Šta je novo?

Predstavljen revolucionarni BMW IX3, Pionir nove BMW ere stigao u Srbiju

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
BMW-iX3-Srbija-cena-copy.webp

Predstavljen revolucionarni BMW IX3, Pionir nove BMW ere stigao u Srbiju​

Evropa i svet za BMW iX3 modelom već pokazuje izuzetno interesovanje, a sada je stigao i na domaće tržište, u godini kada BMW Srbija obeležava 20 godina poslovanja

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/p...-bmw-ix3-pionir-nove-bmw-ere-stigao-u-srbiju/

meni se zapravo svidja ali pozadi ga zbrzase :-D lepsi je od i3 svakako 😀

Sta je ovo boga ti?
Pa jedan Cybertruck lepotica za ovo.

Screenshot 2026-02-25 000802.png

@scylla to su dve nizdrve da ispava kada se pregreje a nestane destilovane vode kao u pegli

U eri velike krize, gde Nemačka auto industrija seli svoje kapacitete za Ameriku, manje - odmetnute frakcije za Kinu, BMW prestavlja evropi svoj novi model IX3. Ovom novom modelu najviše se raduju odpušteni radnici auto industrije, i evropski fanovi skupih američkih energenata.

Oslepo sam, ima li neko svete vode ? Bmw to namerno radi, pogledajte unazad 30 god. Jedna generacija je epski dobra u svakom pogledu i prelepa, sledeca je apsolutno smece u koje ne mozes da gledas ako ne moras.... i onda opet epska generacija i tako u krug.

Svaki gradjanin republike Srbije (i svih srpskih okolnih zemalja) koji drži do sebe i koji hoće da se pohvali pred rodbinom i komšijama i da se švrćka po Beogradu,Kopaonicima,Zaltiborima itd,prosto MORA da kupi ovo što pre......inače je džabe krečio i nije uspeo u životu

Gemini_Generated_Image_234luw234luw234l.png
Zanimljivo sto se tice integracije baterije u sasiju AI mi je odgovorio da je blade baterija BYD takodje integrisana u sasiju, a ona postoji vec nekoliko godina. Tako da prava revolucija sto se tice ovoga ce biti kada solid state baterije zamene ove tecne.

Svaki gradjanin republike Srbije (i svih srpskih okolnih zemalja) koji drži do sebe i koji hoće da se pohvali pred rodbinom i komšijama i da se švrćka po Beogradu,Kopaonicima,Zaltiborima itd,prosto MORA da kupi ovo što pre......inače je džabe krečio i nije uspeo u životu
Pravi Balkanci bi te kamenovali da se pojavis u ovako ruznom autu, plus na baterije. Samo dizel power!!!

Meni se i dalje svijda...

Inace iX3 je u Nemackoj rasprodat za narednih godinu dana, kolega morao da odustane zbog toga.

Šta zna Njemac šta je dobro auto.
Neće ovo nikad.... Da poleti 🤣

Nazad
Vrh Dno