Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Sve mi se cini da je ovo igra macke i misa... s tim da je macka postala suvise gladna i da sad pocinje da igra prljavo.
Na kraju ce sse svesti na to da ce svi morati da predju na lokalne porodice i da se nece isplatiti *******cija s VPN i pakistansko/indijskim nalozima...
Ja sam vec 2 godine presao na lokalnu pretplatu...svaki mesec oko 1700 din i miran sam.

Ko se muči sa Flipkart-om može uzeti preko indijskog preprodavca sa Reddita godišnju pretplatu za 22 $. Malo je skuplje, ali dosta jednostavnije. 😀

Potreban samo PayPal.

Ja već mesec dana tako šljakam i sve radi top. 👍

Prilozi

• Screenshot_20260226-121417.png
    Screenshot_20260226-121417.png
    81.3 KB · Pregleda: 85
trazim mesto u nekoj "familiji" na duze staze 🙂

Ko se muči sa Flipkart-om može uzeti preko indijskog preprodavca sa Reddita godišnju pretplatu za 22 $. Malo je skuplje, ali dosta jednostavnije. 😀

Potreban samo PayPal.

Ja već mesec dana tako šljakam i sve radi top. 👍
Mozes da mi posaljes link do tog Reddita?

Trazim jedno mesto u familiji.

"FIFA announced a “game-changing partnership” that encourages World Cup rights holders to broadcast the first 10 minutes of games during the June 11-July 19 tournament"

ko zna sta rade ovi milijarderi, cemu sluze tih 10minuta samo? 🙂

Da platiš Premium… Navlakuša, šta drugo…

Meni izgleda upravo ugasili Premium kupljen preko Flipkarta.

Ja krenuh da istražujem pre neki dan i naišao sam na info da proveravaju da li si imao login u Indiji u nekom periodu. Tako da nije više isplativa ta varijanta, bar za Indiju.

Ja sam još uvek na Indiji preko apple varijante, videćemo dokle će trajati.

Ja krenuh da istražujem pre neki dan i naišao sam na info da proveravaju da li si imao login u Indiji u nekom periodu. Tako da nije više isplativa ta varijanta, bar za Indiju.
Meni ukinuli premium zato što se admin grupe preselio iz Srbije u Vijetnam.

to nema smisla. sta ako si ziveo ranije u indiju i sad si dosao u srbiju? 🙂 ne bi me cudilo da je to neko napisao na drugim forumima tj sajtovima...

Pozdrav.
Kakva je situacija sa kupovinom na Flipkart?
Isčitah unazad ali mi baš nije jasno.
Da li traži OTP samo kod registracije?
Btw, pitam zbog PSN dopuna a ne Youtube nego videh da ste se bavili indijskim tržištem 😁

Samo kod registracije.

Jutros aktivirao.

Koliko ima deaktiviranih do sada? 😁

Da. Budi brz. 😁Ja sam koristio jednokratnu karticu.

U aplikaciji osim mog uređaja nije bilo prijavljenih drugih. Izbriši ako ima koji...

kod mene isto vec 3 meseca traje.

ne vidim ni na nemackoj stranici mydealz da se javio neko od nemaca da su im isključili.

Da. Budi brz. 😁Ja sam koristio jednokratnu karticu.

U aplikaciji osim mog uređaja nije bilo prijavljenih drugih. Izbriši ako ima koji...
Samo se moj uređaj vidi.
Ali ne mogu da izmenim mail i ako mi pošalje otp.
Da li će kodovi da se vide u aplikaciji? U 'Orders' delu?
Sorry, puno pitanja ali mi se ne poklanja 5.000 Sali Chaudry-ju iz Bangalore-a 😁

Nakon plaćanja klikneš link activate I pita te da odabereš YouTube račun i to je to...

Nazad
Vrh Dno