Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

I net po punoj brzini 2 i 5 dana mesecno 😅 jeziva kompanija su postali u poslednjih par godina...

jeziva kompanija su postali u poslednjih par godina

U poslednjih godinu i po dana:
  • sve manji broj besplatnih aplikacija, kad god promene pakete ispadne po jedna. Neki manji paketi čini mi se više nemaju nijednu.
  • sve manji broj GB interneta u paketu + ograničavanje brzine interneta u "neograničenim" paketima
  • sad ovaj idiotluk sa 5G limitima.

Ima sigurno još. ovo je ono što ja na prvu primećujem u odnosu na moj total data, koji u vreme kad sam ga uzimala nije bio najskuplji paket, ali je došao sa neograničenim internetom u svakom smislu + imao sve aplikacije u ponudi.

Meni i ako ponude 12x1 i 12x50% ili 24x50%, isti k, ne znam da li da prihvatim jer ovo ograničenje na 50 ili 100mbps je stvarno kriminalno, koji ***** će 5g kad su brzine sporije od šta smo imali na 4g? Realno meni više od yettel surfa ne treba, i sa ovim paketom koji je sličan nikad ne iskoristim sve a sad da plaćam duplo više i da mi je brzina ograničena, sprdnja.
Pratim na prethodnoj strani da su brzine nekima otključane ali ne shvatam jel to miču limite sa nekih paketa ili privremeno, greška njihova itd. Na kraju ću vidjeti a1 ili globatel, evo ne znam. U yettel sam jako dugo plus imam i njihov net i banku ali sve su gori i gori.

Greskom, jer su obuhvatili sve i one koje nisu potpisali takvu uo.

Kad se dodje vreme za novu uo to svakako ide na papir, pa ili se potpise i prihvate takvi uslovi ili ide dalje...

Zurim u ovu sliku i pitam se jel sam ja prso s mozgom ili su oni. U gornjem delu slike promocija 5g interneta, a dole u paketu stoji ogranicenje do 100mb brzine. Jel ovo neka z...bancija ili kako?
Pogledajte prilog 529171
Jedini operater koji ti daje 5G 7 dana u mesecu i jos se time reklamira. Bolje da idioti to nisu ni ubacivali.

Njima je faktički jedini punokrvni 5g paket Yettel Mobile XL od 5600 din mesečno, drugi paketi veze nemaju sa 5g brzinama.
Igraju na kartu slabo informisanih ljudi koji će otići u poslovnicu, daj mi taj i taj paket, kad ubace karticu i uključe internet stajaće im 5g ikonica i misliće to je to. Koliki % ljudi uopšte zna za Ookla aplikaciju i umeju da protumače rezultate koje ona daje? Bitno da stoji 5g ikonica i pozz... Verovatno da im to prolazi.

Njima je faktički jedini punokrvni 5g paket Yettel Mobile XL od 5600 din mesečno, drugi paketi veze nemaju sa 5g brzinama.
Igraju na kartu slabo informisanih ljudi koji će otići u poslovnicu, daj mi taj i taj paket, kad ubace karticu i uključe internet stajaće im 5g ikonica i misliće to je to. Koliki % ljudi uopšte zna za Ookla aplikaciju i umeju da protumače rezultate koje ona daje? Bitno da stoji 5g ikonica i pozz... Verovatno da im to prolazi.
oni koji ne znaju za speedtest nemaju ni potreba za brzim netom na mobu, 50/100 mbps je sasvim dovoljno za takvu upotrebu

Da li Yettel spaja promocije? Mama je na njihovoj app dobila ponudu za yettel extra+ paket po ceni od 999rsd, a onda i u okviru grebalice petkom 6 meseci pretplata za 1 dinar ako predje na postpaid. Da li to moze da se kombinuje ili se bira samo jedno od toga?

Da li Yettel spaja promocije? Mama je na njihovoj app dobila ponudu za yettel extra+ paket po ceni od 999rsd, a onda i u okviru grebalice petkom 6 meseci pretplata za 1 dinar ako predje na postpaid. Da li to moze da se kombinuje ili se bira samo jedno od toga?
Samo jedan uzimaj taj extra + on naj bolji 30gb i on se prenosi

Nemoj džabe slati mejlove. To već par godina ne pali. Zahtev za prelazak u A1 ako hoces da budeš u prilici da se cenkas sa njima za najbolju ponudu - 12 x 1din + 12x50%.

Zamoliću te da nam se javiš u DM, rado ćemo izvršiti sve provere.

Šta im je @XACAH skrivio da mu ne daju 12×1 onda i da ga puste da ode. Šalu na stranu, baš je čudno kako biraju kome mogu da popuste a kome ne mogu.

Da li utiče staž u mreži, cena tvojih dosadašnjih paketa, koliko brojeva se vodi na tebe, da li izmiruješ račune na vreme...
Ako te bas zanima, staz u mrezi na tom broju preko 20 godina, racune placam cim stigne mail sa racunom, godisnje provodimo od 3 do 4 meseca u CG (mozda je to kvaka za profitabilnost)... e sad, razmisljam mozda da se iselim iz Srbije, tako da mi je ovo i ok... e sad videcemo, cekamo te izbore...

IMG_8780.jpeg

Neki novi momenti kada je prelazak sa prepaid na postpaid u pitanju ?
Mada mi je verovatnije da posle bude “a znate niste vi to dobro razumeli”

Isto piše i za najjači Yettel Mobike XL paket, ali verovatno je to što kažeš.

Prebaci aplikaciju na srpski, pa vidi. Ovo najpre liči na neadekvatan prevod. Zanimljivost je što engleske verzije ni nema na sajtu, tj. nisu je uopšte napravili za nove pakete (aktuelne već puna tri meseca), a umesto toga preusmeravaju na stranicu koja kaže da je održavanje u toku.

Samo jedan uzimaj taj extra + on naj bolji 30gb i on se prenosi
Izgleda da ne moze ni jedna ponuda. Mama pristane na taj extra+ za 999 i pokrene zahtev za ugovor, da bi danas nazvala iz Yettel-a i rekla kako vise taj paket nije dostupan iako i dalje u app stoji ta ponuda po toj ceni. A pre jedno dve nedelje su taj paket nudili za 799rsd.

Bolje da pređe u globaltel - nema ugovor, a dobije za 999 din = neograničene minute i poruke, plus 35 GB mesečno i 200 GB zbog prenosa broja pa sve to sabrano prenosi iz meseca u mesec

Bolje da pređe u globaltel - nema ugovor, a dobije za 999 din = neograničene minute i poruke, plus 35 GB mesečno i 200 GB zbog prenosa broja pa sve to sabrano prenosi iz meseca u mesec
Cini mi se da ce tako i da bude. Jos nisam video da neko zove da javi kako salje ugovor na kucnu adresu, a onda nakon par sati otkazuje promociju. 🤣

U okviru navedenog paketa određena količina neta je po punoj brzini, a kada se potroši net se može koristiti po smanjenoj brzini.
Da li ste sigurni? Na jednoj strani piše "po punoj brzini", a na drugoj (više informacija u vezi sa paketom) "po brzini do 150 Mbps".

Prilozi

• Yettel Mobile M (1).jpg
    Yettel Mobile M (1).jpg
    63.6 KB · Pregleda: 53
  • Yettel Mobile M (2).jpg
    Yettel Mobile M (2).jpg
    105.9 KB · Pregleda: 45
Ma de su sigurni… Do 150mbps ti je 300gb, posle je smanjeno na neupotrebljivo. Po “punoj brzini” je samo XL…

Ne znam samo do kada će se dopuštati da neki “zvanični” predstavnik bilo koje firme barata poluinformacijama i dovodi potrošača u zabludu.

Stvarno je sramotno, ako je tu samo zbog plate, onda moze i da sedi kuci isto tako beskorisno.

Neograničene brzine nudi samo A1 i to u svim paketima.

Poslednja izmena:
Ako neko hoce u A1 mega plan je zakon ko se uklapa. 6 meseci da ne placas nista. I kasnije imas dobru šansu da dobiješ dobru ponudu ako iniciras prenos broja u mts na primer.

Koji paradox uveli 5G a ogranicli brzinu.

Nazad
Vrh Dno