Za Inđija trail se prijavilo 450 ljudi 😂
Koliko su ljudi željni trčanja i sunca posle ove mrtve zime koja deluje kao da nema kraja
Biće lep dan posle pivo bleja 👌
Inače uzeo sam novi šuškavac (windbreaker) Asics Road packable jacket, danas je i probao jer vetar ubija zadnjih dana.
Radio sam težak trening threshold 11km, 10 min zagrevanje, 3x8m 4:25, 2 min odmor, odmor 10 min
Posle negde drugog intervala sam se zapalio i skinuo jaknu da ne bude previše mokra, ima džep u koji se pakuje, ima čak i rajfešlus i traka za nošenje oko ruke. Posle sam je morao opet obući jer vetar čak slabo čas kida zanosi me. Jako brzo se osušila, a bila je mokra malo samo na unutrašnjem delu kod lakta. Detalji su sjajni ima gumu da zaglaviš kapuljaču da ne mlati, podešava se kapuljača, na dnu jakne nema one glupe mrtve ranfle od koje se jakna podiže na grudi bukvalno, ima podešavanje da se zategne. Ventilacija je urađena tako što ima onaj mesh prozračni materijal na gornjem dolu leđa, ispod pazuha i celom dužinom rukava, po meni verovatno i bolje nego ono što ima većina jakni nazad mesh pa preko materijal pa ispod ventillira, takva je koja Craft SubZ i zna mi biti tu hladno. Vidi se da je ovu Asics jaknu dizajnirao neko ko trči.
Apsolutna preporuka bukvalno savršen windbreaker, boja isto sjajna svetlo plava.
Veličina klasika čudna uzeo sam S, M mnogo landara onda nema poente za vetar.
Salomon Bonatti Cross Wind ide na oglase to nije jakna za trčanje nego za planinarenje možda jer uopšte ne diše, stvori mi se pena od znoja na unutrašnjem delu laktova, ramena skroz natopljena, nema podešavanje kapuljače, ima beskorisnu ranflu, jedino što vredi je dugme napred na grudima i onaj materijal na leđima.
Probao sam i Asics Road majice u SV ništa to ne valja neki kesa materijal skoro cela majica, ja bi umro u tome, nešto malo mesh ima na leđima i to je to, a cena suluda dal 6000 din. Ima Asics neke jace serije Road seamless to je verovatno dobro ali 70$, pocepaš je prvom trailu na granje.
Uzeo sam u Decathlon dugi rukav Kiprun seamless, top materijal i kroj za 3500 din, videćemo kako se suši, to ne za nekih 10°
Evo link za jaknu ja sam platio punu cenu jer ne važi popustu u radnji, nisam hteo da čekam 5 dana za 1200 din.
Dečko što radi tamo reče da su dobili 7kom u S ili M veličini tako da ih ima.
Jakne na popustu - outlet ponuda | Sport Vision
https://share.google/jamXc9UF0e96ShQtU
Probao sam apsolutno sve šuškavce što ima kod nas i sve je to đubre sem donekle Nike Trail modela nemam pojma kako se zove i možda Adidas Adizero nešto nešto