markoni_slo
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.11.2006
- Poena
- 330
Potrebna mi je preporuka (iskustvo) za android tablet koji bi bio dovoljno portabilan u slučaju kad treba nešto na brzinu odraditi (npr sa izvođačima radova prodiskutovati o projektu kuće na samom gradilištu) a opet koji bi se kod kuće prevashodno koristio za pregled i čitanje PDF dokumenata, možda knjiga, stripova u elektronskom formatu kao i za konzumiranje youtube sadržaja uz povremen surf netom. Dakle, nema nekog po meni zahtevnijeg korišćenja.
Apple proizvode bih preskočio jer smo svi u kući na android ekosistemu i ne bih da izdvajam preveliku cifru za isti obzirom da u ovom trenutku ne vidim svrhu u tome tako da ni android tableti reda veličine S serije od Samsunga ne dolaze u obzir.
Generalno vidim da je siromašna ponuda u nekom budget/mid-range segmentu a ono što sam našao da se nudi kod nas a da deluje pristojno jeste:
Apple proizvode bih preskočio jer smo svi u kući na android ekosistemu i ne bih da izdvajam preveliku cifru za isti obzirom da u ovom trenutku ne vidim svrhu u tome tako da ni android tableti reda veličine S serije od Samsunga ne dolaze u obzir.
Generalno vidim da je siromašna ponuda u nekom budget/mid-range segmentu a ono što sam našao da se nudi kod nas a da deluje pristojno jeste:
- Samsung Galaxy Tab A11+ 8/256
- Xiaomi Redmi Pad 2 8/256
- Lenovo Idea Tab TB336FU 8/128
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8/256 (minus je 12" ekran)