isti način igre.

Ne volim da budem OP u igri već da budem ravnopravan.

Volim da se rokam sa tenkovima kojima se cevi pune brzinom kao meni.

Ne podnosim izmišljene tenkove.
Leopard i Ares nidje veze

1772468840341.png

Realno ljudi su se uzeleli regularnih grind tenkova. Dojadili su premijumi i ostali izmisljeni na stotine hiljada ih ima, niko ih ne moze pohvatati.

Ares je zverka tenk ! Kada nas ima u timu 3-4 počistimo mapu lagano !
To je mašina !
Ee da izmisle neku arty na foru Aresaaa..eee to bi bilo rešetanjeee🙂

Pogledajte prilog 530327

Realno ljudi su se uzeleli regularnih grind tenkova. Dojadili su premijumi i ostali izmisljeni na stotine hiljada ih ima, niko ih ne moze pohvatati.
Ovaj nije izmišljen? Mnogo ljudi je otključalo tier XI sa free XP, a većina verujem tier X sa blueprints.

NE igraju njega ljudi zato što msu im dosadili premiumi nego što je cela linija OP zaključno sa tier XI koji je OP još više.

Progetto 65 je svojevremeno nerfovan do daske-jer je bio suviše popularan. Ako ovo ne pokazuje da je Ares previše popularan ne znam šta onda pokazuje.

Nerf koji dolazi nije dovoljan.

Odigrao sam sve od 75ice pa do 90c i ono sto se po meni istice jeste sto kod Ares linije ne postoji RNG u igri. Pucas i nije te briga da li si pogodio 2 ili 5 puta, na daljinu ne ocekujes nista i sve sto pogodis je bonus a kad pridjes blizu nema RNG, pravis 1k dmg bez da pregrejes top. Neverovatno kolko cela linija smanjuje nervozu i toksicnost same igre.
Mislim da je to jedan od razloga sto je popularan tenk.

Ne smanjuje toksicnost vec je premesta na "receiving" stranu... 3 aresa ukenjaju partiju. Dobra stvar je sto SVAKO moze da ga kupi, nije zakljucan iza gold paywall-a.

Odigrao sam sve od 75ice pa do 90c i ono sto se po meni istice jeste sto kod Ares linije ne postoji RNG u igri. Pucas i nije te briga da li si pogodio 2 ili 5 puta, na daljinu ne ocekujes nista i sve sto pogodis je bonus a kad pridjes blizu nema RNG, pravis 1k dmg bez da pregrejes top. Neverovatno kolko cela linija smanjuje nervozu i toksicnost same igre.
Mislim da je to jedan od razloga sto je popularan tenk.
Takođe, nijedan nisam preskočio. Ulta zabavni su bili i lagani za grind.

ono sto je skill4ltu preporucio mislim da je odlicno resenje, ogranici jednog po partiji kao EBR - i nema potrebe da se nerfuje, bilo bi to to po mom misljenju

evo malo pre sam bio u partiji sa tipom koji je napravio 28k dmg - kakav je ovo cheat bio, majko mila.

o cemu se ovo radi, ja nikad nista slicno nisam vid'o ranije...

Prilozi

• shot_012.jpg
    shot_012.jpg
    261.9 KB · Pregleda: 45
Izgleda jedino njemu radio net u toj partiji

Još jedna stvar, kada se sakrije iza neke prepreke, roka te bez problema dok ti njega ne možeš, evo probao sa objectom 268 da ga opalim po sred one njegove kupole više puta, no penetration.

On bi trebao da bude bušan kao Bačer ili TVP, gde god da ga opališ ne postoji no penetration sa granatom velike probojnosti.

Pričekaj dok ovi što znaju igrati nabiju statistiku na njemu. Biće sve to što priželjkuješ.

Uzeh Progeta 65 raspalog... Da je tier 9 bio bi solidan ovako... tesko djubre.
WG komotno moze da kompletno izbrise Italijane i Poljake niko ne bi primetio.

Izgleda jedino njemu radio net u toj partiji
to je jedino logicno objasnjenje u celoj prici - a da stvar bude ludja, njegov statistika je takva da sa tim tenkom sa kojim je napravio taj dmg ima max 6 killova

mozes da posaljes supportu, da istraze

zapravo da, nece me mrzeti - saljem tiket i javljam kad odgovore

Ne pravi se statistika na tenk koji svi igraju i koji je OP, statistika se pravi na kantama koje retko ko igra. 😉
U pravu si, možda ja drugačije zovem te igrače. Ne mogu ni svi igrači imati odmah novi tenk. Kako ovo objasnjavaš, ovo je za ares 90C?
1772690794516.png

Daki?

Svi se zale, a svi bleje po 5 sati dnevno za WOT-om. 🙂

Inace jedva cekam da ubace laser tenkove, klaster bombe, supersonicne rakete, dronove, satelitsko balisticko gadjanje, bas bi se uklopilo u ceo fazon WW2.

Ja odigram dnevno 2 sata. Za to vreme, svaka druga ili treća partija, po 3 aresa.

Na chatu u igri svi pišu kad im drago kad unište to gofno od tenka.

Vikendom izbegavam da igram, tad je tek rasulo. 😀

Nazad
Vrh Dno