Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
TTG - Freeleech until 2026-02-23 21:59:59, Enjoy!!

CHD - Freeleech
HDArea - Freeleech
HDHome - Freeleech

Pre neki dan videh da je zamunda ugasena kao i ostali bugarski trackeri... Bas sam se smorio... Zamunda mi je bila najbolji tracker... Sve je imala...

U gasenju je i UHDBits ...neke zemlje najavljuje ukidanje koristenja VPN-a (Spanija...), IPTV na udaru sa vise strana 😒

U gasenju je i UHDBits ...neke zemlje najavljuje ukidanje koristenja VPN-a (Spanija...), IPTV na udaru sa vise strana 😒
Odakle ti to,na sajtu ne pise nista.

Evo nasao na forumu....🙁 a taman sam skupio malo bonus poena

@alter
Sta god radio tamo ne doniraj ni slucajno ni dinar nikada, prevarantski tracker, provale ko donira pa zakljucaju akaunt i traze jos para.
Ne igraj nikakav loto (namestaju samo za sebe nagrade) itd, itd...

IPT, kaze covek, gore se zahvalio nekome za pozivnicu pa da dodam samo sta da ne radi tamo 😀, taj tracker je samo kes masina i zabole vlasnike za sve osim za otimanje para, tako da na takvim trackerima ne ucestvujem.

IPT, ja sam imao tamo nalog davno ali sam čitao da su vlasnici sumnijvi pa sam pustio da me izbace zbog neaktivnosti.

Aaa, ma ko je lud tamo da donira. 😀

Ja volim da doniram, nije problem, kada vidim da neko radi na sajtu i cima se. Znam i da kosta mesecno, sve je to uredu.

Ali otimanje para od ljudi za licno bogacenje ne moze da prodje. Mislim njima prolazi dok ima glupih ljudi, prosle godine su oteli oko 200k na banovanje usera pa trazenje otkupa, na fejk lutriji itd itd.

Mi drzimo jedan tracker (160k korisnika) 430$ mesecno su troskovi (server, relay server, mail serveri...) i uglavnom smo dodavali nase pare kada ne sakupimo mesecni target. Realno, to je i poenta trackera, da svima bude dostupno, a ne licno bogacenje.

Naravno. Doniram i ja trackerima kada god mogu, onima koje najviše koristim i bez kojih ne bih mogao.

Da li EUC (EliteUnitedCrew) još uvek radi? Pokušavam da se logujem ali ne prihvata šifru a mejlovi za reset ne stižu.

Hvala. Ne znam kako da rešim reset lozinke jer email za reset ne stize. Da li ima aktivnih torenta? Nisam ulazio 5+ godina.

Iptorrents 5 pozivnica ako nekome treba . Apropo doniranja kod njih ja sam svojevremeno donirao kod njih pre x godina kada sam skidao kao lud pa mi je vip opcija dobro došla. Zadnjih 5 godina jedva uđem jednom mesečno. Nikad nikakve nagradne igre nisam igrao niti me je to zanimalo.

Nazad
Vrh Dno