Šta je novo?

S22 upao u bootloop nakon ažuriranja

Jovana26

Zapažen
Učlanjen(a)
23.02.2026
Poena
2
Pozdrav,

Da li još neko ima ovaj problem nakon februarskog ažuriranja? Telefon je upao u bootloop i neupotrebljiv je. Trenutno je u ovlašćenom servis, čekam odgovor od njih da vidim ima li mu spasa. Pojavljuju se vesti globalno da korisnici imaju ovako iskustvo. Smatram da Samsung treba da preduzme odgovornost za ovakve slučajeve.

Dešavalo se mnogima...
Često budu i zelene linije preko celog ekrana.
E sad, da li je posledica pregrevanja telefona tokom ažuriranja ili samsung to profi odradi kako bi se prešlo na noviji uređaj...ostaje misterija.

Pozdrav,

Da li još neko ima ovaj problem nakon februarskog ažuriranja? Telefon je upao u bootloop i neupotrebljiv je. Trenutno je u ovlašćenom servis, čekam odgovor od njih da vidim ima li mu spasa. Pojavljuju se vesti globalno da korisnici imaju ovako iskustvo. Smatram da Samsung treba da preduzme odgovornost za ovakve slučajeve.
Ma verovatno ce da mu flashnu stariji nazad i radice, al onda verovatno necs smeti vise update 🙂 Neverujem da je crkao, samo zabrljavio boot ili nesto.

Servis javio da je i dalje u bootloop-u nakon instalacije novog softvera... ja sam otisla korak dalje i kontaktirala samsung podrsku i sada cekam njihov odgovor. Nadam se pozitivnom ishodu. Volela bih da se jave ispod korisnici s22 serije, ako je neko u istoj situaciji nakon update-a.

Ovde se mozda ne javi mnogo ljudi ali prepun je net zalbi na tvoju situaciju i nazalost nekom reflash softvera pomogne a nekom ne

Iz tog razloga sam izbegao S22 Ultru i uzeo S23 Ultru, previse horor prica sam se nacitao, izgleda da je bio dobar potez

Ostaće upamćena kao jedna od najgorih serija premium Samsunga.

Najnoviji način da nateraju ljude da kupe novi telefon...

I to realno mogu da urade da bilo kojom serijom telefona, apsolutno je nebitno jel u pitanju S22, S23 ili neka druga serija kojoj je faktički prošao garantni rok...

Samo da javim ishod, nakon nekih mesec dana ganjanja preko email-a i korisničke podrške, kontaktiranja samsunga preko UK i Slovenije, Samsung Srbija mi se opet obratio i popravili su mi telefon tj stavili novu matičnu ploču o njihovom trošku.

Nazad
Vrh Dno